- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ مرغ با سویا سس مرغ رو با سویا سس مخلوط می کنیم و چند ساعت می گذاریم داخل یخچال بماند. پیاز رو سرخ می کنیم و مرغ ها رو اضافه می کنیم و بعد از کمی سرخ شدن کمی آب می ریزیم تا مرغ ها بپزد. نمک کم اضافه می کنیم چون سویا سس شور هست. می تونیم سیب زمینی حلقه شده هم اضافه کنیم. نوش جان 7 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ گراتن بادمجان! مواد لارم: بادمجون 6 عدد سیب زمینی 3 عدد گوجه 5 عدد سس مایونز گوشت چرخ کرده (هر چقدر دوست داری) پنیر پیتزا اول بادمجون و حلقه حلقه میبرید و سرخ میکنید بهد در یک ظرف شیشه که که بشه تو فر گذاشت سیبزمینی رو حلقه حلقه میکنید و یک دور زیر ظرف میچینید بعد بادمجون و روش میچینید گوشت چرخ کرده رو از قبل با پیاز داغ سرخ کنید و روی بادمجون بریزید و بعد گوجه رو روش بچینید ک مقدار سس مایونز روی تمام سطح ظرف بمالید و اندازه یک لیوان اب رب با نمک و فلفل درست کنید و رو کلش بریزید یک فویل رو به عنوان در پوش درست کنید و ظرف و بذارید تو فر حدود 40 دقیقه آها یادتون باشه قبل از اینکه سیب زمینی و بچینید روغن کف ظرف بمالید بعد نگید شقی نگفتا بعد از 40 دقیقه تست کنید اگر سیب زمینی پخته بود پنیر پیتزا رو روی تمام سطح ظرف بریزد و دوباره بذارید تو فر تا کش بیاد پنیرا حالا نوش جان کنید این عکس مال من نیست گشتم پیدا کردم دو روز دیگه درست میکنم عکس میذارم 7 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۱ کباب بوقلمون بوقلمون ، پیاز رنده شده ، ماست ، زعفران ، نمک و فلفل رو با هم مخلوط می کنیم و چند ساعتی می زاریم داخل یخچال. کف یک ظرف پیرکس رو چرب می کنیم و مواد رو می چینیم و فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی هم می چنینیم و داخل فر می زاریم. 6 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۱ من فرنی بلدم درست کنم ماه مبارک از مادرم یاد گرفتم 7 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ من امروز پاستا درست کردم. گفتم بیام اینجا بگم پاستای مرغ و قارچ. سینه ی مرغ 1 دونه بسه. اب پز کردمش. بهد به قصعات کوچک تقسیم کردم. قارچ رو خرد کردم. دیگه خرد کردنش با خودتون که چه جوریشو دوست دارید. قارچهای خرد شده رو با کره تو یه ظرف میذاریم بپزه. تا وقتی که قارچ اب بندازه.زیرشو خاموش میکنیم مرغهای تکه شده رو با کره یا روغن تفت میدیم. 3 دقیقه کافیه. بعد بهش فلفل دلمه ای خرد شده رو اضافه میکنیم. بعد بهش سبزیجات معطر( گشنیز و جعفری) اضافه میکنیم.بعد اندازه ی 2 قاشق اب میریزیم توش بعد قارچه رو که اب انداخته رو بهش اضافه میکنیم. و میذاریم بپزه جوری که فلفل دلمه ایا نرم شن و همون لحظه بهش پودر سیر و فلفل و اویشن رو اضافه میکنیم نمک رو نمیریزیم فعلا. از اون طرف تو یه ظرف یکم کره و اب ونمک رو میذاریم بجوشه. وقتی جوش اومد ماکارانی ها ( پاستا) ها رو اضافه میکنیم تا خوب بپزه. نکته: چون دیگه دم نمیذاریم باید بیشتر از اون مقداری که رو بسته نوشته بذاریم بپزه واسه سسش. توی یه ظرف دیگه یکم کره میریزیم و با ارد تفت میدیم در حد 10 تا 20 ثانیه بعد بلا فاصله شیرو اضافه میکنیم و هم میزینیم تا اره گوله گوله نشه بعد که شیر داشت غلیظ میشد خامه رو اضافه میکنیم و 3 دقیقه هم میزنیم و بعدش سس رو میریزیم داخل ظرف مرغ و قارچمون و روی حرارت خیلی کم هم میزنیم 5 دقیفه کافیه ینی به خودتون بستگی داره که چه غلظتی رو دوست داشته باشین بعدش ماکارانیها رو ابکش میکنید و تو ظرف میکشین و سس رو روش میریزین:hapydancsmil: غذای شما امادست 6 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ من امروز پاستا درست کردم. گفتم بیام اینجا بگم پاستای مرغ و قارچ. سینه ی مرغ 1 دونه بسه. اب پز کردمش. بهد به قصعات کوچک تقسیم کردم. قارچ رو خرد کردم. دیگه خرد کردنش با خودتون که چه جوریشو دوست دارید. قارچهای خرد شده رو با کره تو یه ظرف میذاریم بپزه. تا وقتی که قارچ اب بندازه.زیرشو خاموش میکنیم مرغهای تکه شده رو با کره یا روغن تفت میدیم. 3 دقیقه کافیه. بعد بهش فلفل دلمه ای خرد شده رو اضافه میکنیم. بعد بهش سبزیجات معطر( گشنیز و جعفری) اضافه میکنیم.بعد اندازه ی 2 قاشق اب میریزیم توش بعد قارچه رو که اب انداخته رو بهش اضافه میکنیم. و میذاریم بپزه جوری که فلفل دلمه ایا نرم شن و همون لحظه بهش پودر سیر و فلفل و اویشن رو اضافه میکنیم نمک رو نمیریزیم فعلا. از اون طرف تو یه ظرف یکم کره و اب ونمک رو میذاریم بجوشه. وقتی جوش اومد ماکارانی ها ( پاستا) ها رو اضافه میکنیم تا خوب بپزه. نکته: چون دیگه دم نمیذاریم باید بیشتر از اون مقداری که رو بسته نوشته بذاریم بپزه واسه سسش. توی یه ظرف دیگه یکم کره میریزیم و با ارد تفت میدیم در حد 10 تا 20 ثانیه بعد بلا فاصله شیرو اضافه میکنیم و هم میزینیم تا اره گوله گوله نشه بعد که شیر داشت غلیظ میشد خامه رو اضافه میکنیم و 3 دقیقه هم میزنیم و بعدش سس رو میریزیم داخل ظرف مرغ و قارچمون و روی حرارت خیلی کم هم میزنیم 5 دقیفه کافیه ینی به خودتون بستگی داره که چه غلظتی رو دوست داشته باشین بعدش ماکارانیها رو ابکش میکنید و تو ظرف میکشین و سس رو روش میریزین:hapydancsmil: غذای شما امادست عسکش کو پس ؟ 3 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ عسکش کو پس ؟ بپلود نشد. الان باز امتجان میکنم 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ آورین بابایی دیگه جدی جدی وقتشه دیگه:gnugghender: 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ سالاد ماکارونی چطور درس میکنن؟ 4 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ سالاد ماکارونی چطور درس میکنن؟ تو قابلمه آب میریزن بعد آبو میذارن جوش بیاد توشم یکم نمک میریزن بعد که جوشید توش ماکارونی میریزن بعد ماکارونی ها که یکم پختن یعنی قابل خوردن شدن آب کش میکنن ترجیحا با آب سرد.قارچو خرد میکنن ریز نباشه.کالباسو خرد میکنن که به نظر من درشت باشه بهتره.خیارشورم خرد میکنن.سینه ی مرغو که پختن پر پر میکنن.بعد همه ی اینا رو با ماکارونی مخلوط میکنن.ذرتو هم اضافه میکنن.توجه کنین میتونین از آب ذرت که تو کنسروه برای درست کردن سسش استفاده کنین.برای درست کردن سس:مقداری سس،نصف همون مقدار ماست،مقداری آبلیمو (اگه ترش دوست دارین بیشتر بریزین)،نمک،فلفل،آویشن،آبی که از کنسرو ذرت مونده.همه ی اینا رو مخلوط کنین سس خوشمزه ای دارین که میتونین یا با همه ی سالاد ماکارونی مخلوط کنین یا بذارین کنار ظرف هر کسی خواست به میزانی که دوست داره استفاده کنه.توی این سالاد میشه فلفل دلمه ای و سیب زمینی آب پز شده هم ریخت.من یه بار سالاد ماکارونی که توش پنیر بودو هم امتحان کردم خوب بود. 2 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ سالاد ماکارونی چطور درس میکنن؟ حالا چرا انقد عصبانی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ حالا چرا انقد عصبانی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چون میخوام الان درس کنم 4 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ چون میخوام الان درس کنم خوب طرز تهیه رو نوشتم. درست کنین لذت ببرین.جای منم خالی کنین من خیلی دوست دارم. 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ خوب طرز تهیه رو نوشتم.درست کنین لذت ببرین.جای منم خالی کنین من خیلی دوست دارم. دستت مرسی قارچ ندارم 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ دستت مرسی قارچ ندارم میتونی نریزی اجباری نیست که....... 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ تو قابلمه آب میریزن بعد آبو میذارن جوش بیاد توشم یکم نمک میریزن بعد که جوشید توش ماکارونی میریزن بعد ماکارونی ها که یکم پختن یعنی قابل خوردن شدن آب کش میکنن ترجیحا با آب سرد.قارچو خرد میکنن ریز نباشه.کالباسو خرد میکنن که به نظر من درشت باشه بهتره.خیارشورم خرد میکنن.سینه ی مرغو که پختن پر پر میکنن.بعد همه ی اینا رو با ماکارونی مخلوط میکنن.ذرتو هم اضافه میکنن.توجه کنین میتونین از آب ذرت که تو کنسروه برای درست کردن سسش استفاده کنین.برای درست کردن سس:مقداری سس،نصف همون مقدار ماست،مقداری آبلیمو (اگه ترش دوست دارین بیشتر بریزین)،نمک،فلفل،آویشن،آبی که از کنسرو ذرت مونده.همه ی اینا رو مخلوط کنین سس خوشمزه ای دارین که میتونین یا با همه ی سالاد ماکارونی مخلوط کنین یا بذارین کنار ظرف هر کسی خواست به میزانی که دوست داره استفاده کنه.توی این سالاد میشه فلفل دلمه ای و سیب زمینی آب پز شده هم ریخت.من یه بار سالاد ماکارونی که توش پنیر بودو هم امتحان کردم خوب بود. مرسی وسوسه شدم درست کنم 2 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ دیروز و امشب غذا با من بود ولی فرصت نکردم عکس بگیرم از دیشبی ها.... نهار دیروز ...موساکا ...یه غذای یونانی خوشمزه با بادمجان و گوشت چرخکرده...مزه ش تقریبا مثل لازانیا هست....پیشنهاد میکنم 1 بار امتحان کنید... همزمان با پخت ناهار غذای شام رو هم آماده کردم و تو یخچال گذاشتم تا وقت شام بذارم تو فر...دلمه کدو که روش پنیر پیتزا ریخته بودم و کف ظرف هم آب ریخته بودم و عصاره مرغ تا بپزه و پنیر روش هم طلایی بشه.... شام امشب ،لازانیا به روشی خیلی راحت تر از روش کلاسیک ....مایه لازانیا و سس سفید رو آماده میکنیم ،کف ظرف پیرکس رو کمی چرب میکنیم و لازانیای خشک رو یه لایه میچینیم کف ظرف روی اون رو سس سفید ،مایه لازانیا و بعد کمی پنیر پیتزا و همینطور ادامه میدیم تا لایه آخر که لازانیا رو چیدیم و مایه رو ریختیم ،سس بشامل رو هم روی لازانیا میریزیم تا همه جاش رو بپوشونه (این باعث میشه که لایه بالایی لازانیا خشک نشه) و پنیر پیتزا رو روی سس میریزیم تا همه جا رو مثل برف(مثل سامان گلریز حرف زدم) بپوشونه.بعد شیر رو تا جایی میریزیم که تا لبه آخرین لایه لازانیا رو بپوشونه و روی اون رو فویل کشیده و در فر میگذاریم ..بعد از حدود 45 دقیقه فویل رو برمیداریم و کمی هم میگذاریم تا پنیر روی لازانیا طلایی بشه...بسیار خوشمزه و مورد استقبال خانواده ..... و 2 تا کیک که وقتی لازانیا رو گذاشتم تو فر شروع به تهیه کردم (یکی برای داداشم که فردا برمیگرده تهران با خودش ببره و یکی برای همه مون....) کیک ها رو هم الان از فر درآوردم.... روش طبخ غذاها بطور کامل در اسرع وقت در تاپیک " دستپخت من "ارائه خواهد شد.... 7 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۲ من دلم میخواد آشپزی کنم..... چرا هیچ کس آشپزی نمیکنه...؟ متاهلین محترم هم کسی آشپزی نمیکنه ....؟:icon_razz: 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده