سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ سلام.نسترن دانشجوی ارشد برق قدرت علوم و تحقیقات برق-قدرت انشاا... که بتونیم بار علمی مون رو بالا ببریم خوش اومدیییییییییییییییییی نسترن جان 2 لینک به دیدگاه
peyman.a 38 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ از همه دوستان به خاطر لطفشون تشکر میکنم.درود بر همه شما عزیزان 9 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ سلام.نسترن دانشجوی ارشد برق قدرت علوم و تحقیقات برق-قدرت انشاا... که بتونیم بار علمی مون رو بالا ببریم درود :welcome: 4 لینک به دیدگاه
nilaneh 63 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ سلام به همه من یه مقاله درباره سلسله مراتب توسعه طرح های شهری میخوام کسی میدونه از کجا میتونم پیدا کنم 4 لینک به دیدگاه
نگی 25 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ 1- اسمی که با اون اسم شما رو تو انجمن بشناسن. نگار 2- رشته تحصیلی ... 3- مقطع تحصیلی ....دبیرستان 4- دانشگاهی که تحصیل کردید یا می کنید 5- از چه مباحثی تو انجمن ها خوشتون میاد و دوست دارین بیشتر تو چه قسمتی فعالیت داشته باشین. موسیقی 6- هدفتون از عضویت تو انجمن و شرکت تو مباحث انجمن چیه؟اغفال عمه:icon_pf (34): 7- شغلتون چیه و کجا کار می کنید؟ محصله هنرمند.... 8 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ محصله هنرمند.... خوش اومدی جوجه عمه 6 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ سلام..........پروانه هستم......... دانشجوی مقطع کارشناسی...............معمارییییییی........... دیگگگگگگگگگه اهل خوزستان.............................. هاااااااااا هدفففففففف ........همینطوری............ سعی میکنم مفید باشم.................. البته اگه وخت کنمممممممم 9 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ دوستان همگی به نواندیشان خوش آمدین 6 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ سلام به همه من یه مقاله درباره سلسله مراتب توسعه طرح های شهری میخوام کسی میدونه از کجا میتونم پیدا کنم دوست عزیز میتونید برای جستجوی مقالتون به تالار شهرسازی نگاهی بندازید و در صورت لزوم درخواستتون رو در تاپیک مربوطه مطرح کنید لینک تالار شهر سازی 7 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ سلام به همگی منم هانیه سادات ام اما سنا سادات رو دوست دارم متولد69هستم دانشجو مهندسی شیمی ام دانشگاه آزاد 11 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ سلام.نسترن دانشجوی ارشد برق قدرت علوم و تحقیقات برق-قدرت انشاا... که بتونیم بار علمی مون رو بالا ببریم سلام خوش اومدید به این انجمن امیدوارم ما هم بتونیم از اطلاعات شما بیشتر استفاده کنیم سلام به همگی منم هانیه سادات ام اما سنا سادات رو دوست دارم متولد69هستم دانشجو مهندسی شیمی ام دانشگاه آزاد سلام خوش اومدید 9 لینک به دیدگاه
poury 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ سلام من poury (pourya) هستم رشته ژءوماتیک 11 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ سلام من poury (pourya) هستم رشته ژءوماتیک سلااااااااام خیلی خیلی خوش اومدیییییییی:hapydancsmil: بالاخره بعد کلی یه عمرانی اومد اینجا 7 لینک به دیدگاه
zahedi92 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ 1- اسمی که با اون اسم شما رو تو انجمن بشناسن. حامد 2- رشته تحصیلی با اجازه ریاضی و فیزیک 3- مقطع تحصیلی پیش دانشگاهی یا به رواتی چهارم دبیرستان 4- دانشگاهی که تحصیل کردید یا می کنید ندارم که هنوز مهرماه آینده میگم ایشالا 5- از چه مباحثی تو انجمن ها خوشتون میاد و دوست دارین بیشتر تو چه قسمتی فعالیت داشته باشین. حالا بذارین برسم بعد دیگه 6- هدفتون از عضویت تو انجمن و شرکت تو مباحث انجمن چیه؟ و اما هدف واجبه بگم نمی گم تا جای سوال باشه دیگه بده که بدون جای سوال وارد شم خوب باید یه چیزایی هم ازم بعدا پرسیده شه 7- شغلتون چیه و کجا کار می کنید؟ میگن محصل ولی تخصص اصلی متراژ خیابونا (سفارش هم می پذیریم) 9 لینک به دیدگاه
abdolamir48 31 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ عبدالامير هستم فارغ التحصيل جفرافيا و برنامه ريزي شهري از دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران مركز در شهرداري مشغول كارم و علاقه خاصي به فعاليت در موضوعات مرتبط به رشته تحصيلي خصوصا" تهيه و ارائه مقالات در اين زمينه هستم 15 لینک به دیدگاه
Miss Nini 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ سلام نانا هستم :a030:0ساله از خونه بابام تازه اومدم 11 لینک به دیدگاه
سید جلال 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ سلام به همه دوستان اسمم همون نام کاربریم . رشته پژوهش علوم اجتماعی از دانشگاه پیام نور آبادان . همونطوریکه از رشته ام پیداست به مسائل اجتماعی اونهم از نوع پژوهشیش علاقه دارم . به آمار و spss هم علاقه دارم و کار میکنم . به عکس و طبیعت و تاریخ و سیاست هم علاقه دارم.علت عضویت خودم رو بهتره بگم برای کمک خواستن در مسائل علمی و پژوهشی اعلام کنم بهتره. راستی به روانشناسی و خودشناسی هم خیلی علاقه دارم . شغلم هم کارشناس آموزش متوسطه اداره آموزش و پرورش هستم.:5c6ipag2mnshmsf5ju3باز هم از آشنایی با شما خوشحالم. 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده