bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ بابا بهم عیدی نمیدی موخای عیدیمم ببری بذار این ممد شماره شانس منو باز کنه ببینم چی در میاد ، به جای عیدی میدمش به تو پسرم خوب چی کنم ، حقوق باباتو نرختن ، ورشکست داره میشه بابات 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ مهردا من هم عیدی موخوام شماره حسابم رو بهت بدم؟:hapydancsmil: رمزتم بهش بده ... 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ bpcom هنوز خودت به پسرت عیدی ندادی ،از من عیدی میخواییییییییییییییییییییی؟؟!!! صاحب تاپیک باید بیاد عیدی بده...نه من....اون چندتا رو هم جو گیر شدم!!!!:icon_pf (34): من میخوام ساعت بخرررررررررررم..... 3 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ سلام داهیی .... خوفی؟ اومدی بهم عیدی بدی .....:gnugghender: اره عزیزم تو بیا دیدن دایی من بهت عیدی هم میدم 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ مهردا من هم عیدی موخوام شماره حسابم رو بهت بدم؟:hapydancsmil: خودم دارم در به در آویزوون این و اون میشم عیدیاشونو بتیغم ، تو اومدی از من عیدی میخوای ؟ اصلا بیا اینجا ببینم ، رو کن بینم چقدر عیدی گرفتی ، زود ، تند ، سریع جیباتو خالی کن ، زوووووود باش تا کار دستت ندادم :zadan::guntootsmiley2: 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ بذار این ممد شماره شانس منو باز کنه ببینم چی در میاد ، به جای عیدی میدمش به تو پسرم خوب چی کنم ، حقوق باباتو نرختن ، ورشکست داره میشه بابات بابا حقتو از حلقش درمیووردی:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ عزیزم من شماره حسابم رو برات پیام خصوصی میکنم بریز تو کارتم دمت گرم خیلی خانومی :hapydancsmil: من از ساعت خوشم نمییاد :ubhuekdv133q83a7yy7از سهیل یاد بگیر....ببین عوضش چی بهم عیدی داد!!! نبینم کسی از ساعت بد بگه!!!!:w589:من عاشق ساعتم...... 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ رمزتم بهش بده ... رمز برای چی گفتم برام پول بریزه تو عابر بانکم نه اینکه بر داره 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ bpcom هنوز خودت به پسرت عیدی ندادی ،از من عیدی میخواییییییییییییییییییییی؟؟!!!صاحب تاپیک باید بیاد عیدی بده...نه من....اون چندتا رو هم جو گیر شدم!!!!:icon_pf (34): من میخوام ساعت بخرررررررررررم..... ب من که رسید دیگه عیدی نمیدی نمیشهه جوگیر بشی ب منم عیدی بدی اره عزیزم تو بیا دیدن دایی من بهت عیدی هم میدم داهی من اومدم دیدنت... نگا پیامای پروفت کن .... اما تو حتی جواب سلامم ندادی:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ خودم دارم در به در آویزوون این و اون میشم عیدیاشونو بتیغم ، تو اومدی از من عیدی میخوای ؟اصلا بیا اینجا ببینم ، رو کن بینم چقدر عیدی گرفتی ، زود ، تند ، سریع جیباتو خالی کن ، زوووووود باش تا کار دستت ندادم :zadan::guntootsmiley2: این یعنی چی ؟ 1 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ bpcom هنوز خودت به پسرت عیدی ندادی ،از من عیدی میخواییییییییییییییییییییی؟؟!!!صاحب تاپیک باید بیاد عیدی بده...نه من....اون چندتا رو هم جو گیر شدم!!!!:icon_pf (34): من میخوام ساعت بخرررررررررررم..... این بچه هر چی پول در میاره میبره خرج ورزش میکنه ، هیچ به درس و مشقش نمیرسه ... امسال گفتم اگه کارنامشو بیاره و فقط ورزشو باز 20 گرفته باشه عیدی خبری نیست ، حالا منتظرم تا آخر بهار کارنامشو بیاره ، اگه بقیه درسارو هم نمره خوب گرفته بود بهش عیدیشو بدم بابا حقتو از حلقش درمیووردی با دلنواز دست به یکی کردن پسرم ، این ممد شماره منو میخواد بده به دلنواز ، اصلا تا یه دختر یه چیزی بهش میگه ، همه چی از رفاقت و مرام و اینا یادش میره ... تو که این همه کلاس کاراته و بزن بزن رفتی بیا برو حق پدر پیرتو ازش بگیر .. اون دلنوازم که زنه ، خوبیت نداره روش دست بلند کنم ، لااقل بریم ممدو بزنیم 1 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ این یعنی چی ؟ یعنی به زبان خوش پولاتو بده وگرنه با زور وگیرمشون :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ این بچه هر چی پول در میاره میبره خرج ورزش میکنه ، هیچ به درس و مشقش نمیرسه ...امسال گفتم اگه کارنامشو بیاره و فقط ورزشو باز 20 گرفته باشه عیدی خبری نیست ، حالا منتظرم تا آخر بهار کارنامشو بیاره ، اگه بقیه درسارو هم نمره خوب گرفته بود بهش عیدیشو بدم با دلنواز دست به یکی کردن پسرم ، این ممد شماره منو میخواد بده به دلنواز ، اصلا تا یه دختر یه چیزی بهش میگه ، همه چی از رفاقت و مرام و اینا یادش میره ... تو که این همه کلاس کاراته و بزن بزن رفتی بیا برو حق پدر پیرتو ازش بگیر .. اون دلنوازم که زنه ، خوبیت نداره روش دست بلند کنم ، لااقل بریم ممدو بزنیم باز اینجا داری چش چرونی میکنی؟ 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ یعنی به زبان خوش پولاتو بده وگرنه با زور وگیرمشون :vahidrk:مهرداد جون داداش بشین دست بردار دیگه با ما هممممممم:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ باز اینجا داری چش چرونی میکنی؟ :ws28::ws28: لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ این بچه هر چی پول در میاره میبره خرج ورزش میکنه ، هیچ به درس و مشقش نمیرسه ...امسال گفتم اگه کارنامشو بیاره و فقط ورزشو باز 20 گرفته باشه عیدی خبری نیست ، حالا منتظرم تا آخر بهار کارنامشو بیاره ، اگه بقیه درسارو هم نمره خوب گرفته بود بهش عیدیشو بدم با دلنواز دست به یکی کردن پسرم ، این ممد شماره منو میخواد بده به دلنواز ، اصلا تا یه دختر یه چیزی بهش میگه ، همه چی از رفاقت و مرام و اینا یادش میره ... تو که این همه کلاس کاراته و بزن بزن رفتی بیا برو حق پدر پیرتو ازش بگیر .. اون دلنوازم که زنه ، خوبیت نداره روش دست بلند کنم ، لااقل بریم ممدو بزنیم بابا من معدلم 19/15 شد .... نمیخااای عیدی بدی چرا دوروخ میگی .... تو اصن میدونی من رشته ورزشیم شیههه؟!!:icon_pf (34): یعنی به زبان خوش پولاتو بده وگرنه با زور وگیرمشون :vahidrk: :gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ محمدرضاااااااااا اومده عیدی بده به هممون!!!!:w155: 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ بابا من معدلم 19/15 شد .... نمیخااای عیدی بدی چرا دوروخ میگی .... تو اصن میدونی من رشته ورزشیم شیههه؟!!:icon_pf (34): :gnugghender: این بابات ورزش نمی کنه ولی ورزش کاران را دوست میدارد 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ رمز برای چی گفتم برام پول بریزه تو عابر بانکم نه اینکه بر داره مگه نمیخوای عیدی منو بدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده