شقایق31 40377 سازنده ارسال شده در 6 آذر، 2016 من بچه دو ساله بودم اومدم اینجا شما مدیر ارشد بودی اونوقت میگی پدر پدر بزرگتصبرم داره تموم میشه الان:w000: تو دوسالت بود؟ شیطونه میگه شناسنامه رو کنیما 2
Paroshat 6378 ارسال شده در 6 آذر، 2016 خدا اون روز رو نیاره داغ عزیز خیلی سخته ولی صبرش رو خدا میده در مورد تیکه انداختن هم صبور بلش باااو بخند تو دلت ولی به یارو نخند پررو بشه نمیشه تو دل بخندی که اتیش میگیره ادم:icon_pf (34): 1
شقایق31 40377 سازنده ارسال شده در 6 آذر، 2016 نمیشه تو دل بخندی کهاتیش میگیره ادم:icon_pf (34): عه چرا نمیشه دایورت کن رو سنگ مثلا من با ادبم اتیش نگیر حیفی 1
ENG.SAHAND 31647 ارسال شده در 6 آذر، 2016 تو دوسالت بود؟شیطونه میگه شناسنامه رو کنیما فک کنم ممد داره میگیم اسکن کنه ببینیمش قبول راستی اسپم نکن مگه نگفتم غدغنه(اینطوری مینویسند) اینجا ای وای یادم نبود کارهای نیستم دیگه اینجا
شقایق31 40377 سازنده ارسال شده در 6 آذر، 2016 فک کنم ممد داره میگیم اسکن کنه ببینیمش قبول راستی اسپم نکن مگه نگفتم غدغنه(اینطوری مینویسند) اینجا ای وای یادم نبود کارهای نیستم دیگه اینجا هه برو جلو بوقتو بزن من اصلا بازنشست شدم ک بیام اسپم کن تو هم کن خیلی فاز میده 1
ENG.SAHAND 31647 ارسال شده در 6 آذر، 2016 هه برو جلو بوقتو بزن من اصلا بازنشست شدم ک بیام اسپم کن تو هم کن خیلی فاز میده از من و تو گذشته باید بکشیم کنار خیابون جوونا بیاند وسط چه اسپم چه غیر اسپم نه ؟؟؟من که فازام قطعه الان شما رو نمیدونم شقایق خانم
شقایق31 40377 سازنده ارسال شده در 6 آذر، 2016 از من و تو گذشته باید بکشیم کنار خیابون جوونا بیاند وسط چه اسپم چه غیر اسپم نه ؟؟؟من که فازام قطعه الان شما رو نمیدونم شقایق خانم باشه الان میکشم کنار چرا من میکشم کشم نمیاد؟ 1
ENG.SAHAND 31647 ارسال شده در 6 آذر، 2016 باشه الان میکشم کنار چرا من میکشم کشم نمیاد؟ اینم از علایم پیریه کشات خراب شدند
شقایق31 40377 سازنده ارسال شده در 6 آذر، 2016 اینم از علایم پیریه دارم سعی میکنم انگار یذره کش اومد 1
ENG.SAHAND 31647 ارسال شده در 6 آذر، 2016 دارم سعی میکنم انگار یذره کش اومد خدا رو شکر الهی کش بیای همیشه
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری