M!Zare 48037 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 بریم صفحه بعد می خوای اهنگ رو پاک کنم؟ نه عزیزم........چون کپی کرده بودم.............میخواستم هر چه زودتر پیستش کنم 1
M!Zare 48037 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 [flash=with=25heigh=25] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5
M!Zare 48037 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 بچه ها چرا غمگینید؟اطراف خودتون رو نگاه کنید؟افرادی هستند که در وضعیتی بدتر از شما زندگی میکنند دو هفته شام رزور نکردن..............ناهار هم اگه خواستن باید برن دانشگاه........... 9
کتایون 15176 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 بچه ها چرا غمگینید؟اطراف خودتون رو نگاه کنید؟افرادی هستند که در وضعیتی بدتر از شما زندگی میکنند دو هفته شام رزور نکردن..............ناهار هم اگه خواستن باید برن دانشگاه........... آخیییییییییییییییییییییییییییییییییییییی 2
M!Zare 48037 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 آخیییییییییییییییییییییییییییییییییییییی :hapydancsmil::hapydancsmil: اشکال نداره..............میگذره...............برخیز و مخور غم جهان گذران...........بنشین؟ و دمی به شادمانی بگذران 2
کتایون 15176 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 :hapydancsmil::hapydancsmil:اشکال نداره..............میگذره...............برخیز و مخور غم جهان گذران...........بنشین؟ و دمی به شادمانی بگذران اون که آره...:hapydancsmil: 1
- Nahal - 47858 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 بچه ها چرا غمگینید؟اطراف خودتون رو نگاه کنید؟افرادی هستند که در وضعیتی بدتر از شما زندگی میکنند دو هفته شام رزور نکردن..............ناهار هم اگه خواستن باید برن دانشگاه........... این چاقوهه چیه؟!!!! :ws28: 2
کتایون 15176 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 این چاقوهه چیه؟!!!! :ws28: ازون چاقوهای تیزه...ساخت زنجان...مام داریم ازینااااااااااااا 2
- Nahal - 47858 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 ازون چاقوهای تیزه...ساخت زنجان...مام داریم ازینااااااااااااا داداشم زنجان هست برامون آورده مامانم قایمش کرده می گه دستتونو می برین 2
کتایون 15176 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 داداشم زنجان هست برامون آورده مامانم قایمش کرده می گه دستتونو می برین راست میگه خب... ما کلی تلفات دادیم با این چاقوها... 2
M!Zare 48037 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 این چاقوهه چیه؟!!!! :ws28: چاقو منه............کلا آچار فرانسه اتاقه در همه موارد ازش استفاده می کنیم وای مریم دمت گرم عجب آهنگایی می زاری :hapydancsmil: دم خودت گرم عزیزم................ بچه ها داره بارون میاد............................................ووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو:hapydancsmil: 2
M!Zare 48037 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 ازون چاقوهای تیزه...ساخت زنجان...مام داریم ازینااااااااااااا من تهران خریدما.............میدون امام حسین 2
- Nahal - 47858 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 چاقو منه............کلا آچار فرانسه اتاقه در همه موارد ازش استفاده می کنیم دم خودت گرم عزیزم................ بچه ها داره بارون میاد............................................ووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو:hapydancsmil: با اون عظمت چه جوری باهاش پنیر می خورین؟ ما تو خوابگاه با قاشق پنیر برمی داشتیم. قربونت اینجا هم بارون می یاد شدید :hapydancsmil: 1
M!Zare 48037 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 [flash=with=25heigh=25] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
M!Zare 48037 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 با اون عظمت چه جوری باهاش پنیر می خورین؟ ما تو خوابگاه با قاشق پنیر برمی داشتیم. قربونت اینجا هم بارون می یاد شدید :hapydancsmil: ما هم اکثر روزا با قاشق بر می داریم:icon_pf (34): آره......خیلی شدیده.................چقدر میچسبه فردا برف بیاد...........آدم برفی درست کنیم:hapydancsmil: 1
- Nahal - 47858 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 ما هم اکثر روزا با قاشق بر می داریم:icon_pf (34): آره......خیلی شدیده.................چقدر میچسبه فردا برف بیاد...........آدم برفی درست کنیم:hapydancsmil: فردا برف بیاد زمین خیسه نمی شینه اسم آهنگایی که می زاری زیرشون بی زحمت بنویس عزیزم من دانلود کنم فولدر آهنگای شادم پر شه :hapydancsmil: 1
M!Zare 48037 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 فردا برف بیاد زمین خیسه نمی شینه اسم آهنگایی که می زاری زیرشون بی زحمت بنویس عزیزم من دانلود کنم فولدر آهنگای شادم پر شه :hapydancsmil: جدا؟نمی دونستم آهنگ ها رو از اینجا بر می دارم......... 1
ارسال های توصیه شده