farhatami 1390 ارسال شده در 18 فروردین، 2013 همیشه از جمله ی (حوصله ام سر رفته) متنفر بودم هرکسی اینو میگفت، باهاش دعوا و مقابله میکردم، اما.... خودم الآن واقعأ (حوصله ام سر رفته....) 11
maryam banoo 3238 ارسال شده در 18 فروردین، 2013 فاصله ها هیاهو میکنند و صدای هق هق دلتنگی ام در نوسان بودن و نبودنت رنگ می بازد کفش های رفتنت را گم میکنم تا برای همیشه بمانی ... 13
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 18 فروردین، 2013 کاش آمدنی نبود تا ماندنی نباشد کاش آمدنی نبود تا دل دادگی نباشد کاش آمدنی نبود تا دلتنگی نباشد کاش آمدنی نبود تا فراموشی نباشد کاش آمدنی نبود تا رفتنی نباشد 8
maryam banoo 3238 ارسال شده در 18 فروردین، 2013 چطور می توان به تاول های پا گفت که تمام مسیر طی شده اشتباه بوده؟ 10
آریودخت 43941 ارسال شده در 18 فروردین، 2013 عصبانیم خیلیییییییییییییییییییی ینی گیرم بیاد با دستای خوددم خفش کنم نامرد ، بی وجدان ، بی شعور ، بی شخصیت ، احمق ، اشغال میای نت مردمو هک میکنی نمیترسی که حرومته ؟ :vahidrk: دلم میخواد بکشمت من که دستم بهت نمیرسه ، ایشالا خدا جزاتو امروز بده 12
Jafar Alishah 6341 ارسال شده در 18 فروردین، 2013 خسته شدم چقدر تلاش .. آخرش هیچی الان داشتم به آسمون و کوهها نگاه میکردم - هوای تهران آفتابی .. تقریبا تمیز یه نفس عمیق کشیدم ... حس خوبی بهم داد دلم هوای کوه رفتن و دوستان و ... رو کرد یاد سالهای گذشته افتادم - زمان دانشگاه حتی یک جمعه رو هم از دست نمیدادم حتی برنامه ریزی هام به گونه ای بود که تفریح رو داشته باشم باور کنید آخرین باری که با دوستام بیرون رفتم رو یادم نمیاد اصلا نمیدونم تفریحم چیه 14
sahar 91 9480 ارسال شده در 18 فروردین، 2013 یعنی میشه چند روز دیگه بگم آخخخخخخخخخخخخخخخخخیش تموم شد . بعد برم تا اونجایی که جا داره خوشی کنم... 12
پاییزان 3604 ارسال شده در 18 فروردین، 2013 چرا بعضی آدما این مدلین چرا راحت می زنن زیر تمام حرفایی که زدن چطور می تونن تا این حد دروغ گو باشن آخه چرا..... دو ماه تموم ، صادقانه ، خالصانه ، با تموم وجود کار کردم براشون ، از هیچی کم نذاشتم حالا ..... چطور حق مردم به سادگی از گلوشون پایین می ره آخه ....نمی دونم 14
maryam banoo 3238 ارسال شده در 18 فروردین، 2013 مهم نیست بزرگ باشی یا کوچک! مهم این است که آنقدر مرد باشی که پای حرفت بایستی! وگرنه دهان هر نامردی بوی گند دوستت دارم میدهد ... 11
*pedram* 21266 ارسال شده در 18 فروردین، 2013 از وقتی امتحانا شروع شده نمیدونم چرا خوابم بیشتر شده..... اصلا بالش که میبینم دلم ضعف میره.... 14
O-N 10553 ارسال شده در 18 فروردین، 2013 يه چيزايي رو هر كاري ميكني ازت كنده نميشن. از همون ردهي خاطرات و دلبستگيها! يه آدمايي هم هستن. بعد يهو ديگه كلا نيستن! اونجاست كه از تو له ميشي! خدا جزاشونو بده! بعلــــــــه! پ.ن: من دارم رد ميشم. مثل هميشه! :) 22
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 18 فروردین، 2013 روز هوای پاک مبارک .. ماکه رفتیم بادبادک هوا کردیم کلی انرژی مصرف کردیم .. کلی خوش گذشت .. فقط یه چیز جدید هم به اطلاعاتمون اضافه شد که تعداد مجاز سرنشین توی ماشین پیکان و صنف آژانس سه نفره نه چهار نفر!!!! 15
poor!a 15130 ارسال شده در 18 فروردین، 2013 تبریک میگم به خودم بابت این همه استعداد های نهفته و درخشانم ...! خانومم همه درساش و پاس کرد با معدل الف ! یعنی من یه همچین شوهری هستم که درس خوندم تا خانومم پاس شه :| با مدرک ایتی معماری هم بلدم... ! بعله ! زن نگیر اقا ... بچه دارم نشو .. تهش باید دوباره لیسانس بگیری با خانومت از اول ! 17
آریودخت 43941 ارسال شده در 18 فروردین، 2013 خیالم راحت شد که یه جا واسه تفریح میری ، نمیدونم کجا ... اما میدونم دیگه تنها نیستی، همین یه دنیاس واسم 13
*pedram* 21266 ارسال شده در 18 فروردین، 2013 يكي از ﺗﺮﺱ ﻧﺎﮎ ﺗﺮﯾﻦ ﺟﻤﻼﺕ ﺩﻭﺭﺍﻥ ﻣﺪﺭﺳﻪ ،ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ: ﯾﻪ ﺑﺮﮔﻪ ﺍﺯ ﮐﯿﻔﺘﻮﻥﺑﯿﺎﺭﯾﺪ ﺑﯿﺮﻭﻥ" 9
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 18 فروردین، 2013 هز آدمی یه سری دغدغه های ذهنی داره که کاملاً شخصیه...اینقدر بهشون گیر ندید و نخواید سر از کارشون در بیارید...اگه بخوان می گن.... 17
ارسال های توصیه شده