EOS 14528 ارسال شده در 20 آبان، 2013 امشب ... خوب نیستم .... دو شبه که خوب نیستم یه وقتایی یه صحنه هایی توی زندگی پیش میاد که فقط باید روتو برگردونی و بری .... اما احمقانه می ایستی و تماشا می کنی .... تماشا می کنی خیانت رو ، رذالت رو ...... تماشای میکنی تا جایی که ........ به قول یاس : "فکر نکنی اهل جبران یا انتقامم باید خودم دقت می کردم تو انتخابم" با همه اینا.... این قدر احمقم که از ته دل ، پیوندت رو تبریک بگم ..... پ.ن : متنفرم از سپیده ای که این قدر احمقانه غروب میکنه حالم از این روزای خودم بهم می خوره 5
nasim184 12256 ارسال شده در 20 آبان، 2013 امشب دارم کارای امروزم مرور میکنم.....وقتی میبینم برا همه، همه کاری کردم جز برای خودم! خوشحالم هااااااا....ولی نگرانم میشم! 5
JU JU 7193 ارسال شده در 21 آبان، 2013 با لیوانهای چایی به جای نوشیدنیهای الکلدار سر در گم بودم در این میان، با یک دوست خیلی خیلی خیلی خیلی خوب آشنا شدم دیشب فوق العاده بود 8
JU JU 7193 ارسال شده در 21 آبان، 2013 و اما الان، همین الان دقیقن خدا، لعنت بهت عوضی همین تویی که اسمت خداست توانا و قادری، بله واقعن هستی، توی هر چی بدبختی هستش، خیلی ماهری لعنتی ولی در مقابل، هرگز نتونستی به یه سوال بیجواب من، هرگز و هرگز جواب بدی برام مثالهای بدتر نزن، قرار نیست همیشه از این فرضیات استفاده کنیم هزارتا مثال هست فقط بیا بهم جواب بده، بهم جواب بده، من قبولت دارم، اگه بتونی جواب بدی البته 1
JU JU 7193 ارسال شده در 21 آبان، 2013 تو این لعنتی هم "الان" هیشکی نیست باهام یه دعوایی کنه یه بلایی سرم بیارم سرم داد بکشه بگه خفه شو کاش بودند دوستانم 2
Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 23 آبان، 2013 و اما الان، همین الان دقیقن خدا، لعنت بهت عوضی همین تویی که اسمت خداست توانا و قادری، بله واقعن هستی، توی هر چی بدبختی هستش، خیلی ماهری لعنتی ولی در مقابل، هرگز نتونستی به یه سوال بیجواب من، هرگز و هرگز جواب بدی برام مثالهای بدتر نزن، قرار نیست همیشه از این فرضیات استفاده کنیم هزارتا مثال هست فقط بیا بهم جواب بده، بهم جواب بده، من قبولت دارم، اگه بتونی جواب بدی البته تو شانس بیاری تا هفته دیگه زنده بمونی خدا بهت رحم کرده بیا تو خصوصی من 4 فحش خوب بهت میدم دیگه این کاراو حرفا چیه خودتو دستی دستی به... میدی:vahidrk: این طرز فکرته که داره کار دستت میده بیا خصوصی بگو شاید بتونیم حلش کنیم 5
Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 23 آبان، 2013 پول لازمم وحشتناک... آهی هم در بساط ندارم... اگر الان وافعا لازم داری الان بانک کارت اعتباری میده تا سقف 10 میلیون تومن فکر کنم ولی باید بعدش قسط بدی یه پیگیری کن شاید به کارت اومد دادا 4
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 23 آبان، 2013 خدا رو شکر میکنم که امشبم زنده ام خدایی که هرچی دارم و ندارم مال اونه اگه لطفی بهم کرده و چیزی بهم داده بنده ی اونم اگه هم چیزی رو ازم دریغ کرده حتما خیر و صلاحم نبوده به هر حال خدا رو شکر امشب شکم و پهلو هام درد میکنن مثل دیشب نمیدونم چمه خدا به خیر بگذرونه 4
M_O_R_T_E_Z_A 708 ارسال شده در 23 آبان، 2013 امشب ... فردا امتحان داااااااااااااااااااااااااااااااارررررررررم امشب بیدارم باز طبق معمول 3
sahar 91 9480 ارسال شده در 24 آبان، 2013 امشب فهمیدم فقط من نیستم که سردرگمم نمی دونم این خوبه یا بد ولی حس اینکه تو یه دنیایی تنها نیستی بهم دست داد ولی مشورت چیز خوبیه ...منتها با اهلش ...هنوز دنبال اهلشم 2
behe 2545 ارسال شده در 24 آبان، 2013 خدایا امشب خیلی به فکرت هستم ؛ به فکرم باش ... بچه ها امشب برام دعا کنید ؛ ایشالله فردا توی همین تاپیک میام و بهتون یه خبر خوب میدم . فقط ای کاش فردا جوابش بیاد ... مر30 خدا جون 9
*mini* 37778 ارسال شده در 24 آبان، 2013 امشب.... هر چه فکر کردم جواب سوالم را نیافتم...مثل همه شب ها جواب را..تو میدانی...؟ 6
behe 2545 ارسال شده در 25 آبان، 2013 خدایا مچکرم بهتون قول داده بودم بهتون یه خبر خوب بدم ... بالاخره جوابش اومد و مقاله ام اکسپت شد ؛ این اولین تجربه م بود خدایا شکرت 9
Mr.Dexigner 743 ارسال شده در 25 آبان، 2013 ممد امشب تهدیدم کرد بیام انجمن. سلامتی مولتی یوزرا سلوات 7
.Yaprak 15748 ارسال شده در 25 آبان، 2013 چه عجب ممد یه نیمچه تکونی به خودش داد مولتی یوزرا روح انجمننن 6
دختر باران 18625 ارسال شده در 25 آبان، 2013 امشب دلم میخواد خدارو بغل کنم.سرمو بذارم رو شونش و آروم بهش بگم خدایا هوامو داشته باش 8
ارسال های توصیه شده