M!Zare 48037 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 [flash=with=25heigh=25] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آخرین آهنگ هم به افتخار باران:hapydancsmil: 2
شـاهین 8068 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 سلام ... لاکپشت بوووووووووود... اووووووووووونوووووووو از کجـــــــا یادته؟ میبینی ونوس، به لاکپشتم میگه وزق ... وزغ بودش دیگه 1
jonny depp 8297 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 از بیرون داره صدای حماقت همسایه هامون میاد دلم گرفته منو هم شاد کنید 7
شـاهین 8068 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 از بیرون داره صدای حماقت همسایه هامون میاد دلم گرفته منو هم شاد کنید الله اکبر الله اکبررررررر 2
M!Zare 48037 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 از بیرون داره صدای حماقت همسایه هامون میاد دلم گرفته منو هم شاد کنید چه همسایه هایی صدای اسپیکر رو زیاد کن:hapydancsmil:
شـاهین 8068 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 چه همسایه هایی صدای اسپیکر رو زیاد کن:hapydancsmil: جواب احمق هایی مثل اون ها یه مرگ بر دیکتاتور که خفه شن 1
jonny depp 8297 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 چه همسایه هایی صدای اسپیکر رو زیاد کن:hapydancsmil: همین کار کردم اولش که نمی دونستم چه خبر یهو ترسیدم 3
jonny depp 8297 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 [flash=with=25heigh=25] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آخرین آهنگ هم به افتخار باران:hapydancsmil: این آهنگ کیه؟ 2
Anooshe 11040 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 :hapydancsmil: شکلک بیا تو بخلم چی شده جیگملی؟چرا آخر شکلکات به گریه رسید؟ 2
کتایون 15176 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 شکلک بیا تو بخلم چی شده جیگملی؟چرا آخر شکلکات به گریه رسید؟ یهویی تنها شدم زد به سرم... 2
Anooshe 11040 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 یهویی تنها شدم زد به سرم... اوخی الآن که تنها نیستی اینجا همه میان از تهنایی در میای.... امروز ظهری یهو تنها شدم زد به سرم پاشدم رفتم شیشتا نقاشی کشیدم انقدر دلچسب بود میخوای برات امکاناتی که دوست داری بکشم بفرستم سرحال بیای؟ 4
کتایون 15176 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 اوخیالآن که تنها نیستی اینجا همه میان از تهنایی در میای.... امروز ظهری یهو تنها شدم زد به سرم پاشدم رفتم شیشتا نقاشی کشیدم انقدر دلچسب بود میخوای برات امکاناتی که دوست داری بکشم بفرستم سرحال بیای؟ اینا لحظه ایه خوب شدم.. از امکانات نگوووووووو که هر چی میکشیم ازون میکشیم( از کمبودش البته) یعنی چه جوری می تونه باشه امکاناتممممممممممممم... 3
Anooshe 11040 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 اینا لحظه ایه خوب شدم..از امکانات نگوووووووو که هر چی میکشیم ازون میکشیم( از کمبودش البته) یعنی چه جوری می تونه باشه امکاناتممممممممممممم... خب پس خداروشکر خیلی خوشگل و جذابه 3
M!Zare 48037 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 یهویی تنها شدم زد به سرم... باز من اومدم الگو بشم...الان منم تنهام.......... خب پس خداروشکرخیلی خوشگل و جذابه میشه آپلود کنی...منم شرایط امکانات ایده آل رو ببینم 3
کتایون 15176 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 خب پس خداروشکرخیلی خوشگل و جذابه آخ لامصب عجب چیزیه... باز من اومدم الگو بشم...الان منم تنهام.......... الگوی منی تو...:hapydancsmil: 3
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 اوخیالآن که تنها نیستی اینجا همه میان از تهنایی در میای.... امروز ظهری یهو تنها شدم زد به سرم پاشدم رفتم شیشتا نقاشی کشیدم انقدر دلچسب بود میخوای برات امکاناتی که دوست داری بکشم بفرستم سرحال بیای؟ برا منم بکککککککککککش :hapydancsmil: فک کنم اخرشم امکانات مورد علاقه من تو نقاشی باقی بمونه!! 4
Anooshe 11040 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 میشه آپلود کنی...منم شرایط امکانات ایده آل رو ببینم اگه صاحب امکانات اجازه بده چرا که نه!!!!!!!!!!! کتی جان امکاناتتو بزارم در معرض دید عموم؟ آخ لامصب عجب چیزیه... آخ عجب چیزیه!!!! برا منم بکککککککککککش :hapydancsmil: فک کنم اخرشم امکانات مورد علاقه من تو نقاشی باقی بمونه!! بااااااااشه:hapydancsmil: نه عزیزم خودتو ناراحت نکن... دارم رو یه سیستم و روش جدید عجی مجی لاترجی کار میکنم که امکانات نقاشی شده رو بشه واقعیش کرد... 4
ارسال های توصیه شده