Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۳ به به اینجا دارن خونه تکونی میکنن چه گردو خاکی گرفته بود افرین مهندسین عزیز پرچم اینجا رو بالا ببرین دوستان کم کم دوباره میاریمش بالا 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۳ بچه ها کم کم قول میدم اموزش پریماورا بزارم 3 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۳ بچه ها کم کم قول میدم اموزش پریماورا بزارم دستت درست خانوووووم.... علی آقا هم قراره ادامه msp رو شروع کنند.... 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۳ فقط وقت کنم ولی قول میدم بزارم این عکس چحوری حین کار با نرم افزار بگیرم بزارم تو ورد حprntscrn میزدیم با چی؟ 2 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۳ فقط وقت کنم ولی قول میدم بزارم این عکس چحوری حین کار با نرم افزار بگیرم بزارم تو ورد حprntscrn میزدیم با چی؟ همون پرینت اسکرین بعد ورد رو باز میکنی پیست میزنی... 2 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۳ http://www.noandishaan.com/forums/thread133365.html#post1446464 1 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۳ یادمه یه جایی داشتیم تو تالار که اگر سایتی یا مطلب خوبی رو دیدیم معرفی می کردیم،گشتم پیداش نکردم همینجا معرفی میکنم ساپکو رو تقریبا همه میشناسن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سایت مقالات خوبی در زمینه لجستیک و زنجیره تامین داره و رایگان میتونید مطالبش رو دانلود کنید بنظرم خوب امد معرفیش کنم 2 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۳ چکار باید کرد هر کاری که از دست هر کدوم ما بر میاد...بارها در باره ش صحبت کردیم ،آخرش باز اتفاق خیلی متفاوتی نیفتاده... 1 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۳ عاقا بشینین بخونین دقیقا چی بخونیم...؟ 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۳ دقیقا چی بخونیم...؟ هرچی دوس میدارید 2 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۳ هرچی دوس میدارید شما بخون ،ما حمایتت میکنیم.... 2 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۳ عاقا من 1 پیشنهاد واسه دوستانی ک امسال میخوان کنکور ارشد شرکت کنن دارم ب نظرتون خوبه؟: میگم اگر تعداد این دوستان کم نیست و هنوز شروع ب خوندن دروس نکردن، ی برنامه بذاریم برای اینکه باهم پیش بریم و سرفصلارو مطالعه کنیم، قطعا 1 سری سوالا پیش میاد ک میتونیم از همدیگه بپرسیم. اینجوری علاوه بر کمیت، کیفیت مطالعه ها هم بالا میره. اگر سرعت مطالعه هم بالا باشه، با یاری خدا نرم افزارهای مرتبط ب هر درسی رو درکنارش کار کنیم. مثلا من خودم میخوام بعد از خوندن کنترل پروژه، ان شاءالله نرم افزار msp رو هم یادبگیرم ک تاپیکش هم موجوده. اینجوری هم پشت کنکوریا مشارکت دارن هم از غیرپشتکنکوریا!!! کمک گرفته میشه بازم میگم، این مطالب صرفا پیشنهاد بود خواه پندگیر خواه ملال 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۳ عاقا بشینین بخونین تو بخون .منو هستی تشویقت میکنیم. 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۳ تو بخون .منو هستی تشویقت میکنیم. پس اینطوری تشویقم کنید :2rqfst4: 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۳ عاقا من 1 پیشنهاد واسه دوستانی ک امسال میخوان کنکور ارشد شرکت کنن دارم ب نظرتون خوبه؟:میگم اگر تعداد این دوستان کم نیست و هنوز شروع ب خوندن دروس نکردن، ی برنامه بذاریم برای اینکه باهم پیش بریم و سرفصلارو مطالعه کنیم، قطعا 1 سری سوالا پیش میاد ک میتونیم از همدیگه بپرسیم. اینجوری علاوه بر کمیت، کیفیت مطالعه ها هم بالا میره. اگر سرعت مطالعه هم بالا باشه، با یاری خدا نرم افزارهای مرتبط ب هر درسی رو درکنارش کار کنیم. مثلا من خودم میخوام بعد از خوندن کنترل پروژه، ان شاءالله نرم افزار msp رو هم یادبگیرم ک تاپیکش هم موجوده. اینجوری هم پشت کنکوریا مشارکت دارن هم از غیرپشتکنکوریا!!! کمک گرفته میشه بازم میگم، این مطالب صرفا پیشنهاد بود خواه پندگیر خواه ملال عاقا پایه باش با هم بخونیم 2 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۳ عاقا پایه باش با هم بخونیم پایه ام شدیییییییییییییید... نامرده هرکی کم بیاره 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۳ پایه ام شدیییییییییییییید... نامرده هرکی کم بیاره آورین آورین ما میتونیم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده