rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ هیچکس نه به خوشگلیِ عکس آواتارشه، نه به زشتیِ عکس کارت ملیاش..انجمنه که داریم:icon_razz: ینی فک میکنی من از آواتار خومم سیاه ترم؟ انجمنه داریم؟ 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ متن رو مینویسی، شکلکت رو انتخاب میکنی و کلیک میکنی... بعدش میری یه چایی میخوری و استراحتی میکنی و به کارای عقب مونده میرسی برمیگردی میبینی شکلک تازه افتاده تو متن... انجمنه داریم؟ 13 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ متن رو مینویسی، شکلکت رو انتخاب میکنی و کلیک میکنی...بعدش میری یه چایی میخوری و استراحتی میکنی و به کارای عقب مونده میرسی برمیگردی میبینی شکلک تازه افتاده تو متن... انجمنه داریم؟ :ws47: 2 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ کلا فرم صفحات برا من عوض شده اسم و مشخصات تو هر پستی نصف صفحه ست و خود پست اون پایینه برا شما هم اینجوریه؟؟؟ تشکر رو هم میزنم نقل قول میگیره انجمنه داااااااااااااااااااااااااااااااااااااریم؟؟؟:viannen_38: 6 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ انجمن نواندیشان رو تو فیس بوک ادد می کنم، به روی خودشم نمیاره !! انجمنه تو فیس بوک داریم؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ بعد دو هفته میام انجمن میبینم همه چی عوض شده اولش فکر کردم اشتباهی اومدم مهندسان ...:viannen_38: یه دفعه همه دکور زدن پاچوندن یه چیز دیگه جاش گذاشتن انجمنه داریم :thumbsdownsmiley: 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ نیگا کنید به این مربع های امتیاز و اون ستاره ها: متیاز:7711 _____________________ امتیاز:15243 انجمنه داریم؟؟:vahidrk: 7 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ نیگا کنید به این مربع های امتیاز و اون ستاره ها: متیاز:7711 _____________________ امتیاز:15243 انجمنه داریم؟؟:vahidrk: واسه من که این مربع ها لحظه به لحظه تغییر میکنه !!! 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ واسه من که این مربع ها لحظه به لحظه تغییر میکنه !!! امتیاز:66281 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ نیگا کنید به این مربع های امتیاز و اون ستاره ها: متیاز:7711 _____________________ امتیاز:15243 انجمنه داریم؟؟:vahidrk: خب این مربعها و ستاره ها مثل درجات هستند هرچندتا بیشتر باشه ستاره میگیری و هرچی امتیازت بیشتر باشه ستارهت کمرنگ تر هست.......... محمد گفت که توضیح دادم دراین مورد..... مدیر انجمن داریم ها 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ خب این مربعها و ستاره ها مثل درجات هستندهرچندتا بیشتر باشه ستاره میگیری و هرچی امتیازت بیشتر باشه ستارهت کمرنگ تر هست.......... محمد گفت که توضیح دادم دراین مورد..... مدیر انجمن داریم ها الان به امتیاز بالایی و تعداد مربعات و ستاره هاش توجه کن؟؟ حالا به پایینی!! :JC_thinking: حالا مقایسه کن حالا نتیجه چیه؟؟ :biggrin: 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ الان به امتیاز بالایی و تعداد مربعات و ستاره هاش توجه کن؟؟حالا به پایینی!! :JC_thinking: حالا مقایسه کن حالا نتیجه چیه؟؟ :biggrin: چیه ؟:JC_thinking: لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ سن تبلیغات انجمن 2010 سال هست... فکر کنم از نوادگان یه نفر باشه... :texc5lhcbtrocnmvtp8 انجمه داریم؟ :viannen_38: 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ میریم تو کاربران آنلاین، میبینیم چندتا میهمان در حال جستجوی کاربر essi میاییم تو پروفایل، میبینیم چند عضو تازه وارد بدون هیچ نوشته ای از پروفایل دیدن کرده. انجمن وحشتناکه داریمم؟؟!! امنیت جانی مارو تهدید نکنن یک وقت !!! :icon_pf (34): 10 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۰ تو قسمت کابران آنلاین یه چیزی دیدم :w58: انجمنه داریم؟؟!!! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۰ ورژن جدید امکان گذاشتن ویدئو داره و جالب اینکه تمام سایتهایی که ساپورت میکنه فی ل تر هستن!! انجمنه داریم؟؟ البت بهتر بود میگفتم مملکته داریم؟؟ 5 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۰ تو قسمت کابران آنلاین یه چیزی دیدم :w58: انجمنه داریم؟؟!!! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینا رو ازکجا می تونم ببینم که میهمان ها دارن چیکار می کنن:biggrin: درضمن اسپایدرها تو انجمن نقشش شون چیه ؟:JC_thinking: 6 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۰ اینا رو ازکجا می تونم ببینم که میهمان ها دارن چیکار می کنن:biggrin:درضمن اسپایدرها تو انجمن نقشش شون چیه ؟:JC_thinking: اگه اشتباه نکنم کاربرانی که از گوگل یا کلا موتورهای جست و جو وارد سایت میشن به صورت اسپایدر هستند. البته من هنوز نمی دونم کابری که مخفی وارد میشه هم اسپایدره یا نه!:JC_thinking: تو قسمت کابران آنلاین یه چیزی دیدم :w58: انجمنه داریم؟؟!!! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بخاطر اینکه که کاربر زمان زیادی تو صفحه ی خصوصی مونده و از انجمن خارج شده. حالا دوباره رفرش کرده یا خواسته جواب پیام رو بده مهمان میشه 6 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۰ همش می گم گاه نوشته ها رو خصوصی کنین که مهمان دسترسی نداشته باشه :viannen_38: با کمال تعجب توی یکی از انجمن هایی که عضوم نوشته خودم رو که دیروز تو گاه نوشتم نوشته بودم دیدم :viannen_38: انجمنه داریم؟؟؟؟!!! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده