شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ مودب باشهچه ربطی به میلی داره اون عمو هه مگه اون باس تنظیم پاس کنه ؟ بلا دور باشه که من بخوام از تو عیدی بگیرم اگه حافظت اینقد بده که یادت نیس بهتر همون که تو کف باشی اخه می خوا ببینم همونی یا نه؟ 1 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ اخه می خوا ببینم همونی یا نه؟ چه فرقی میکنه باشم یا نباشم نکنه میترسی از اون؟ لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ خو همین دیگه شاااااااااااااااهین از اینکارا میگم طرف هر کی هس باس روشن شه:gnugghender: من باش بزارم یکیو تو داشته باشی تا به چنتا برسه در مور تو هم طرفتو روشن موکنم آرانوس بیا و انقدر سنگ تو زندگی من ننداز. بیا با هم خوب باشیم ، فردا تو هم میخوای تشکیل خونواده بدی ، من میتونم کمکت کنمو از تجربیاتم در اختیارت بذارم عزیزم ... نکن ، آفرین اسمت خیلی برام اشناست من شما رو جایی ندیدماز اون دست افرادی نبودی که از من جواب منفی شنیدی؟ افرین بیا بریم با هم با جناق بشیم هر چند که تو برای من فامیل نمیشی و لی باز از بی هیچی بهتر بابا اعتماد به نفس هههههههههه اینووووووووووووووووووووو:ws28: بلا دور باشه جایی که تو هستی من باشم که بخوای منو ببینی تو اگه بخوام به امثال تو فک کنم کل زندگیم میشه همین اولا در ثانی اگه متاسفانه دااش عمو میلی باشی اصن عمو میشی ای تو روح این بابات مهرداد این میلی چرا درس تنظیم خانواده رو پاس نمی کنه هروز یکی میگه سلام عمو جون عیدی بده من بچه میلادم خسته شدم چی بگم والله ، من خودم تو نسبت و نسب این فامیل موندم . نمیدونم کی به کیه 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ چه فرقی میکنه باشم یا نباشم نکنه میترسی از اون؟ از کی؟منو ترس 1 لینک به دیدگاه
اتیکا 246 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ از کی؟منو ترس شما همون شاهین تیزپرواز مهندسان نیستی؟ هنوزم که شیطونی. 3 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ آرانوس بیا و انقدر سنگ تو زندگی من ننداز.بیا با هم خوب باشیم ، فردا تو هم میخوای تشکیل خونواده بدی ، من میتونم کمکت کنمو از تجربیاتم در اختیارت بذارم عزیزم ... نکن ، آفرین بابا اعتماد به نفس چی بگم والله ، من خودم تو نسبت و نسب این فامیل موندم . نمیدونم کی به کیه مهرداد بیا و مرد زندگی باش و زنتو برگرون سرخونه و زندگی و یه زندگی شیرینو از اول شروع کن ببین زندگی بعدیت شیرینی زندگی اولتو نداره ها بعدم من اگه موخواستم تشکیل خونواده بدم اینجا تا حالا 6 نسلمو دیده بوده همش اعتماد به نفسش کاذبه از کی؟منو ترس آره تو از من به هر حال میدونی که سوابق درخشانت دستمه تا حدودی 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ قابلت روندارهوایییییییییییییییی مقسییییییییییییییییییییییی..خیلی خشنگه.... 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ شما همون شاهین تیزپرواز مهندسان نیستی؟هنوزم که شیطونی. پیر شدم دیگه عزیزم دیگه کند پرواز شدم 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ آقا من دیگه اسپم نمیام بکنم...یه دقیقه رفتم و اومدم باز نت برام خراب شد نمیشه شکلک بزارم....اسپم بدون شکلک هم مفت نمی ارزه...شکلک گریههههههههههههه لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ مهرداد بیا و مرد زندگی باش و زنتو برگرون سرخونه و زندگی و یه زندگی شیرینو از اول شروع کن ببین زندگی بعدیت شیرینی زندگی اولتو نداره ها :5c6ipag2mnshmsf5ju3 بعدم من اگه موخواستم تشکیل خونواده بدم اینجا تا حالا 6 نسلمو دیده بوده همش اعتماد به نفسش کاذبه آره تو از من به هر حال میدونی که سوابق درخشانت دستمه تا حدودی برو بچه بگو بزرگ ترت بیاد منو از چی می ترسونی؟:vahidrk: لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ مهرداد بیا و مرد زندگی باش و زنتو برگرون سرخونه و زندگی و یه زندگی شیرینو از اول شروع کن ببین زندگی بعدیت شیرینی زندگی اولتو نداره ها بعدم من اگه موخواستم تشکیل خونواده بدم اینجا تا حالا 6 نسلمو دیده بوده همش اعتماد به نفسش کاذبه ولی تجربه زندگی اول کمک میکنه بهتر ساخته بشه مگه من گفتم بره ،خودش رفت هیچ هم معلوم نیست کجاست. منم هنوز اول جوونیمه ، نمیتونم بشینم چشم به در بدوزم تا همه موهام سفید شه ، آیا بیاد ، آیاد نیاد ، اوری هم که میگفت تقاضای طلاق غیابی داده. از اولشم زن زندگی نبود ، فقط مادر خوبی واسه بچه هاش بود لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ وایییییییییییییییی مقسییییییییییییییییییییییی..خیلی خشنگه.... شما اجالتا هواستو خوب جم کن گول شاهینو نخوری بعد هویجوری بیسپم 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ وایییییییییییییییی مقسییییییییییییییییییییییی..خیلی خشنگه.... خواهش می کنم عزیزم قابل تو رو نداره بعضی ها چشمشون داره کور میشه از حسادت (ارنوس)می خواد منو جلوی شما خراب کنه شما جدیش نگیر باشه عزیزم؟ 1 لینک به دیدگاه
اتیکا 246 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ آقا من دیگه اسپم نمیام بکنم...یه دقیقه رفتم و اومدم باز نت برام خراب شد نمیشه شکلک بزارم....اسپم بدون شکلک هم مفت نمی ارزه...شکلک گریههههههههههههه واییییییییی،ببین کی اینجاست. تو هم ستاره سبز اینا بودی توی مهندسان درسته، همتون اینجا جمع هستین که !!! 1 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ شما همون شاهین تیزپرواز مهندسان نیستی؟هنوزم که شیطونی. تیز پرواز کجا بود ، 4 تا بپر بپر کرد ، فکر کرد پرواز کزده 2 لینک به دیدگاه
اتیکا 246 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ پیر شدم دیگه عزیزم دیگه کند پرواز شدم شاهینی که کند بشه،دیگه شاهین نیست. اسمتو بذار کلاغ یا کبوتر. 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ واییییییییی،ببین کی اینجاست.تو هم ستاره سبز اینا بودی توی مهندسان درسته، همتون اینجا جمع هستین که !!! شوما کی هستی؟ 1 لینک به دیدگاه
اتیکا 246 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ تیز پرواز کجا بود ، 4 تا بپر بپر کرد ، فکر کرد پرواز کزده بی انصافی نکنین، قدیما پشت سر هم اسپم میکرد. نفس داشت اندازه عقاب، شاهین رو از فروتنی گفته بود. 1 لینک به دیدگاه
اتیکا 246 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ شوما کی هستی؟ یه دوست قدیمی، مهم الانه که اتیکا هستم. 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ شاهینی که کند بشه،دیگه شاهین نیست.اسمتو بذار کلاغ یا کبوتر. اسمم رو میزارم موسی کوتقی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده