B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۲ امشب جاي من خالي بود كه....حالا پر شد 6 لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۲ امشب..... حالم خیلی خوبه... خدایا ازین که انقد هوامو داری ازت ممنونم گلم...: Icon_gol: 6 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۲ امشب به خوبی و مهربونی ِ زیادِ یه دوست پی بردم..... این گل ها واسه اون :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۲ امشب دارم به 15 مرداد سال جاری فکر میکنم ! یعنی میشه ؟؟!!! 7 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۲ دلم بارون ميخواد... بارون دل...بارون چشم... 7 لینک به دیدگاه
M_O_R_T_E_Z_A 708 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۲ امشب ... دوباره سکوت و من و 3تا نقطه ... حال خوشی ندارم دلگیرم خیلی 7 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۲ امشب خوشحالم اولین شب ماه رمضون خدایا شکرت که امسالم قسمتمون شد 9 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۲ امشب .... شروع ماه رمضان.... پروردگارم مهمان نمیخواهی ؟! میدانستم مثل هر سال در را به روی من باز میکنی ....آمدم،.بی اجازه.... از میزبانم مطمئن بودم که هر چقدر هم بارم سنگین باشد از پذیرش من امتناع نخواهد کرد خدایا شکرت.... 8 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۲ دارم رویا پردازی میکنم ... چه سخته ارزوهایی که بهشون نرسیم قلبم دیگه طاقت این همه درد رو نداره ... امشب رو با اشک به سحر میرسونم 14 لینک به دیدگاه
M_O_R_T_E_Z_A 708 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۲ دارم رویا پردازی میکنم ...چه سخته ارزوهایی که بهشون نرسیم قلبم دیگه طاقت این همه درد رو نداره ... خیلی سخته.... 7 لینک به دیدگاه
archshaden 1168 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۲ امشب تنهام يه مشكلي فكرمو مشغول كرده. خدايا كاش فردا بيدار بشم بفهمم همه چي به خوبي تموم شده. 5 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۲ سوتي دادم! الان به شدت دارم غصه ميخورم 7 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۲ واي خداي من!!!يه سوتي ديگه دادم بــــــــــد!!!:icon_pf (34): امشب اين دومي اش بود!:icon_pf (34):خدايا ميشه اين بار تا سه نشه،بازه بشه؟!!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 عجب غلطي كردم،آبروم رفت... 6 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ امشب بازم ذهنم زیادی درگیره...لعنت به فکر زیادی...ایست ایست فکرایه .... 4 لینک به دیدگاه
sasan2007 1323 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ امشب اصلا شب خوبی نیست از یکطرف ناراحتم از طرف دیگه بهت زده به رفیقی فکر میکنم که توی دوران مدرسه باهاش بودم باورم نمیشه که اون سکته کرد و مرده...... دلم خیلی واسش تنگ شده بود اما اینطوری دارم دق میکنم کاش یکی میگفت این همش دروغ بوده 7 لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۲ امشب بدجور دلم گرفته کاش یه 4 تا قطره بارون میومد با اون موزیک همیشه دوس داشتنی / نصف استین بالا / دستا تو جیب / هدفون تو گوش / یه جفت کفش و قدم زدن .... 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده