*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۲ امشب تهران داره یه شب متفاوت رو تجربه میکنه. البته دیگه داره از شب میگذره و نزدیک صبحه. 2 سوم مردم تهران امشب رو تو خیابون ها میگذرونن. 8 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۲ کل امروز بارون اومد و هوا سرد شده بود .حالا که شب شده اسمون صاف ، افتاب دراومده و درجه دما داره میره بالا .عجب اب و هوایی 9 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۲ یکم دلم گرفته ... حالم خوب بود ولی سر به سرم زیاد میزارند من کلا آدم بی خطری هستم / خیلی بی خطر ... برای هیچکس خطری ندارم نمیدونم چرا منو به حال خودم نمیزارند من به یک مستقل شدن مطلق نیاز دارم !! مطلق مطلق دوست دارم یک مدت کوتاه کاملا با خودم باشم ... کمتر سر به سرم بزارند اما نمیشه یعنی ول کن من نیستن 10 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ امشب 1جوریم... خودم کَل انداختم باخودم... 9 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ امشب به خدا یه قول میدم و همیشه پاش میمونم... 10 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ امشب بازم دلم از یه دوست نزدیک گرفت...فراموش میکنم اما راهم ازش جدا میکنم همییییییین اینطوری بهتره 9 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ امشب 1مورچه رو اعصابمه 1بار از رو دستم راه رفت فوتش کردم بعد دیدم از رو دماغم داره میاد پایین پرتش کردم الان میبینم از رو صفحه لپتاپ هی اینور و اونور میره حالا من هی نمیخوام بکشمش خودش نمیزاره من خشونت به خرج ندم همه اینا به کنار دیدین 1مورچه ای چیزی 1 بار رَد میشه همش آدم حس میکنه کل بدنش قلقلک میاد داره مورچه رَد میشه الان همون احساسو دارم:icon_razz: 12 لینک به دیدگاه
reza.eng 1843 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ کاش میدانستی که دل تنگی چگونه پیکر خسته مرا در این آتش می سوزاند... چشم هایم نه امشب بلکه تمام شب ها این دلتنگی را میبیند ... می سوزم تو ندان که بهشتم 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ دلتنگـــــــــــــم ... با خاطراتم سر میکنم خیلی سخته ... 13 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ امشب حالم خیلی خوب بود...اما حالا:5c6ipag2mnshmsf5ju3 خواهش میکنم نگران من نشو.من حالم خوبه.نترس چیزیم نمیشه. 15 لینک به دیدگاه
sasan2007 1323 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ کاش میدانستی که دل تنگی چگونه پیکر خسته مرا در این آتش می سوزاند...چشم هایم نه امشب بلکه تمام شب ها این دلتنگی را میبیند ... می سوزم تو ندان که بهشتم دلتنگـــــــــــــم ... با خاطراتم سر میکنم خیلی سخته ... امشب دلم گرفته بود اومدم بنویسم از یک حسی که دوستش ندارم حالا دیدم که همه امشب به نوعی این حسو دارن من سکوت میکنم وسازمو میزنم شاید بهتر بشم...... 9 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ امشب رفتم تو تاپیک خنده بازار و یه عالم خندیدم روغن بادومی که به مژه هام زده بودم رفت تو چشمم ...حالا چشمام میسوزه! 12 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ امشب با یک آدمی که احترام ویژه ای براش قائلم گپ زدم (اسمسی ) بسیار خوشحال شدم و انرژی گرفتم خدایا خیر دنیا و آخرت رو نصیبش کن / انشالله موفق باشی فرشته نجات !! _____________ امشب میخوام برم دوچرخه سواری / دوچرخه ام رو بعد از 2 سال تعمیر کردم .... چه حالی میده :hapydancsmil: 11 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ امشب یه خبر نسبتا خوب شنیدم از یه چیزایی خوشحالم و از یه چیزایی ناراحت ولی میدونم که اتفاقات خوب در انتظارن ...باز هم صبر میکنم 10 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ امشب دلم یک گریه عمیق میخواد .... همه ادما اندازه من گریه میکنند ؟؟ یا فقط منم که انقدر گریه میکنم ؟؟ 7 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ از وقتی آواتارمو عوض کردم برام این سوال بوده که این چیه تو دستش داره فوت میکنه؟؟ برفه؟؟ خاکه؟؟ آرده؟؟ امشبم این سوال به اوج خودش رسیده.. 9 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ خسته-گرفته-ولیییی تهشو که مینگررررررررررررررررررررم امید دارم 6 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ امشب! نورِ قفل شدنِ صفحه ی گوشی هم منو از جا میپرونه 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده