hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۳ میدونی چند مرحله مصاحبه بوددارم افسردگی میگیرم این همه درس بخون سختی بکش حالا بدو دنبال کار کلی فرم پر کردم و کلی تست هوش ازم گرفتن ،بعد مصاحبه از شیر مرغ تا جون آدمیزاد.... هر کس میگفت کار نیست ،من قاطعانه برمیگشتم میگفتم رشته ما یه رشته ای هست که فوق العاده س ،جدیده ،همه جا نیازه ....الان چی شد؟!چی فکر میکردیم چی شد.... 5 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۳ کلی فرم پر کردم و کلی تست هوش ازم گرفتن ،بعد مصاحبه از شیر مرغ تا جون آدمیزاد....هر کس میگفت کار نیست ،من قاطعانه برمیگشتم میگفتم رشته ما یه رشته ای هست که فوق العاده س ،جدیده ،همه جا نیازه ....الان چی شد؟!چی فکر میکردیم چی شد.... پیدا میشه:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۳ پیدا میشه:hapydancsmil: انشالا...:hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۳ انشالا...:hapydancsmil: ایشالااااااااااااااااااا :hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۳ سلاماقا من رفتم مصاحبه کچلم کردن بعد میگن سابقه نداری و گرنه اطلاعاتت خوبه بگو مرده بودی تو رزومه ببینی خوب راست میگن سابقه دارنیستی خوب اقلا یه شش ماهی میرفتی تو سابقه دار میشدی میومدی میرفتی سرکار وااله مردم انتظار دارن 5 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۳ یه زمانی یه چند نفری اینجا بودن سلام اقا مهدی خوبی خوش میگذره؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۳ سلام اقا مهدی خوبی خوش میگذره؟؟ به به علی آقا چطوریای خوبم خوبی؟ 4 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۳ به به علی آقا چطوریای خوبم خوبی؟ ممنون خوبم، آقا کنار رژیم لاغری دستوری برای جلوگیری از تنبلی داری؟ به دومی خیلی نیاز دارم 4 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۳ راستی این قسمتی که نوشته سپاس و امتیاز و... پاک شده؟ الان برای من 13تاست 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۳ ممنون خوبم،آقا کنار رژیم لاغری دستوری برای جلوگیری از تنبلی داری؟ به دومی خیلی نیاز دارم کل اگر طبیب بودی سرخود دوا نمودی 4 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۳ کل اگر طبیب بودی سرخود دوا نمودی ا پس خیلی جدیش نگیرم عمومیه 4 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۳ اینجا رو خیلی خاک گرفتهها!!!! نه؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۳ ا پس خیلی جدیش نگیرم عمومیه من فک میکنم از دنیای مجازیه باید تعطیل کرد در حد اینکه کلا مودمو اینارو انداخت تو اسید لپ تاپ و کامپیوترم گذاشت تو گاوصندوق کلیدشم انداخت تو موال 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۳ اینجا رو خیلی خاک گرفتهها!!!! نه؟؟؟ آره ممد بگیم اینجارو بکوبه برج بسازه جاش 4 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۳ من فک میکنم از دنیای مجازیه باید تعطیل کرد در حد اینکه کلا مودمو اینارو انداخت تو اسید لپ تاپ و کامپیوترم گذاشت تو گاوصندوق کلیدشم انداخت تو موال اره واقعا من این مدتی که اینترنت نداشتم و بعدش قطع و وصل میشد اوایلش انگار بی هویت شده بودم گیج بودم و از خودم میپرسیدم قبلا پس من چیکار میکردم بعدش که عادت کردم به بی اینترنتی و روال عادی زندگی دوباره اینترنتم درست شد و ... 5 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۳ آره ممد بگیم اینجارو بکوبه برج بسازه جاش بکوبه برج بسازه چیزی به ما میرسه؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۳ بکوبه برج بسازه چیزی به ما میرسه؟؟؟ نه باو ماکه یکی دو نفر بیشتر نیستیم همین گوشه موشه ها هم برامون کافیه 4 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۳ نه باو ماکه یکی دو نفر بیشتر نیستیم همین گوشه موشه ها هم برامون کافیه خلاصه اگر خواستن بسازن ما هستیم دیگه 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۳ به به اینجا دارن خونه تکونی میکنن چه گردو خاکی گرفته بود افرین مهندسین عزیز پرچم اینجا رو بالا ببرین دوستان 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده