bpcom 10070 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 بابا بهم عیدی نمیدی موخای عیدیمم ببری بذار این ممد شماره شانس منو باز کنه ببینم چی در میاد ، به جای عیدی میدمش به تو پسرم خوب چی کنم ، حقوق باباتو نرختن ، ورشکست داره میشه بابات 2
MOJTABA 77 8304 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 مهردا من هم عیدی موخوام شماره حسابم رو بهت بدم؟:hapydancsmil: رمزتم بهش بده ... 1
Astraea 25351 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 bpcom هنوز خودت به پسرت عیدی ندادی ،از من عیدی میخواییییییییییییییییییییی؟؟!!! صاحب تاپیک باید بیاد عیدی بده...نه من....اون چندتا رو هم جو گیر شدم!!!!:icon_pf (34): من میخوام ساعت بخرررررررررررم..... 3
شـاهین 8068 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 سلام داهیی .... خوفی؟ اومدی بهم عیدی بدی .....:gnugghender: اره عزیزم تو بیا دیدن دایی من بهت عیدی هم میدم 2
bpcom 10070 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 مهردا من هم عیدی موخوام شماره حسابم رو بهت بدم؟:hapydancsmil: خودم دارم در به در آویزوون این و اون میشم عیدیاشونو بتیغم ، تو اومدی از من عیدی میخوای ؟ اصلا بیا اینجا ببینم ، رو کن بینم چقدر عیدی گرفتی ، زود ، تند ، سریع جیباتو خالی کن ، زوووووود باش تا کار دستت ندادم :zadan::guntootsmiley2: 2
MOJTABA 77 8304 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 بذار این ممد شماره شانس منو باز کنه ببینم چی در میاد ، به جای عیدی میدمش به تو پسرم خوب چی کنم ، حقوق باباتو نرختن ، ورشکست داره میشه بابات بابا حقتو از حلقش درمیووردی:icon_pf (34): 3
Astraea 25351 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 عزیزم من شماره حسابم رو برات پیام خصوصی میکنم بریز تو کارتم دمت گرم خیلی خانومی :hapydancsmil: من از ساعت خوشم نمییاد :ubhuekdv133q83a7yy7از سهیل یاد بگیر....ببین عوضش چی بهم عیدی داد!!! نبینم کسی از ساعت بد بگه!!!!:w589:من عاشق ساعتم...... 1
شـاهین 8068 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 رمزتم بهش بده ... رمز برای چی گفتم برام پول بریزه تو عابر بانکم نه اینکه بر داره 1
MOJTABA 77 8304 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 bpcom هنوز خودت به پسرت عیدی ندادی ،از من عیدی میخواییییییییییییییییییییی؟؟!!!صاحب تاپیک باید بیاد عیدی بده...نه من....اون چندتا رو هم جو گیر شدم!!!!:icon_pf (34): من میخوام ساعت بخرررررررررررم..... ب من که رسید دیگه عیدی نمیدی نمیشهه جوگیر بشی ب منم عیدی بدی اره عزیزم تو بیا دیدن دایی من بهت عیدی هم میدم داهی من اومدم دیدنت... نگا پیامای پروفت کن .... اما تو حتی جواب سلامم ندادی:icon_pf (34): 3
شـاهین 8068 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 خودم دارم در به در آویزوون این و اون میشم عیدیاشونو بتیغم ، تو اومدی از من عیدی میخوای ؟اصلا بیا اینجا ببینم ، رو کن بینم چقدر عیدی گرفتی ، زود ، تند ، سریع جیباتو خالی کن ، زوووووود باش تا کار دستت ندادم :zadan::guntootsmiley2: این یعنی چی ؟ 1
bpcom 10070 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 bpcom هنوز خودت به پسرت عیدی ندادی ،از من عیدی میخواییییییییییییییییییییی؟؟!!!صاحب تاپیک باید بیاد عیدی بده...نه من....اون چندتا رو هم جو گیر شدم!!!!:icon_pf (34): من میخوام ساعت بخرررررررررررم..... این بچه هر چی پول در میاره میبره خرج ورزش میکنه ، هیچ به درس و مشقش نمیرسه ... امسال گفتم اگه کارنامشو بیاره و فقط ورزشو باز 20 گرفته باشه عیدی خبری نیست ، حالا منتظرم تا آخر بهار کارنامشو بیاره ، اگه بقیه درسارو هم نمره خوب گرفته بود بهش عیدیشو بدم بابا حقتو از حلقش درمیووردی با دلنواز دست به یکی کردن پسرم ، این ممد شماره منو میخواد بده به دلنواز ، اصلا تا یه دختر یه چیزی بهش میگه ، همه چی از رفاقت و مرام و اینا یادش میره ... تو که این همه کلاس کاراته و بزن بزن رفتی بیا برو حق پدر پیرتو ازش بگیر .. اون دلنوازم که زنه ، خوبیت نداره روش دست بلند کنم ، لااقل بریم ممدو بزنیم 1
bpcom 10070 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 این یعنی چی ؟ یعنی به زبان خوش پولاتو بده وگرنه با زور وگیرمشون :vahidrk: 1
آرانوس 6500 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 این بچه هر چی پول در میاره میبره خرج ورزش میکنه ، هیچ به درس و مشقش نمیرسه ...امسال گفتم اگه کارنامشو بیاره و فقط ورزشو باز 20 گرفته باشه عیدی خبری نیست ، حالا منتظرم تا آخر بهار کارنامشو بیاره ، اگه بقیه درسارو هم نمره خوب گرفته بود بهش عیدیشو بدم با دلنواز دست به یکی کردن پسرم ، این ممد شماره منو میخواد بده به دلنواز ، اصلا تا یه دختر یه چیزی بهش میگه ، همه چی از رفاقت و مرام و اینا یادش میره ... تو که این همه کلاس کاراته و بزن بزن رفتی بیا برو حق پدر پیرتو ازش بگیر .. اون دلنوازم که زنه ، خوبیت نداره روش دست بلند کنم ، لااقل بریم ممدو بزنیم باز اینجا داری چش چرونی میکنی؟ 2
شـاهین 8068 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 یعنی به زبان خوش پولاتو بده وگرنه با زور وگیرمشون :vahidrk:مهرداد جون داداش بشین دست بردار دیگه با ما هممممممم:gnugghender: 1
MOJTABA 77 8304 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 این بچه هر چی پول در میاره میبره خرج ورزش میکنه ، هیچ به درس و مشقش نمیرسه ...امسال گفتم اگه کارنامشو بیاره و فقط ورزشو باز 20 گرفته باشه عیدی خبری نیست ، حالا منتظرم تا آخر بهار کارنامشو بیاره ، اگه بقیه درسارو هم نمره خوب گرفته بود بهش عیدیشو بدم با دلنواز دست به یکی کردن پسرم ، این ممد شماره منو میخواد بده به دلنواز ، اصلا تا یه دختر یه چیزی بهش میگه ، همه چی از رفاقت و مرام و اینا یادش میره ... تو که این همه کلاس کاراته و بزن بزن رفتی بیا برو حق پدر پیرتو ازش بگیر .. اون دلنوازم که زنه ، خوبیت نداره روش دست بلند کنم ، لااقل بریم ممدو بزنیم بابا من معدلم 19/15 شد .... نمیخااای عیدی بدی چرا دوروخ میگی .... تو اصن میدونی من رشته ورزشیم شیههه؟!!:icon_pf (34): یعنی به زبان خوش پولاتو بده وگرنه با زور وگیرمشون :vahidrk: :gnugghender: 2
شـاهین 8068 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 بابا من معدلم 19/15 شد .... نمیخااای عیدی بدی چرا دوروخ میگی .... تو اصن میدونی من رشته ورزشیم شیههه؟!!:icon_pf (34): :gnugghender: این بابات ورزش نمی کنه ولی ورزش کاران را دوست میدارد 2
Astraea 25351 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 رمز برای چی گفتم برام پول بریزه تو عابر بانکم نه اینکه بر داره مگه نمیخوای عیدی منو بدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:vahidrk: 1
ارسال های توصیه شده