Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ هییییییییییییییییییییییی رفتیم فینال :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 14 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ یعنی با این وضع طلا میگیریم :icon_pf (34): 8 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ چقدر استرس کشیدم تو این مدت...ولی استرس شیرینیه 11 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ خوش به حال اونایی که وقتی از دنیای بزرگیشون خسته میشن ی فلش بک میزنن به بچگیشون ی مرورش میکن ی جون تازه می گیرن و بر می گردن واسه ادامه ی زندگیشون 18 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ یکم نگرانم جنبه چیز خوبیه میترسم نداشته باشم 13 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ اشک ریختن چیز خوبی نیست. نه قلب ادمو جلا میده . نه کسی را سبک یا سنگین میکنه . هیچ دلم نمیخواد بیش از این درباره اش حرف بزنم. فقط خواستم به اونایی که این شبا گریه میکنند بگم . "دیدم که چشم سرخ تو رگبار گریه را لعزید پشت دست دیدی که سوختم دیدم که سوختی دیدی که بند بند من از تشنگی گسست" منوچهر اتشی 16 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ بعضی غلطایی که آدم میکنه تو ذاتشن آفریده شده که همیچن غلطایی بکنه خیلی هم شیرینن... 15 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ چرا تو فیلمای ایرانی طرف وقتی یه گره خیلی بزرگ تو زندگیش هست ، یهو به دلش میفته می ره نماز می خونه و گریه می کنه و از این کارا ، صبح نشده مشکلش به طرز معجزه اسایی حل می شه ! ولی تو زندگی واقعی.... 17 لینک به دیدگاه
meysam62 4529 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ ازخوبــــها بیشتــر میترسم...! آخــه یکــ روز تــو خوب من بودے ...! 7 لینک به دیدگاه
farhatami 1390 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ دور باش اماّ نزدیک.... من از نزدیک بودنهای دور میترسم... 13 لینک به دیدگاه
s.zarei 3090 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ دنیای بی رحمیست چه زود پیش چشم عزیزانمان ارزان می شویم چاره کم کردن رابطه ست که لااقل به مفت نفروشنمان . . . 13 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ هادی ساعی کجایی که یادت بخیر غیرت تو کجا و غیرت اینا کجاااااااااااااا دو بازی قبل این داشت بازی حریف فینال المیپیک 2008 هادی ساعی رو نشون میدادددددددد یادش بخیییر چه ضرباتی به اون حریف ایتالیایی با 2 متر قدش زدددددددددددد 14 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ ندای درونی عزیز که صبح تا شب نشستی داری بهم امیدواری میدی.دستت درد نکنه ها ، ولی چند دقیقه بیا بشین رو به روم و بهم بگو از کجا انقدر ممطمئنی؟؟کلا حرف حسابت چیه... 21 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ حوصله ندارم اصلا اصلا اصلا تو کل عمرم شبای قدر با اینکه مراسم و نمیرفتم اما وقت خواب همیشه میگفتم همه رو حلال کردم ولی دوشب قبل نتونستم حلال کنم و تو دلم گفتم کاش بخوری زمین و پانشی و از حرف خودم تا صبح خوابم نبرد نمیتونم خب دست خودم نیست 17 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ تا یه ربع دیگه دقیقا 8 ساعته من دارم دنبال یه کتاب می گردم 11 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ جهان سوم هر چی که هست...من دوسش دارم 16 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ مهناز پس بیا جاتو با من عوض کن 11 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ مهماندوست کجایی که یادت بخییر [h=1]مهماندوست:پولادگر و ذوالقدري بايدپاسخگو باشند[/h] [h=2]پس از نتايج ضعيف تيم ملي تکواندوي ايران در بازيهاي المپيک، سرمربي سابق تيم ملي گفت: پولادگر و ذوالقدري بايد پاسخگو باشند.[/h] 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده