maryam_bah 1612 ارسال شده در 22 خرداد، 2012 شما دو تا از کی مادر و دختر شدید ؟؟؟؟کتی ، شوهرت کی شده ؟ :vahidrk: خیلی وقته.تو دور بودی یه چند وقتی از این میادین خونوادگی:icon_razz: مامیم شوهر موهر نداره.تازه منم از سر کوچشون برداشته 4
alimec 23104 ارسال شده در 22 خرداد، 2012 به من برگردون اون روز رو که با تو زندگی خوب بود به شوق دیدنت هر دم تو دل بدجوری آشوب بود 1
شـاهین 8068 ارسال شده در 22 خرداد، 2012 :vahidrk:خیلی وقته.تو دور بودی یه چند وقتی از این میادین خونوادگی:icon_razz: مامیم شوهر موهر نداره.تازه منم از سر کوچشون برداشته میشه برای مامانت برای مهرداد بیایم خواستگاری؟ 2
*Polaris* 19606 ارسال شده در 22 خرداد، 2012 باز کن پنجره ها را، که نسیم روز میلاد اقاقی ها را جشن می گیرد و بهار روی هر شاخه، کنار هر برگ شمع روشن کرده است همه ی چلچله ها برگشتند و طراوت را فریاد زدند کوچه یکپارچه آواز شده است و درخت گیلاس هدیه ی جشن اقاقی ها را گل به دامن کرده است 3
El Roman 31720 ارسال شده در 23 خرداد، 2012 :vahidrk:خیلی وقته.تو دور بودی یه چند وقتی از این میادین خونوادگی:icon_razz: مامیم شوهر موهر نداره.تازه منم از سر کوچشون برداشته ببخشید میون کلامتون من از وقتی نوزادی بیش نبودم یادم میاد شما تو انجمن مشغول اسپمینگ هستید ولی هنوز فقط 366 تا پست داری؟؟!!! 2
maryam_bah 1612 ارسال شده در 23 خرداد، 2012 میشه برای مامانت برای مهرداد بیایم خواستگاری؟ خو خو من که نییدونم مامیم باس نظر اجازه بدهولی تا اونجاییکه من یادم میاد مهرداد زن داشته هاااااااااااااا اونم ستی بوده امسش:vahidrk: ببخشید میون کلامتونمن از وقتی نوزادی بیش نبودم یادم میاد شما تو انجمن مشغول اسپمینگ هستید ولی هنوز فقط 366 تا پست داری؟؟!!! خب الآن من چه کمکی از دستم بر میاد؟!؟!؟! شاید رفرش نکردین حافظتونو تو سال جدید اونوخت ببخشیداااااااااااا شما الآن چند سالتونه؟!؟!؟! 2
کتایون 15177 ارسال شده در 23 خرداد، 2012 سولوم مامی خوبی؟خوش میگذره؟ مامی هم بودن مامی های قدیم من عیدی موخوامممممممممم قربون دخملم برم...چی میخوای برات بخرم؟ سراغی از مادر پیرت نمیگیری تو اوهوم لواشک :hapydancsmil: ای جونم...الهی من بترکم قرار بود لواشک بیارم اون روز نشد شما دو تا از کی مادر و دختر شدید ؟؟؟؟کتی ، شوهرت کی شده ؟ عمو جان در جریان نیستیاااااا... شوور ندارم:icon_razz: 3
El Roman 31720 ارسال شده در 23 خرداد، 2012 خب الآن من چه کمکی از دستم بر میاد؟!؟!؟! شاید رفرش نکردین حافظتونو تو سال جدید اونوخت ببخشیداااااااااااا شما الآن چند سالتونه؟!؟!؟! یه کاری بکن من واقعا نگران وضع موجودم عمو جان در جریان نیستیاااااا... شوور ندارم:icon_razz: جامعه مون روز به روز داره به جامعه ی غربی نزدیکتر میشه، نهاد پاک خانواده هی هی 3
شـاهین 8068 ارسال شده در 23 خرداد، 2012 خو خو من که نییدونم مامیم باس نظر اجازه بدهولی تا اونجاییکه من یادم میاد مهرداد زن داشته هاااااااااااااا اونم ستی بوده امسش:vahidrk: خوب با مادرت یه صحبتی بکن که اگر بشه این دو گل نشکفته رو به هم برسونیم مهرداد قدیم زن داشت و اون زنش مهرداد رو طلاق داد 2
کتایون 15177 ارسال شده در 23 خرداد، 2012 جامعه مون روز به روز داره به جامعه ی غربی نزدیکتر میشه، نهاد پاک خانواده هی هی 1
bpcom 10070 ارسال شده در 23 خرداد، 2012 باز تو یه خانوم محترمو دیدی؟ چشاتو درویش کن گیر دادیا ، دیگه کتی که جز فامیله ، ناسلامتی عموشم خیلی وقته.تو دور بودی یه چند وقتی از این میادین خونوادگی مامیم شوهر موهر نداره.تازه منم از سر کوچشون برداشته سر کوچه چی میکردی !!! شانس آوردی کتی برت داشت ، اگه یکی از این گرگای در لباس میش میبردت ، من چی باید میکردم آخه میشه برای مامانت برای مهرداد بیایم خواستگاری؟ میگن ازدواج فامیلی اصلا خوب نیست ، مخصوصا که پدر خانومت بخواد میلی بشه کتی خیلی خانومه ها ، ولی اون باباش افسوس که ..... 2
شـاهین 8068 ارسال شده در 23 خرداد، 2012 گیر دادیا ، دیگه کتی که جز فامیله ، ناسلامتی عموشم سر کوچه چی میکردی !!!شانس آوردی کتی برت داشت ، اگه یکی از این گرگای در لباس میش میبردت ، من چی باید میکردم آخه میگن ازدواج فامیلی اصلا خوب نیست ، مخصوصا که پدر خانومت بخواد میلی بشه کتی خیلی خانومه ها ، ولی اون باباش افسوس که .....xببم جان تو به این فکر کن که برادر زنت حمید میشه یه تیر و چند نشون 2
bpcom 10070 ارسال شده در 23 خرداد، 2012 خو خو من که نییدونم مامیم باس نظر اجازه بدهولی تا اونجاییکه من یادم میاد مهرداد زن داشته هاااااااااااااا اونم ستی بوده امسش:vahidrk: ای مریم جون ، اون ستی از اولشم پابند زندگی با من نبود همش میتینگ و تور با انجمن اینور و انور میرفت بعدشم بدون اطلاع من با اون میلی و حمید دست به یکی کردن و اوری و رها هم باهشون همکاری کردن، رفتن دادگاه طلاق غیابی گرفت. کلی هم بهتان و دروغ پشت من گفتن و شاهداشم تایید کردن و خلاصه قاضی هم باور کرد و حکم طلاقو تایید کرد. میبینی جفای روزگار نامرادووووو خوب با مادرت یه صحبتی بکن که اگر بشه این دو گل نشکفته رو به هم برسونیم مهرداد قدیم زن داشت و اون زنش مهرداد رو طلاق داد کلی هم افکار عمومی رو نسبت به من تخریب کرد. 2
bpcom 10070 ارسال شده در 23 خرداد، 2012 xببم جان تو به این فکر کن که برادر زنت حمید میشه یه تیر و چند نشون بازم نمیصرفه ..... حالا بذار بیشتر فکر کنم ، با کتی هم صحبت کنم ببینم دلش راضی به اینکار هست و شرایط همو بسنجیم 2
کتایون 15177 ارسال شده در 23 خرداد، 2012 بابا لامصبا ما این جا همه فامیلیم چی میگین شما:icon_pf (34): 4
شـاهین 8068 ارسال شده در 23 خرداد، 2012 بابا لامصبا ما این جا همه فامیلیم چی میگین شما:icon_pf (34): عمو ما می خوایم بنیاد خانواده رو محکم ترش کنیم چراغی که به خانه رواست عزیز من به مسجد حرامه 3
کتایون 15177 ارسال شده در 23 خرداد، 2012 عمو ما می خوایم بنیاد خانواده رو محکم ترش کنیم چراغی که به خانه رواست عزیز من به مسجد حرامه نه عمو جون محکمه الانم..دیگه ازین محکمتر صلاح نیست 3
شـاهین 8068 ارسال شده در 23 خرداد، 2012 نه عمو جون محکمه الانم..دیگه ازین محکمتر صلاح نیست عمو از قدیم و ندیم میگن کار از محکم کاری ایرادی پیدا نمیکنه و این صلاح دید ما بزرگ تر ها هستش:vahidrk: 3
bpcom 10070 ارسال شده در 23 خرداد، 2012 عمو ما می خوایم بنیاد خانواده رو محکم ترش کنیم چراغی که به خانه رواست عزیز من به مسجد حرامه این چراغ که می فرمایید کیه ؟؟؟؟ 2
شـاهین 8068 ارسال شده در 23 خرداد، 2012 این چراغ که می فرمایید کیه ؟؟؟؟ شما به خودت بر ندار شما چراغ 3 فیتیله ای هم نیستی 1
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری