Just Mechanic 27854 ارسال شده در 26 فروردین، 2013 بعضی وقتا آدم حوصله ی خودشو هم نداره الان همچین حالی دارم 12
sam arch 55879 ارسال شده در 26 فروردین، 2013 مانده ام بر ابتدا و انتهای مسیریمان... جایی که شروع کردیم و تو... تو با یک لبخندِ زورکی و دستانِ در جیب خداحافظی کردی... مرا به خدا سپردی.. در حالی که در ابتدا من را از او می خواستی... . . . تو هم می دانی که خداست که فقط دلِ مصرف شده را خریدار است... 17
mani24 29665 ارسال شده در 26 فروردین، 2013 فراموشت نمی کنم من هیچ وقت تو را فراموش نمی کنم،چون تو در دلم کلبه ای ساخته ای.این کلبه ی کوچک و ساده برای من مانند قصری زیبا و افسانه ای می ماند.وقتی هر روز سری به این کلبه می زنم و دیوارهایش را نگاهی می اندازم و خاطرات زیبای با تو بودن را نظاره می کنم، چگونه می توانم تو را فراموش کنم. 13
mani24 29665 ارسال شده در 26 فروردین، 2013 وقتی میره روزارو می شمری برای رسیدن روزی که گفته بر می گردم! وقتی اونروز می رسه و نمیاد با خودت هی علت می تراشی واسه نیومدنش! بعد هی روزا رو ثانیه هارو می شمری که کی می رسه! تا اینکه یه روز می رسه که دیگه برگشتنش واست مهم نیست نه اینکه عاشقش نباشی نه! دیگه با نبودنش زندگی می کنی... تو می گی کجاست تو می شونیش سر میز براش چایی می ریزی باهاش حرف می زنی درد و دل می کنی! شکایت می کنی دعواش می کنی... از بی وفاییش به خودش شکایت می کنی! عجیبه نه؟ 9
sadafv 6584 ارسال شده در 26 فروردین، 2013 یه وقتایی داغونی و کلافه و بدتر این که نمی دونی از چی! وقتی تو همچین موقعیتی هیشکی هم نباشه که بتونه ازین حال و هوا درت بیاره تازه می فهمی چقدر تنهایی... کاش لااقل می شد این تنهایی رو به جای نت و تکنولوژی و ... با طبیعت تقسیم کرد...دلم عجیب هوای دریا و جنگل کرده!دلم می خواست الان نمک آبرود بودم و می رفتم بالای بالا تو جنگلش گم می شدم...! :hanghead: 13
Javid Maleki 11668 ارسال شده در 26 فروردین، 2013 مردانه صفت دور جهان گردیدم ...............................نامردم اگر مرد ز دوران دیدم یک رنگتر از تخم مرغ در این عالم نیست...........................آن هم بشکستم دو رنگش دیدم بنظر من این شعر در دورانی که ما درش هستیم و داریم زندگی میکنیم کاملاً صادقه 16
*lotus* 20275 ارسال شده در 26 فروردین، 2013 هیچ وقت دلم نمیخواد با حرفم دلی رو بشکونم یا قلبی رو برنجونم ،اما گاهی چاره ای نیس،معذرت میخوام 10
.Apameh 25173 ارسال شده در 26 فروردین، 2013 موفق شدم برای اولین بار تونستم بالاخره اما میدونم حسی که دارم آرامش قبل طوفانه اما مهم نیس مهم اینه که تونستم.... 8
pianist 31129 ارسال شده در 26 فروردین، 2013 اینروزا خیلیا یواشکی به پروفم سر میزنن ولی کسی چیزی نمیگه... یعنی چی تو سرشون میگذره؟؟ 17
atefehkhanom 2893 ارسال شده در 26 فروردین، 2013 خیلی دلم گرفته یه درس 2واحدی که فکر میکردم ماکزیمم کلاس میشم با8.5افتادم.میخواستم این ترم معدلم ببرم بالا اما خرابتر شدم....:( 17
Z@laL 6664 ارسال شده در 26 فروردین، 2013 عاشق اینم که دنیارو از چشم دو مدل ادم ببینم : یکی بچه ها که با دیدگاه سادشون هرکاری دلشون میخواد میکنن یکی مرد ها که با کلی غرور و ادعا به دنیا نگاه میکنن ... 15
maryam banoo 3238 ارسال شده در 26 فروردین، 2013 اگرنامه ای می نویسی به باران سلام مرا نیز بنویس سلامی پر از شوق از روزن آرزوها... 15
*pedram* 21266 ارسال شده در 26 فروردین، 2013 دقت کردین وقتی حقیقت رو می دونین،گوش دادن به دروغای طرف مقابل چقدر لذت بخشه؟! 12
ya~ya 820 ارسال شده در 26 فروردین، 2013 یعنی تا حالا تا این حد خسته و بی انگیزه نبودم. خسته شدم ازبس برای هرچیزو هر موقعیتی جنگیدم.اونقدر توی هر کاریم یه حسود بخیل سرزده وارد شده و باهاش دوئل کردم که دیگه خالی کردم. این روزا وقتی به نتیجه میرسم اصلا لذت نمیبرم چون قبلش مثل یه گلادیاتور مبارزه کردم و لحظه پیروزی توان لذت بردن هم ندارم. آخه نمیتونی اندازه من بالا بیای بی انصاف منو پائین نکش 11
laden 4758 ارسال شده در 26 فروردین، 2013 یادم باشد شیشه ی قلبم را باز نگذارم "شادی" فرّارترین عطر زندگیست.. 14
.Apameh 25173 ارسال شده در 26 فروردین، 2013 الان که دارم فکر میکنم همه گیروگور من فقط 1 طناب ناقابله.... همون طنابی که به هوای رسیدن به آب رفتم تو چاه... اما دریغ طنابش کوتاه بود... باید قطعش کنم... بیفتم ته چاه بهتره تا اینکه معلق بمونم و بیهوده دست و پا بزنم... 11
atefehkhanom 2893 ارسال شده در 26 فروردین، 2013 من یاد گرفتهام “دوست داشتن دلیل نمیخواهد…” دل میخواهد…! ولی نمیدانم چرا خیلیها… و حتی خیلیهای دیگر…! میگویند: این روزها… دوست داشتن دلیل میخواهد…!! ... و پشت یک سلام و لبخندی ساده… دنبال یک سلام و لبخندی پیچیده، دنبال گودالی از تعفن میگردند! اما من سلام میگویم و لبخند میزنم و قسم میخورم و میدانم “عشــ[♥]ـــق” همین است… به همین سادگی… 5
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 26 فروردین، 2013 گاه...... بی گاه..... تَق تَق...... باز که تویی.... چی میخوای از ذهنِ پر از خالیم؟؟؟ چرا میای و میری؟؟؟ خودم که نمیدونم.... شاید خدا امشب تو خوابم بهم گفت...... 16
ارسال های توصیه شده