lie 2101 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۱ نوشیدن چای گرم وقتی سردت شده خیلی میچسبه... 11 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۱ به پسر دایی کوچولوت غذا بدی اونم بگه فقط از دست تو غذا میخوره. 11 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۱ ببینم یکی اشتباهش رو قبول می کنه می گه: من اشتباه کردم، ببخشید. پ.ن:باور کنین سال تا سال نمی بینم یا نمی شونم این رو 14 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۱ زنگ بزنم به داداشم شهرستان و کلی باهاش حرف بزنم اونم بگم خب سارا بازم بگو :hapydancsmil: 11 لینک به دیدگاه
parsamir 596 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۱ از فوتبال بازی کردن از نوشیدن یه لیوان آب برتقال بعد فوتبال از فک زدن بیش از حد توی خونواده با خونواده بودن یه خواب آروم وعمیق کمک کردن به اطرافیانم کمک کردن توی کارای خونه ماکارونی درست کردن واسه هم اتاقیام بیرون رفتن با دوستام 12 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۱ بودن در کنار عزیزان کتاب خوندن گوش دادن به موسیقی مورد علاقه قدم زدن زیر بارون شیرینی خوردن 12 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۱ هوای بارونی....یه نسکافه ی گرم.... 10 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۱ واسه من اصلا لذت کوچیکی نیست ... اما هیشکی غیر خودمم نمیتونه اندازه و بزرگیش رو درک کنه از در خونه که میام تو یه صدای نامفهوم بهم بگه سلام جوجه خوبی؟ 9 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۱ اینکه سر به سرِ مامان بابام بزارم و اونا هم همینجور که دارن خندشونو قورت میدن که من پر روو نشم بهم بگن "بچه پاشو برو پی کارت ببینم":ws3: 7 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۱ خرید لوازم التحریر هنوزم برام لذت بخشه 8 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۱ اینکه با دوستت بعد دانشگاه بری بگردی ، از پا درد بمیری اما به گردشت ادامه بدی اخرشم فقط یه جفت گوشواره بخری و بعدشم بری تو چمنا بشینی 10 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۱ زنگ بزنی به دوستت و تولدشو تبریک بگی و اون و غافلگیر کنی. 8 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۱ فقط يه روز دانشگاه نبودم ولي دوستاي مهربونم چندين بار اس دادن و بهم گفتن كه چقدر جام بينشون خالي بوده و از شانس خوب من هيچ اتفاق جالبي رخ نداده كه از ماجرا عقب بمونم داشتن دوستاي خوب يه نعمت بزرگه و يه لذت بزرگ... من برايت از بزرگترين لذت هايم سخن مي گويم 8 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۱ سورپرایز شدن خود آدم توسط دیگرون و سورپرایز کردن دیگرون توسط تو. خصوصا سورایز کردن دیگرون ، خیلی خوبه... 9 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۱ بری پیش خانوادت و قد دو هفته دوری حرف بزنی و حرف بزنی و همه مشتاق نگات کنند. مامانتم غذای مورد علاقتو درست کنه وای مردم از این همه خوشییییییییییییییییییییییییییییی خدایا شکرت 10 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۱ اینکه بابات عادت داشته باشه رو زمین بشینه و به مبل تکیه بده .و امشب که مامانت نیست ، تو روی مبل بشینی تا وقتی بابات بهش تکیه می ده مبل حرکت نکنه و بابات بتونه راحت بشینه !! و اون فکر کنه که تو خودت روی این مبل راحتی ... 11 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۱ تنها لذت لبخند شادي روي لب مردم لبخند رضايت نه لبخند فخر و حسادت / نه غم ها / نه لبخند تمسخر لبخند صادقانه . . . لبخند زندگي خدايش بهترين لذت من اينه 8 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۱ اینکه یه بچه که تازه دندون در اورده گازت بگیره. وای عاشقتم نینی 5 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۱ اینکه تو اوج دلتنگی هات یکی بیاد بهت بگه دلتنگ نباش 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده