Farnoosh Khademi 20025 ارسال شده در 29 بهمن، 2011 من کلا آدم صبوریم همه هم بهم میگن ولی وای به روزی که کاسه صبرم لبریز بشه 1
پارسیاتیدا 415 ارسال شده در 29 بهمن، 2011 اگه در مورد رفتار كسي باشه تا جايي كه بفهمه و قدر صبرم رو بدونه صبر ميكنم ولي بعد از اون ديگه نه...! ولي در كل صبر براي من يه امر نسبيه.گاهي خيلي صبور و گاهي نه. 2
NEGARi 9387 ارسال شده در 29 بهمن، 2011 به اعصاب دیگرون رحم نمیکنی به پوستت رحم کن عصبانی بشی پوستت خراب میشه راس میگی ها! تا حالا حواسم نبود واسه پوستم ضرر داره!:icon_pf (34): من از این به بعد دختره خوبی میشم!!:girl_yes2:( جای اخم داره بین ابروهام میمونه:icon_pf (34):) 2
pari daryayi 22938 ارسال شده در 29 بهمن، 2011 قیافه من کلا شبیه سنگ صبوره! از بچگی همه میومدن رازهاشون رو به من می گفتن منم کلیه احساساتم به گریه ختم می شه! ته شادی گریه ته ذوق گریه ته خشم گریه اند نفرت هم گریه است! ولی وای به اون روزی که برسم به اند خشانت! هرچند بازم می زنم خودمو داغون می کنم فقط! تهش اینه که داد می زنم بعدش باز گریه می کنم! 6
شقایق31 40377 سازنده ارسال شده در 29 بهمن، 2011 راس میگی ها! تا حالا حواسم نبود واسه پوستم ضرر داره!:icon_pf (34): من از این به بعد دختره خوبی میشم!!:girl_yes2:( جای اخم داره بین ابروهام میمونه:icon_pf (34):) اخم نکن میترشیا:icon_pf (34): 1
Mahsa.Gha 6571 ارسال شده در 29 بهمن، 2011 میزان صبرم بستگی داره به طرف مقابلم... اگه طرف مقابلم شخصی باشه که ازش انتظار کاری رو نداشته باشم و انجام بده خیلی داغ میکنم اما اگه طرفم رو ببینم که یه آدم زبون نفهمه که هیچی حالیش نیس اصولا خودمو میزنم به اون راه ... ام در کل آدم خیلی صبوری نیستم و اگر هم عصبانی بشم بد جور همه جارو بهم میزنم 1
NEGARi 9387 ارسال شده در 29 بهمن، 2011 اخم نکن میترشیا:icon_pf (34): اخم کنیم میترشیم! زیاد بخندیم میترشیم! خنثی باشیم میترشیم! آقا ما شوهر نخواستیم (:(2310):دیدی میگم اعصاب ندارم اینه:(87):) 6
Mahsa.Gha 6571 ارسال شده در 29 بهمن، 2011 اخم کنیم میترشیم! زیاد بخندیم میترشیم! خنثی باشیم میترشیم! آقا ما شوهر نخواستیم (:(2310):دیدی میگم اعصاب ندارم اینه:(87):) کی تو این زمونه اعصاب داره؟؟؟ واقعا هاااااااااااااااااااا!!! یه بررسی علمی انجام بشه فک کنم بیش از نیمی از افراد جامعه دچار ناراحتی اعصاب هستن !!! 3
rezanassimi 9037 ارسال شده در 29 بهمن، 2011 چرا همه اونایی که میگن صبرشون زیاده بعدش میگن وای به روزی که صبرم لبریز شه....؟ 5
Himmler 22171 ارسال شده در 29 بهمن، 2011 سلووووومهمه ما آدما یه نقطه صبر داریم و یه نقطه جوش داریم تا یه حدی صبور هستیم ولی یهم مثل رادیات ماشین جوش میاریم تعریف شما از صبور بودن چیه؟ آیا شما هم صبور هستید؟ آیا آدم زود جوشی هستید؟ چه چیزی باعث میشه که خیلی زود جوش بیارید و به اصطلاح خون جلو چشمتون و بگیره؟ یه تعریف کوچولو از صبوری و میذارم بقیش و شما بگید تعریف ما را از صبر >>> صبر کن بعد از محرم بهت میگم خیلیییییییییییییییییییییییییییی صبورم در سطح تیم ملی افغانستان اصلا جوش نمیزنم به جون عمه ام ( لطفا نپرس عمه ام کیه ) هیچ چیزی نه اشک نه خون جلو چشمم نمیاره ولی اگه چیزی بخواد جلوی چشمم خون بیاره حتما جلو چشمش رو خون میارم اونم چه خونی !! انگار خون شتر زیاد و غلیظ دیگه سوالی ندارین خانم ؟؟ تعارف نکن بپرس 1
El Roman 31720 ارسال شده در 29 بهمن، 2011 چرا همه اونایی که میگن صبرشون زیاده بعدش میگن وای به روزی که صبرم لبریز شه....؟ چون صبور نیستن الکی میگن 5
Mohammad Aref 120568 ارسال شده در 25 اسفند، 2013 یه زمانی زیاد بود. اما الان فکر کنم یه زمان دیگه شده و اون زمان نیست دیگه ولی خب در کل خوبه. فقط مثل قبل نیست. اندازه مورچه اندازه صبر مورچه یا اندازه خود مورچه؟ کاملاً تو تضاد هم هستنا 4
manjari 2934 ارسال شده در 25 اسفند، 2013 من خیلی صبورم و خداروشکر همیشه نتیجه خوب گرفتم، به قول معروف گر صبر کنی ز قوره حلوا سازی... 2
VINA 31339 ارسال شده در 26 اسفند، 2013 یه زمانی زیاد بود. اما الان فکر کنم یه زمان دیگه شده و اون زمان نیست دیگه ولی خب در کل خوبه. فقط مثل قبل نیست. اندازه صبر مورچه یا اندازه خود مورچه؟ کاملاً تو تضاد هم هستنا انداره خود مورچه صبرم کمه 2
آرتاش 33340 ارسال شده در 26 اسفند، 2013 مونده به موضوعی که جلو روم هست بعض وقتا صبر میکنم اما بی تابیم کنارش امونمو میبره اما تو مشکلات بزرگ تجربه ی 22ساله ثابت کرده صبرم زیاده 4
VINA 31339 ارسال شده در 26 اسفند، 2013 یعنی همه اینایی که میگن صبرمون زیاده یکی تهمت بزنه بهشون همیجوری میگن صبوری کنیم؟ با مثلا منظورشون مسایل مالیه که آدم گاهی مجبور ساکت بمونه؟؟؟؟ 3
آرتاش 33340 ارسال شده در 26 اسفند، 2013 یعنی همه اینایی که میگن صبرمون زیاده یکی تهمت بزنه بهشون همیجوری میگن صبوری کنیم؟ با مثلا منظورشون مسایل مالیه که آدم گاهی مجبور ساکت بمونه؟؟؟؟ ای واش قضیه سیاسی شدمثلا مریض بشم یا مشکلات زندگی که بعضیاش خیلی سخته برام پیش بیاد صبر مکنم خدایی هم غر نمیزنم اما تهمت و ... که میگین از این اتفاقا برام افتاده من آدمی نیستم که زیر بار حرف بی ربط برم صبر اینجا معنی نداره چون اندکی تامل مساوی خیلی اتفاقای بد هستش که پشت سر اون تهمت پیش میاد 3
VINA 31339 ارسال شده در 26 اسفند، 2013 ای واش قضیه سیاسی شدمثلا مریض بشم یا مشکلات زندگی که بعضیاش خیلی سخته برام پیش بیاد صبر مکنم خدایی هم غر نمیزنماما تهمت و ... که میگین از این اتفاقا برام افتاده من آدمی نیستم که زیر بار حرف بی ربط برم صبر اینجا معنی نداره چون اندکی تامل مساوی خیلی اتفاقای بد هستش که پشت سر اون تهمت پیش میاد افرین افرین منم در باره تهمت چند بار سکوت کردم بعد دیدم عواقبش بدهولی در کل بنظرم ادم صبوری نیستم تا یه چی میشه گریه میکنم 2
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری