pesare irani 41805 ارسال شده در 26 آذر، 2011 طغرل عمو قاسم این پیراهن رو خودت خریدی عمو قاسم : پ ن پ تو خریدی :lol: 8
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 29 آذر، 2011 سرایت پ ن پ به زیرنویس فیلمهای سینمایی:lol:داغ داغ:lol::biggrin: 16
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 29 آذر، 2011 ساعت ١١ اومده خونه ، مامانش میگه الان اومدی ؟؟؟ پـَـــ نــه پـَـــ ۲ساعت پیش اومدم ، الان تکرارش داره پخش میکنه :persiana__hahaha:
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 29 آذر، 2011 خودشو رو بدو بدو به اتوبوس رسونده راننده میگه میخوای سوار بشی ؟ میگه پـَـــ نــه پـَـــ میخوام براتون سفر خوشی رو آرزو کنم !!!! :persiana__hahaha:
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 29 آذر، 2011 دراز کشیده بوده لب استخر ... دوستش میگه آفتاب می گیری؟میگه: پـَـــ نــه پـَـــ با خورشید مسابقه گذاشتیم، هر کی دیرتر بخنده برندس ! :biggrin:
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 29 آذر، 2011 دارم کف اتاق قلم مورچه کش میکشم داداشم میگه میخوای بکشیشون میگم : پـَـــ نــه پـَـــ یکی از مورچه ها ریاضیش ضعیفه دارم باهاش انتگرال نامعین کار میکنم پایه اش قوی شه :viannen_38:
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 29 آذر، 2011 میگه چرا هر چی میگم با پـَـــ نــه پـَـــ جواب میدی پ نه پ میخوای مث آدم جوابتو بدم پررو شی!!!!! :persiana__hahaha:
دختر شاه پریون 1483 ارسال شده در 29 آذر، 2011 طغرل عمو قاسم این پیراهن رو خودت خریدی عمو قاسم : پ ن پ تو خریدی :lol: یاد جکهایی افتادم که من و بچه خواهرم درست میکنیم کم کم قصه میشه یه ساعت طول میکشه:ی سرکلاس دستمو بالا بردم از استاد سوال بپرسم میگه سوال داری: پ ن پ میخوام خطوط کف دستمو نشونت بدم فالم بیگیری 8
bpcom 10070 ارسال شده در 29 آذر، 2011 رفتم انتشارات دانشگاه میگم کتاب تفسیر میخوام میگه واسه درس تفسیر میخوای بگیریش ؟؟ میگم پـَـــ نــه پـَـــ میخوام با بچه ها تو حیاط جمع شیم مسابقاتشو برگزار کنیم 9
pesare irani 41805 ارسال شده در 3 دی، 2011 رفتم درمونگاه , منشیه میگه : مریض شمایید؟ گفتم پَـــ نَ پــَـَـَـــ من میکروبم , اومدم خودمو معرفی کنم! 9
pesare irani 41805 ارسال شده در 3 دی، 2011 زنگ زدم به دوستم، فوت ميكنم! ميگه مزاحمي؟ميگم : پَـــ نَ پــَـَـَـــ نسل جديد كولرهاي ال جي هستم با دو سيم كارت مجزا :viannen_38: 9
pesare irani 41805 ارسال شده در 3 دی، 2011 سر جلسه امتحان به دختره ميگم سواله 8 چي ميشه؟ميگه تقلب ميخواي؟ميگم: پَـــ نَ پــَـَـَـــ ميخوام بنم سطح علميت درچه حده با خانواده ايم خواستگاريت :icon_pf (34): 8
pesare irani 41805 ارسال شده در 3 دی، 2011 با دوستم رفتیم باغ وحش،جلوی قفسِ شیر وایسادیم. دوستم میگه:شیرِه؟ میگم:پَــــ نَ پَــــ... گربه اس باباش مرده ریش گذاشته :vahidrk: 9
lilac 5892 ارسال شده در 4 دی، 2011 صبح پای سرویس داشتمم از سرما یخ میزدم, همکارم میگه یعنی سردته؟ گفتم پـَـــ نــه پـَـــ دیشب ذرت مکزیکی خوردم الان دارم موجشو میزنم 9
lilac 5892 ارسال شده در 4 دی، 2011 بچه داییم به دنیا اومده. همه خوشحال و اینا. مامان بزرگم برگشته میگه حالا میخاین براش اسم بذارین؟میگم...اگه شما صلاح بدونین (ستاد مبارزه با فتنه ی پـَـــ نــه پـَـــ – واحد احترام به بزرگتر) 6
lilac 5892 ارسال شده در 4 دی، 2011 بردم داداشم رو رسوندم کلاس،برگشتم ... مامانم میگه رسوندیش؟ پـَـــ نــه پـَـــ انداختمش تو چاه اینم پیرهنشه. 9
ارسال های توصیه شده