pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ چیز خاصی نبود حالا که اینجا گفتم همش همین بود نه بابا همون موقعش هم یادم نموند... 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ بچه ها.......این آهنگ به افتخار کتایون عزیزم...............و همه دوستای مهربونم [flash=with=25heigh=25] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ نه بابا همون موقعش هم یادم نموند... چه بد شما اول تاپیک گفتین همدیگه رو شاد کنین منم فکر کردم شما شاد میشین پس تغییری انجام نشد حیف شد ولی پست من نشون داد که من برای اشتی با هر کی که فکر میکنه دشمن من هست اماده ام . بشرطی که قصد ترور من رو نداشته باشه 2 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ قربونت, کی جایزمو میده ؟؟؟ قراره که پری جون جایزتو بده. :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ بچه ها گاهی اوقات به زبونن آوردن اونچه که در دلمونه.........بهترین شیوه شاد بودنه................من الان عالیم....................عالی..................مرسی پری:hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ یکی دل ما رو شاد کنه بگه چه جوری میشه پروفایلو آهنگدار کرد من لینک آهنگشو دارم با فرمت swf حال چه کنم؟ 4 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ من همزمان دارم 3 تا آهنگ میشنوم تو این تاپیک دونه دونه بزارید بابا. من چند وقت پیش همه رو بخشیدم که چیزای دیگه ای به دست بیارم 10 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ آها............بخ زودی می بینیش...............گاهی اوقات دوری لازمه 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ یکی دل ما رو شاد کنه بگه چه جوری میشه پروفایلو آهنگدار کردمن لینک آهنگشو دارم با فرمت swf حال چه کنم؟ لینکی که بهت میده رو اینجوری بزاری بین این کد های فلش آخرش اینجوری میشه ...بعد ارسال میکنی اون 1 و 2 اندازشه میتونی زیاد کنی بزرگ شه اینم کدش که کپی کنی: [FLASH=width=1 height=2].........................................[/FLASH1] کپیش کن اینو جای نقطه چین لینک بزار اون 1 بزرگه هم پاک کن مثل شکل بالا شه 5 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ منم اومدم وسط خدا میدونه چقد سره این سرماخوردگی لعنتی .. حالم بده :mornincoffee:.. سرگیجه فراون دارم... داشتم برق اتاقمو خاموش میکردم لپ تاپم خاموش میکردم که بخوابم:bigbed: این تاپیک رو دیدم.... با این اهنگای باحالی که بچه ها گذاشتن ... به وجه وجح وجع ... اومدم :w42: دیگه خواب از سرم پرید ... :w330: 4 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ بابا...اینجا همه تو فاز درسن......شورشو در آوردن اينجا هم دست كمي از اونجا نداره. دفه اول انرژي زيادي ميبره كه همه رو با خودت همراه كني. دفه هاي بعد خودشون پايه ميشن فقط يه بار لذت اتلاف وقت مثبتانه رو بهشون نشون بده :gnugghender: من تجربهم تو برخورد با اين آدما زياده. به حرفام گوش بده 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ الان تو نیمه شاد نیمه افسرده ای ؟؟ :vahidrk::vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ Change your words Change your worlds 6 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ اينجا هم دست كمي از اونجا نداره. دفه اول انرژي زيادي ميبره كه همه رو با خودت همراه كني. دفه هاي بعد خودشون پايه ميشن فقط يه بار لذت اتلاف وقت مثبتانه رو بهشون نشون بده :gnugghender: من تجربهم تو برخورد با اين آدما زياده. به حرفام گوش بده یکم تفریحات داریما.............ولی کمه...شما تجربیات خودتون رو در اختیار من قرار بده.........دسته جمعی دعاتون میکنیم 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ [flash=with=25heigh=25] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ هر که دارد هوس کرب و بلا ، بسم الله. نمیخواستم توی این تاپیک چیزی بنویسم ، اما خوب کلا این استنلی بی خرد بیخ ریش من هست. ای کاش هیچوقت از وادی طنز وارد دنیای مجازی نمیشدم،همیشه همان حقیقت سرد خودم بودم. لیست کسانیکه اذیتشون کردم زیاده، اما من گفتم شکستن غرور برای من راحته،چون دنیای من کف پاهایم هست نه بالای سرم. همشون را تا حدی که حافظه ام یاری میکنه نام میبرم،امیدوارم منو عفو کنند . نیازی هم نه به گرفتن نقل قول هست نه پیام دادن. در خلوت خودشون بگذرند برای من کافیست. Afarin Vina Peyman2133 شقایق... Afa Spow Felorans666 Just work Pari daryayi Fo.roo.gh Negari Hamid.takro Golnar Omid vakili P mehdi q ..javid… hossein.b پیرهاید Himmler Smmosavian دختر شاه پریون Anarchist M f s Javadmessi بیتا،بیتاب،مسیح110 Chalipa A&s Nyx A_farzad کلافه آرش... ooraman m.mahnaz banadarabbasi sigari bigfish Tahoora *venoos* ya_ali roze abi فکر نکنم دیگه کسی مونده باشه. هر کدوم از اینها مطمئنا زمانی از من دلخور بودن یا هستن یا بخشیدن. فقط لب پل صراط جلوی من رو نگیرین،من کلی برای خودم برنامه دارم. اسم من اینجا چیکار میکنه؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ من هیچ آهنگی نمیشنوم دیگه...یدونه بزارید 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ سیلاااااااااااااااممممم.. :hapydancsmil: پری کارت حرف ندارهههه..:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ تمام سعیم رو کردم که کسی رو ناراحت نکنم...(اگر کسی بوده بیاد بگه خودش من یادم میره) بدلیل آلزایمر یادم میره از کسی ناراحت بودم یا نه.... ازآدمها بگذر!دلت را گندهتر کن… ناراحت این نباش که چرا جادهی رفاقت با تو همیشه یکطرفه است… .مهم نیست اگر همیشه یکطرفهای... شاد باش که چیزی کم نگذاشتهای و بدهکار خودت، رفاقتت و دلت نیستی... این هم چندتا عکس برای شاد شدن دوستان: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 11 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده