Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ ................. خیلی وقته گریه نکردم! دلم داره میترکه! 11 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ کاش اصلا دوستت نداشتم ... کاش احساسمو عشقت میمرد ... کاش اصلا... 6 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ من از لحظه مردم خودم می ترسم که روز مرگم به خودم می لرزم که ازم می پرسن اینکارا چی بوده چی حسی بوده یاد من نبوده من از همینجا که دلم در به درده از عشق برای بودن از بودن گذشتم نمی دونم چرا از یاد رفتم نفهمیدم که دنیا رو شکستم دلم اروم نداره بی قراره به یاد اسمون چشمام می باره گناهکارم می دونم چه کردم مجازاتم رو می خوام دوباره 10 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ منم دلم بارون برف و از این چیزیها که ویژه پائیزو زمستون هست میخواد خبببببب خدا کجایی بازم یادت رفت:viannen_38: 14 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ امیدوارم خدا،تمام این استادای دانشجو آزار رو تنبیه کنه یکم انصاف و وجدان چیز خوبیه،اما خیلی از استادا این یکمم ندارن،فکر میکنن فقط باید از دانشجو کار بکشن تا آدم بشه و یاد بگیره،مهم نیست که اون کار چقدر مفیده یا خیلی بی خیالن که آدم هیچی سر کلاس یاد نمیگیره به تفریح و پیچوندن میگذره،یا خیلی بی خودی سخت گیرن که بازم آدم هیچی یاد نمیگیره تو این 3 سال درس خوندن،فقط یه استاد دیدم که همه چیزش با قاعده و درست بود و واقعا انسان بود امیدوارم این ترم زودتر تموم بشه..... 19 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ موی سپیدم را فلکم رایگان نداد ...... این رشته را به نقد جوانی خریده ام. امروز به سفیدی برف که مینگریستم دستم را لای موهای بردم. تعدادی از موهایم در دستم آمد،موی سپید هم در میان آن بود. با دقت که در آیینه نگریستم، دیدم گوشه های سرم مشغول سفید شدن است. پیری جون سلام علیکم، به بدن ما خوش آمدی. 21 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ در همه دنیا وقتی برف میاد کلاس های ابتدایی تعطیل میشه در ایران ارشد ها هم کلاس را دو دره میکنند مملکته که داریم ؟ :texc5lhcbtrocnmvtp8 11 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ من هنوز زنده ام از دیشب 15 ساعت برق قطع بود.پکیج خاموش شده بود شوفاژ خاموش. :icon_pf (34): پمپ آب صبح آب تموم کرد و بی آب. :icon_pf (34): شارژ گوشیم آخرش بود. :icon_pf (34): فقط تلفن خونه داشتیم چه قدر زندگی سخت بود ولی بازم آی لاو یو نواندیشان زندگی برگشت عاشقتم ادیسون 17 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ من هنوز زنده ام از دیشب 15 ساعت برق قطع بود.پکیج خاموش شده بود شوفاژ خاموش. :icon_pf (34): پمپ آب صبح آب تموم کرد و بی آب. :icon_pf (34): شارژ گوشیم آخرش بود. :icon_pf (34): فقط تلفن خونه داشتیم چه قدر زندگی سخت بود ولی بازم آی لاو یو نواندیشان زندگی برگشت عاشقتم ادیسون 15 ساععععععععت من اگه دو ساعت برق بشه خاک اداره برق رو به توبره می کشم 6 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ الان دارم اینو گوش می دم...خیلیی ناره تو سینه این دل من میخواد آتیش بگیره مونده سر دوراهی چه راهی پیش بگیره یکی حالا پیدا شده قدر اونو میدونه رگ خواب یار منو رقیب من میدونه یکی حالا پیدا شده قدر اونو میدونه رگ خواب یار منو رقیب من میدونه وای دارم آتیش میگیرم دیگه از غصه و غم دلم میخواد بمیرم وای اگه برگرده پیشم براش پروانه میشم ازش جدا نمیشم نمی تونه مرغ دلم از حسودی بخونه نمی دونه روی کدوم شاخه باید بمونه اگه یه روز ببینم کسی براش میمیره حسودی رو میاره دلم آتیش میگیره میترسم حرفای خوبی توی گوشش بخونه میترسم اون تا به سحر تو خلوتش بمونه وای دارم آتیش میگیرم دیگه از غصه و غم دلم میخواد بمیرم وای اگه برگرده پیشم براش پروانه میشم ازش جدا نمیشم یکی حالا پیدا شده قدر اونو میدونه رگ خواب یار منو رقیب من میدونه یکی حالا پیدا شده قدر اونو میدونه رگ خواب یار منو رقیب من میدونه 18 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ گلی برای گل.... گلی که گلبرگهایش بوی شادی میده.... گلی که رگبرگهایش پُر از صداقته..... گلی که برگهاش از سبزی مهربونی ریشه گرفته..... گلی که رنگش از سرخی قلب مهربونه توئه..... گلی که ریشش از رگهای قلب توئه.... گلی برای گل..... گلی برای تو.... 11 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ مثل کبریت کشیدن در باد دیدنت دشوار است. من که به معجزه عشق ایمان دارم می کشم آخرین کبریت را در باد... هر چه بادا باد ... 19 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ خسته ام خیلییییی................... چه سودی میبری؟ 9 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ داستان را با تو شروع می کنم برای نوشتن..... شخصیت را با تو پرورش می دهم در خیال.....تا بازی کنی آن را در واقعیت.... فضا را می سازم از جنس زمان.....تا حرکت کنی....تا جلو بری....و مرا جلو ببری.... ولی آنگاه که شروع می کنیم به بازی روزگار.... تو حرکت خود را انجام می دهی....بداهه می گویی....و در جا می زنی به جای حرکت.... . . . -چگونه می شود واژه به واژه زندگی را نوشت از تو....در حالی که تو جور دیگر بازی کنی... 12 لینک به دیدگاه
محمدa 1104 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ بی تو بودن را برای با تو بودن دوست دارم 10 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ بعضی وقتا رو بعضیا یه حساب دیگه میکنی بیشتر دوستشون داری ازشون کمتر توقع حرفای نامربوط داری وقتی این ادما با همه محبت هایی که میکنی یه حرف نامربوط میزنن هر چند کوچیک هزار برابر حرفای رکیک بقیه میرنجوندت بدجوری از چشم می افتن بدجوری از خودت به خاطر محبت هات بدت میاد از چشمم افتادی داداش شرمنده ی محبت هایی شدم که بهت کردم حیف ... ! 15 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ بعضی وقتا رو بعضیا یه حساب دیگه میکنی بیشتر دوستشون داری ازشون کمتر توقع حرفای نامربوط داری وقتی این ادما با همه محبت هایی که میکنی یه حرف نامربوط میزنن هر چند کوچیک هزار برابر حرفای رکیک بقیه میرنجوندت بدجوری از چشم می افتن بدجوری از خودت به خاطر محبت هات بدت میاد واقعا همینطوره..... 6 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ ما به هم محتاجیم مث اوازی که گوگوش خوانده بود !! 5 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ این خیلی بده که نتت قطع باشه و مجبور بشی با دایل آپ بیای انجمن! :icon_pf (34): اصلا راه نداره خداحافظ... :icon_pf (44): 9 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ راستشاینه که با وجود همه ی کمبود ها و کمکسریها دلم خوشه. یعنی خوبم اين روزا. اینکه یه آدمی هست که براش مهمم ، یه آدمی که برام مهمه ، واقعا کافیه. واقعا کافیه 14 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده