سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۱ اینکه به حاصل دسترنجت هی نگاه کنی ... هی نگاه کنی... 11 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۱ لباسی که مدت هاست نپوشیدم تو جیبش پول پیدا کنم:hapydancsmil: 11 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۱ اینکه تلفن زنگ میزنه میری گوشی رو برمیداری یه بچه 3 ساله از اون طرف میگه دلم برات تنگ شده.... و من نمیتونم هیچ کاری بکنم براش!!!!دل خودمم تنگ شده ه ه ه ه گریه داره ولی لذت بخشه! 9 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۱ سُر خوردن از از یک سُرسُره...تاب خوردن از یک تاب تو پارک تو دمدمای صبح که هیشکی نیست نگات کنه.... بگه مردِ گنده خجالت نمی کشه؟! 15 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۱ سخت مشغول درس باشی و یکی لطف کنه برات چای بیاره...........:hapydancsmil: 9 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۱ وبلاگت رو باز کنی و ببینی یه نفر 88 تا کامنت برات گذاشته و پست هات رو دقیق خونده 9 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۱ وقتی حسابام تراز در میان:hapydancsmil: 10 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۱ اینکه واست اس ام اس بیاد و ببینی همونی که منتظرش بودیه... 9 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۱ خوشحالی خانمم :hapydancsmil: 12 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۱ اينكه مامانم منو بيدار كنه و قبل از اينكه هنوز خوب چشام باز بشه منو ببوسه! دوستت دارم مامانم 13 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۱ یکی از دوستام هست... خیلی اذیتش می کنم...خیلی سر به سرش می زارم...خیلی سوژه اش می کنم... با اینکه به غیر از دوستی اون هم ازم بزرگتره...هم جایگاهش از نظر شغلی از مرتبه ی من بیشتره... بعضی اوقات دلم از جای دیگه پره...سر اون خالی می کنم.... در همه ی این موارد فقط بهم لبخند می زنه....بهم تَشَر نمی زنه.... فقط یک لبخند...... نمی دونم چی تو این لبخند هست که به دل می شینه.... گاهی یک لبخند از روی مهر...از ده تا چَک تو گوش بر آدم کارساز تره.... پ.ن:همون لبخند دوستم.... 15 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۱ الان هیچ لذتی بهتر از این نیست که امروز پیش دوستای گلم توی انجمن هستم 15 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۱ بعد از یه روز پر کار و کلی رو پا ایستادن...بیام خونه و بخوابم رو زمین و پام رو بزارم روی مبل.... قشنگ حس می کنم خون داره در جهت سر پایینی حرکت می کنه... آی می چسبه 12 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۱ شب باشد ، یک نیمکت در خیابان طویلی ، سکوت ، سیگاری به لب ، مهتاب هم نازدانگی کند و تنهایی بی امان و من آنجا باشم . . . . 11 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۱ توی هوای بارونی زیر بارون نفس عمیق بکشم .... چشمام رو ببندم ... بگذارم خیس بشم ... دیونگیه نه ؟ اما من دوسش دارم 6 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۱ بستني خوردن تو يه روز برفي.. 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده