رفتن به مطلب

چه اندازه صبور هستید؟

ارسال های توصیه شده

سلوووووم:w02:

همه ما آدما یه نقطه صبر داریم و یه نقطه جوش داریم تا یه حدی صبور هستیم ولی یهم مثل رادیات ماشین جوش میاریم:w58:

تعریف شما از صبور بودن چیه؟:banel_smiley_4:

آیا شما هم صبور هستید؟:banel_smiley_4:

آیا آدم زود جوشی هستید؟:banel_smiley_4:

چه چیزی باعث میشه که خیلی زود جوش بیارید و به اصطلاح خون جلو چشمتون و بگیره؟:w58:

یه تعریف کوچولو از صبوری و میذارم بقیش و شما بگید:hanghead:

صبوری مهم ترین چیز است در حیات معنوی انسان. ای بسا که انسان پس از کشت دانه باید منتظر بماند! در ابتدا همه تلاش ها بیهوده به نظر می رسد. به نظر چیزی اتفاق نخواهد افتاد. و آنگاه یک روز انتظار به پایان می رسد و واقعیت نمایان می شود- دانه می شکافد، از زمین سر می کشد، نهال می شود! اما به یاد داشته باش، آنگاه که به ظاهر هیچ اتفاقی در شرف وقوع نبود، دانه در زیر خاک بی وقفه سرگرم کاری بود. تو فقط باید ساکت باشی. ساکت بودن همه چیز است. سکوت به معنای حرف نزدن نیست. سکوت به معنای نبودن دغدغه است.
  • Like 29
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 90
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

خیلی خیلی صبورم خودم یه وقتایی تعجب میکنم از این صبرم:w58:

اما وقتی صبرم تموم بشه و جوش بیارم دیگه چیزی حالیم نمیشه :whistle:

وقتی هم صبرم تموم میشه که خیلی خیلی دلگیر بشم:4564:

• Like 13
لینک به دیدگاه

کلا ازاونجایی که آدم عجیبی هستم

وقتی همه دچار استرس میشوند من آرومم و بلعکسش هم هست:w58:

وقتی کسی حرف ناحق بهم بزنه جوش میارم این مدلی:w000:

• Like 10
لینک به دیدگاه

من خودم اوایل به مثال خروس جنگی بودم سر هر مسئله ای اینجوری میشدم:w000::w000::w000:

چند ساله که خیلی صبور تر شدم :sigh:

تو این دوسال اخیر بیخیالی هم به صبوریم اضافه شد:w02:

یه جورایی در هر شرایطی الکی خوش شدم:hapydancsmil:

• Like 11
لینک به دیدگاه

تعریف شما از صبور بودن چیه؟:banel_smiley_4:

انسان هاي صبور آستانه تحملشون خيلي بالاست دربرابر ناملايمات زندگي سكوت ميكنن ... خيلي كم پيش مياد اعتراض كنن و خودشون را با مشكلات بيشتر وفق ميدن

(اين چيزايي بود كه از صبوراي دور و برم ديدم)

آیا شما هم صبور هستید؟:banel_smiley_4:

نه من زياد صبور نيستم

آیا آدم زود جوشی هستید؟:banel_smiley_4:

نه بابا زياد جوش نميارم

چه چیزی باعث میشه که خیلی زود جوش بیارید و به اصطلاح خون جلو چشمتون و بگیره؟:w58:

تاحالا خون جلوي چشمامو نگرفته:ws3:

اما يه بار يه دختره واسه خاطر داداشم بدرفت رو اعصابم.. منم كه داداشم يعني زندگيم

خلاصه بلايي سرش آوردم كه تا عمر داره اسم من مياد تنش ميلرزهbiggrin.gif

• Like 8
لینک به دیدگاه

منم که اعصاب معصاب ندارم کلا. :banel_smiley_4:

ولی خدائیش صبرم تو دنیای واقعی خیلی زیاده. با همه سعی به مراعات دارم. ولی خوب یه وقتایی کاسه صبر انسان لبریز میشه دیگه.

اونایی که صبرشون کمه باید تمرین صبوری کنن. من یه مدت بود خیلی زود فحش میدادم به آدما. نه فحش های خیلی بد ولی بالاخره نسبت به شدت خطا و اشتباهشون فحش در خور و مناسبی میدادم. کم کم آدم بد دهن میشه و خودمم خیلی ناراحت بودم. با تمرین و خودداری تونستم به کسی فحش ندم. الان به هیچکس فحش نمیدم. یعنی فحش جدی نمیدم. یه وقتایی مگر از روی شوخی به نزدیکان.

• Like 12
لینک به دیدگاه
نمیدونم

گاهی اتفاقات خیلی بد هم نمیتونه صبر من رو ازم بگیره

گاهی به نیم نگاهی ، گریه میکنم

حامد یادش بخیر یادته تو اون تاپیک مهندسانت حرصتو درآوردم؟

اسم تاپیک چی بود؟

• Like 3
لینک به دیدگاه

بستگی داره، یه جواب قطعی نمیشه داد

من حقم رو بخوان بخورن اصلا صبور نیستم

ولی در بقیه موارد بستگی به طرف داره؛ اگر آدم باشه با گفتگو حل میکنم؛ ولی اگه گاو باشه مجبورم خشانت به خرج بدم:ws37:

• Like 7
لینک به دیدگاه

من صبرم در برابر آدما خیلی زیاده...یعنی شاید در کل زندگیم دو بار پیش اومده که عصبانی شدم و داد زدم...عجیبه همه فکر می کنن خیلی خونسردم حال آن که خیال باطلی بیش نیست:icon_pf (34):

اما از دست خودم تا دلتون بخواد عصبانی میشم...بعد میشینم به خودم بد و بیراه میگم اخرشم :4564:...................

• Like 7
لینک به دیدگاه
منم که اعصاب معصاب ندارم کلا. :banel_smiley_4:

ولی خدائیش صبرم تو دنیای واقعی خیلی زیاده. با همه سعی به مراعات دارم. ولی خوب یه وقتایی کاسه صبر انسان لبریز میشه دیگه.

اونایی که صبرشون کمه باید تمرین صبوری کنن. من یه مدت بود خیلی زود فحش میدادم به آدما. نه فحش های خیلی بد ولی بالاخره نسبت به شدت خطا و اشتباهشون فحش در خور و مناسبی میدادم. کم کم آدم بد دهن میشه و خودمم خیلی ناراحت بودم. با تمرین و خودداری تونستم به کسی فحش ندم. الان به هیچکس فحش نمیدم. یعنی فحش جدی نمیدم. یه وقتایی مگر از روی شوخی به نزدیکان.

خیلی باحال تعریف کردی شبیه این بچه ها که زنگ میزنن به عمو پورنگ:ws28:

یاد فرنود افتادم:ws28:

الان میاد فحش میده میگه چرا اسپم میکنی:hanghead:

• Like 5
لینک به دیدگاه
راستشو بگم صبر من قبلنا خیلی زیاد بود اما الان دیگه کم شده ! بی حوصله شدم :sigh:

من خودم نظرم اینه هر چی سن میره بالا آدم صبر و حوصلش بیشتر میشه راحت تر میتونه با مشکلات کنار بیاد دیر تر عصبانی میشه:w16:

چیزی که به عینه در خودم دیدم هم همین بود:icon_redface:

• Like 6
لینک به دیدگاه
من خودم نظرم اینه هر چی سن میره بالا آدم صبر و حوصلش بیشتر میشه راحت تر میتونه با مشکلات کنار بیاد دیر تر عصبانی میشه:w16:

چیزی که به عینه در خودم دیدم هم همین بود:icon_redface:

نمیدونم چرا مال من برعکسه !:ws52:

هر چی سنم بیشتر میشه هر چی زمان بیشتر میگذره عصبی تر میشم !

انگار گذر زمان مثل خوره افتاده به جونم :w58:

• Like 7
لینک به دیدگاه

صبر یعنی اینکه بتونی در مقابل ناملایمات و اتفاقاتی که انتظارشو نداری و برات میفته مقاوم باشی

ولی متاسفانه من فک نکنم آدم صبوری باشم

زود دپرس و عصبانی میشم:sigh:

البته تازگیها اینطوری شدم نمیدونم چرا:sigh:

• Like 8
لینک به دیدگاه
چه جالب اکثرا صبورن پس آدم زود جوش نداریم:w58:

واسه اينكه نظرسنجيت ناقصه مدير جون:w02:

بعضي ها نه صبورن نه زودجوش:ws37:

• Like 5
لینک به دیدگاه
واسه اينكه نظرسنجيت ناقصه مدير جون:w02:

بعضي ها نه صبورن نه زودجوش:ws37: