EOS 14529 ارسال شده در 25 آبان، 2013 امشب اداره برق منطقه بازیش گرفته قصد کرده کلا همه چی رو بسوزونه 6
nasim184 12259 ارسال شده در 25 آبان، 2013 امشب ذهنم بازیش گرفته !از هر جایی می خواد سر در بیاره....بشین سر جات بزار زندگیم کنم! وای خدا در دلم غوغایی برپاست خدایا یه نیمچه نگاه...نذار کم بیارم!...................................................هیچوقت اینجور نبودم...خوشحال و پر از نگرانی 4
M_O_R_T_E_Z_A 708 ارسال شده در 26 آبان، 2013 الان که مینویسم روزه ولی بالاخره شب میشه و من نیستم امشب نمیدونم کجا باشم جاده بیابون یه شهر غریب یا .... فقط میدونم تنهام خیلی یادم اونسری که داشتم همینجوری میرفتم بازنمی میدونم کجا .. پشت یه ماشینی نوشته بود.. " چرا دوباره برمیگردی؟؟؟ نبش قبر است مؤمن..،! " خدافظ دوستان مجازی خدافظ 4
ooraman 22216 ارسال شده در 1 آذر، 2013 امشب بارون نبارید بارونای پاییزی زودتر از موعد شروع به باریدن کردن انگار آخرای شهریور این چه غم عجیبیه که سراغ آدم میاد؟...حال و هوای اول مهره و شروع مدرسه که از بچگی باهامون مونده ؟یاسکوت و سردی شبای پاییز که به زودی از راه میرسن؟ اتصال شهریور به مهر واصلا دوس ندارم...من و یاد مریضای محتضر میندازه،یه نیروی مضاعف برای گفتن حرفای آخر و مــــــــــــرگ... آخر شهریور هم درست همینه....همهمه و شلوغی و ازدحام برای خرید اول مهر وبعدش سرما و سکــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوت 10
black banner 9103 ارسال شده در 1 آذر، 2013 پامشب قراره براي خودم و دوتا از بچه ها انتخاب واحد كنم خدايا كمك كن از اين رقابت سنگين سربلند بيرون بيام ____________ تازش هم امشب دلم گرفته 9
دل مانده 7714 ارسال شده در 1 آذر، 2013 دلگیره امشب.. مث اکثر شبای دیگه البته نمیخوام شبای شهریور تموم شن 7
D A R K 49 ارسال شده در 3 آذر، 2013 امشب! جالبه حسم...!مبهمه! غلط خاصی نکردم تو کل روز...جز چند خط شر و ور نوشتن و چت....آهنگ هم گوش دادم... در کل احساس انگل بودن دارم... حوصله ی حرف زدن هم ندارم... خوب میشم ولی...شب آخره! میدونم! 4
behe 2545 ارسال شده در 3 آذر، 2013 خدایا چرا حوصله ی انجام این پروژه ی لعنتی رو به من نمیدی ؟؟ چرا حوصله ی انجامشو ندارم ؟؟؟ امشب هم که بدتر از هر شب دیگه تنهاتر و ساکت تر و دلگیرتر !!! 5
BISEl 3641 ارسال شده در 3 آذر، 2013 نه تنها امشب بلکه خیلی شبای دیگه...ی چی پیدا میشه حال ادمو بگیره امشبم پیدا شدخداروشکر اما بازم عاشق شبم اصن ارامشی ک میده ی چیزه دیگه هس 5
ایلین1366 5544 ارسال شده در 3 آذر، 2013 امشب آرامش دارم امروز یه کار خوبی کردم از خودم گذشتم از غرورم گذشتم تا اشتباهمو جبران کنم خداروشکر 4
behe 2545 ارسال شده در 4 آذر، 2013 امشب چقدر خستس جسمم ؛ روحم ، فکرم ... آسوده بخواب تنِ خسته ی من ... آسوده باش 2
ms13 1488 ارسال شده در 5 آذر، 2013 یه شب دیگه توی کوچه ها قدم زدن... گوش دادن آهنگای همیشگی... خاطرات تلخ و شیرین... غربت صدای گریه... خدایا خستم... تمومش کن دیگه... 8
nasim184 12259 ارسال شده در 5 آذر، 2013 امشب و مرور یک سال گذشته...شاید موفقیتای زیادی توش نبوده ولی کار خوبم زیاد داشتم...همین که راضیم یه دنیا می ارزه خدایا شکرت... :hapydancsmil: 8
!BARAN 4888 ارسال شده در 5 آذر، 2013 امشب یاداوری خنده ها وصدا و چهره ی زیبا و شاد .... ازیتای عزیزم باعث شد ک دوباره بغظ کنم...... اون 3 روزه ک ب خاک سپرده شده.... رفتنش ناگهانی بود....... سرطان لعنتی ازیتای جوون رو از دختر ده سالش و همه ی عزیزانش گرفت.... +خیلی زود رفتی عزیزم......هیچ کس باور نمیکنه......چقد تحمل کردی این درد رو و ب روت نیوردی توی قلب همه ی ماها میمونی...... روحت شاد 12
Mahnaz.D 61918 ارسال شده در 6 آذر، 2013 امشب خوابم نمی بره... می دونم تا صبح اینور اونور غلت می زنم... 8
behe 2545 ارسال شده در 9 آذر، 2013 امشب تا صبح باید روی این پروژه ی لعنتی کار کنم ... خدایا اندکی تمرکز عطا کن ؛ اندکی هم بی خوابی !!!! 6
ارسالهای توصیه شده