zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۲ خیلی حوصلم سر میره....لعنتـــــــــــــــــــــــــــی لعنتــــــــی لعنتـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی 4 لینک به دیدگاه
D A R K 49 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۲ دلتنگم... بی هیچ توضیح و توجیحی!!... به خودم اجازه میدم دلم تنگ بشه!!همینه که هست!:icon_razz: 6 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۲ امشب بابا و مامان به خاطر اینکه ناراحت نشم دسپختم خیلی با میل خوردن....دلم براشون سوخت اخه میدونن اگه بگن بده من دیگه طرف آشپزی نمیرم..ولی من با این حالم، دیگه نمیرم 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۲ امشب نمیدونم حالم چطوره. یعنی برام مهم نیست که حالم چطوره! دلشوره حال فردامو دارم. خدایا فردا حالم خوب باشه. یا محول الحول و الاحوال حول حالنا الی احسن الحال 11 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۲ امشب.... یه حس خوب دارم چیزی فرای شاد بودن خدایا! شکرت. ممنونم ازت همینطور که دل مارو شاد کردی دل همه اونایی که بهت امید بستن رو هم شاد کن. 9 لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۲ خدایا خودت منو می بینی از حالم خبر داری!! امشب خودت آرومم کن 8 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۲ یک آه سرد ، همراه با نگرانی و غم مهمان امشب من است . 8 لینک به دیدگاه
bahar91 939 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۲ امشبم طعم گس سیب کال میدهد........... 6 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۲ خدایا، دستم را بگیری دیگر، زندگی آسان است، همین همونگونه که به خودم نگاه کنم، دیگران نیز به من نگاه میکنن 5 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۲ خدایا چقدر دوست داشتم امروز همدان می بودم و امشب توی اتوبوس در حال برگشت 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۲ امشب دهوا کردمبه من چه:viannen_38:من تقصیر نداشتم که:164: 9 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۲ امشب عذاب وجدان دارم من که نمیخواستم اینجوری بشه... اصن نمیدونم این عذاب وجدانم به جا هست یا نه.... 8 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۲ امشب یه جرقه خوب به همراه داشت کاش همون باشه میخوام 9 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۲ امشب بازم دارم روزام میشمرم....چقد زودمیگذره 8 لینک به دیدگاه
archshaden 1168 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۲ امشب افتادم تو وقت اضافه زندگي خدا خودت كمك كن...................... 5 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۲ امشب خیلی دلم آروم آروم شد خیلی زیاد:5c6ipag2mnshmsf5ju3 یکی به خاطر شنیدن موفقیت یه دوست عزیز و دومی به خاطر محبت آجی فاطمه 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده