nasim184 12256 ارسال شده در 12 مهر، 2013 امشب از اون شباییه که خواابم نمیاد ولی دوست دارم بخوابم!!!این یه مرض جدیده دیگه 3
Maryam.Silent 1137 ارسال شده در 12 مهر، 2013 Such a lonely day --And it's mine --The most loneliest day of my life 3
JU JU 7193 ارسال شده در 13 مهر، 2013 امشب, لعنتی معده ام, فشار میاورد حس لعنتی نبودنت هنوز آرام نگرفته است گاه, به جستجوی خیال میروم به دنبال اشباح و تنها سکوتی که میشود بشکند, سکوت توست که جرات شکستنش را نداری هنوز 6
JU JU 7193 ارسال شده در 14 مهر، 2013 تو نیستی و اما من برایت چای میزیرم دیروز هم نبودی که برایت بلیط سینما گرفتم دوست داری بخند دوست داری گریه کن ... و یا دوست داری مثل آینه مبهوت باش مبهوت من و دنیای کوچکم دیگر چه فرقی میکند باشی یا نباشی من با تو زندگی میکنم . . . . . . . . . "رسول یونان" 5
sahar 91 9480 ارسال شده در 14 مهر، 2013 سختی این روزهایم زیاد است ولی... غم تو از پا در می آوردم... امشب دلم گرفت... زیاد... 5
saeideh_ghanbari 16 ارسال شده در 14 مهر، 2013 امشب دلم گريه ميخواد ... گريه با صداي بلند ... mard ke gerye nemikonad!!!! emshab baz miayi be khabam!!!!l
Emerald_s 764 ارسال شده در 15 مهر، 2013 ایکاش دیگه هرگز مجبور نشم مث امروز بخاطر اثبات چیزی،تن به انجام کاری بدم که حس بدی بهم میده.... ایکاش میشد فریاد بزنمو بگم نهههههههههه ایکاش....ایکاش.... 3
sasan2007 1323 ارسال شده در 15 مهر، 2013 امشب خیلی آرومه ستاره ها هم جشن گرفتن خیلی این حسو دوست دارم کاش بودی سهم این آرامش هم تو میشد 5
The Developer 5479 ارسال شده در 15 مهر، 2013 حالم خوب نبود تا اینکه این ارومم کرد: گاهی باید افرادی از گذشته مان را فراموش کنیم ، به یک دلیل ساده ، اونها به آینده مان تعلق ندارند ... 9
JU JU 7193 ارسال شده در 15 مهر، 2013 حالم خوب نبود تا اینکه این ارومم کرد: گاهی باید افرادی از گذشته مان را فراموش کنیم ، به یک دلیل ساده ، اونها به آینده مان تعلق ندارند ... کاش به سادگی این جمله بود .... 8
black banner 9103 ارسال شده در 15 مهر، 2013 امشب بايد نقطه آغاز زندگي جديدم باشه واقعا خسته شدم / حسابي اعصابم از دست خودم خورده بايد با خودم دعوا كنم همين امشب امشب شب اغاز بايد باشه ... اغاز زندگي متفاوت !! پايان زندگي كسل كننده !! اما چطور ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هنوز نميدونم 9
fanous 11130 ارسال شده در 15 مهر، 2013 امشب پر از هیچ ام خالی خالی ... نه خشمگینم ،نه ناراحت ... ولی بینهایت در انتظار فردا هستم ایکاش زودتر زمان میگذشت تا خورشید طلوع میکرد تا من هم آن کاری را بکنم که در انتظارش هستم امشب رو هرگز فراموش نخواهم کرد هرگز ... 4
Ala Agrin 14476 ارسال شده در 15 مهر، 2013 عاشق خونه م هستم.......سکوتش.......تنهاییم........حیاط و باغچه و گلهایی که خودم بذرشون رو کاشتم..چمنهاش رو که خودم ماشین میزنم........الان باید گیلاسهای درخت خونه م رسیده باشن.......شمعدونیایی که فقط به یاد مادربزرگ گذاشتمشون.......هر جا میرم زودی دلم تنگ خونه م میشه اما این چند وقت نه......زندگی تو دریا واقعا زیباست......حس اینو داری که مثل یه پرنده ای....اسمان زیبا و دریای بیکران.......اینجاست که عشق غوغا میکند........امشب بر روی عرشه خواهم رفت و این همه عظمت خلقت رو سپاس خواهم گفت........... 13
ارسال های توصیه شده