farhatami 1390 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۱ همیشه از جمله ی (حوصله ام سر رفته) متنفر بودم هرکسی اینو میگفت، باهاش دعوا و مقابله میکردم، اما.... خودم الآن واقعأ (حوصله ام سر رفته....) 11 لینک به دیدگاه
maryam banoo 3238 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۱ فاصله ها هیاهو میکنند و صدای هق هق دلتنگی ام در نوسان بودن و نبودنت رنگ می بازد کفش های رفتنت را گم میکنم تا برای همیشه بمانی ... 13 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۱ کاش آمدنی نبود تا ماندنی نباشد کاش آمدنی نبود تا دل دادگی نباشد کاش آمدنی نبود تا دلتنگی نباشد کاش آمدنی نبود تا فراموشی نباشد کاش آمدنی نبود تا رفتنی نباشد 8 لینک به دیدگاه
maryam banoo 3238 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۱ چطور می توان به تاول های پا گفت که تمام مسیر طی شده اشتباه بوده؟ 10 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۱ عصبانیم خیلیییییییییییییییییییی ینی گیرم بیاد با دستای خوددم خفش کنم نامرد ، بی وجدان ، بی شعور ، بی شخصیت ، احمق ، اشغال میای نت مردمو هک میکنی نمیترسی که حرومته ؟ :vahidrk: دلم میخواد بکشمت من که دستم بهت نمیرسه ، ایشالا خدا جزاتو امروز بده 12 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۱ خسته شدم چقدر تلاش .. آخرش هیچی الان داشتم به آسمون و کوهها نگاه میکردم - هوای تهران آفتابی .. تقریبا تمیز یه نفس عمیق کشیدم ... حس خوبی بهم داد دلم هوای کوه رفتن و دوستان و ... رو کرد یاد سالهای گذشته افتادم - زمان دانشگاه حتی یک جمعه رو هم از دست نمیدادم حتی برنامه ریزی هام به گونه ای بود که تفریح رو داشته باشم باور کنید آخرین باری که با دوستام بیرون رفتم رو یادم نمیاد اصلا نمیدونم تفریحم چیه 14 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۱ یعنی میشه چند روز دیگه بگم آخخخخخخخخخخخخخخخخخیش تموم شد . بعد برم تا اونجایی که جا داره خوشی کنم... 12 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۱ چرا بعضی آدما این مدلین چرا راحت می زنن زیر تمام حرفایی که زدن چطور می تونن تا این حد دروغ گو باشن آخه چرا..... دو ماه تموم ، صادقانه ، خالصانه ، با تموم وجود کار کردم براشون ، از هیچی کم نذاشتم حالا ..... چطور حق مردم به سادگی از گلوشون پایین می ره آخه ....نمی دونم 14 لینک به دیدگاه
maryam banoo 3238 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۱ مهم نیست بزرگ باشی یا کوچک! مهم این است که آنقدر مرد باشی که پای حرفت بایستی! وگرنه دهان هر نامردی بوی گند دوستت دارم میدهد ... 11 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۱ از وقتی امتحانا شروع شده نمیدونم چرا خوابم بیشتر شده..... اصلا بالش که میبینم دلم ضعف میره.... 14 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۱ يه چيزايي رو هر كاري ميكني ازت كنده نميشن. از همون ردهي خاطرات و دلبستگيها! يه آدمايي هم هستن. بعد يهو ديگه كلا نيستن! اونجاست كه از تو له ميشي! خدا جزاشونو بده! بعلــــــــه! پ.ن: من دارم رد ميشم. مثل هميشه! :) 22 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۱ روز هوای پاک مبارک .. ماکه رفتیم بادبادک هوا کردیم کلی انرژی مصرف کردیم .. کلی خوش گذشت .. فقط یه چیز جدید هم به اطلاعاتمون اضافه شد که تعداد مجاز سرنشین توی ماشین پیکان و صنف آژانس سه نفره نه چهار نفر!!!! 15 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۱ نمیدونم چی میخوام چمه رو هوام منتظرم منتظر یک کلمه! 13 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۱ تبریک میگم به خودم بابت این همه استعداد های نهفته و درخشانم ...! خانومم همه درساش و پاس کرد با معدل الف ! یعنی من یه همچین شوهری هستم که درس خوندم تا خانومم پاس شه :| با مدرک ایتی معماری هم بلدم... ! بعله ! زن نگیر اقا ... بچه دارم نشو .. تهش باید دوباره لیسانس بگیری با خانومت از اول ! 17 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۱ خیالم راحت شد که یه جا واسه تفریح میری ، نمیدونم کجا ... اما میدونم دیگه تنها نیستی، همین یه دنیاس واسم 13 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۱ شیطونه میگه بزنم .................. 11 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۱ میدونی چیه؟ . . . نمیدونی کههههه 13 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۱ يكي از ﺗﺮﺱ ﻧﺎﮎ ﺗﺮﯾﻦ ﺟﻤﻼﺕ ﺩﻭﺭﺍﻥ ﻣﺪﺭﺳﻪ ،ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ: ﯾﻪ ﺑﺮﮔﻪ ﺍﺯ ﮐﯿﻔﺘﻮﻥﺑﯿﺎﺭﯾﺪ ﺑﯿﺮﻭﻥ" 9 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۱ هز آدمی یه سری دغدغه های ذهنی داره که کاملاً شخصیه...اینقدر بهشون گیر ندید و نخواید سر از کارشون در بیارید...اگه بخوان می گن.... 17 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده