M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ واقعا خانواده های ورزشکاران ارزشمندن.....من تحمل این همه استرس رو ندارم..مدال طلای قاسمی مبارکتان:hapydancsmil: 26 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ خداوند مهمون قلبی که از کینه و نفرت پر شده باشه نمیشه ... برای بخشیده شدن باید بخشید ... و میدونم این آسون نیست؛ کسی رو میخواد که بتونه پا رو خودش بگذاره . مرد میخواد . 16 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ این از دومی :hapydancsmil: ما منتظر حدادی هستیم هیچ جا نمیریم همینجا هستیم :hapydancsmil: 12 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ من مُردم زندم دقیق نمیدونم 13 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ وای چقدر افتخار...چقدرررر خوبه آدم یه بهونه داشته باشه به کشورش افتخار کنه...چه شبی بود امشب به اینهمه استرسش می ارزید 22 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ بچه ها تشکر تشکررررررررررررررررررررررررررررررر i love you iran va iraniiiii 12 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ عجب شب قدری بود امشب........:hapydancsmil: واقعا با این وضع کشور و این امکانات این نتایج فوق العادست تماشاگرای سالن وزنه برداریرو کیا دیدن؟!! منکه یه لحظه فکر کردم مسابقات تو ایرانه!! واقعا مرسی به ایرانیای خارج از کشوووووووووور :hapydancsmil: 18 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ امروز روز خبرنگار بود روز انسانهایی که اگر قداصت حرفه ای گری خود را حفظ کنند لول اجتماعی یک جامعه را ارتقا می بخشند و زمینه ازادی و اگاهی و عدالت ... را در حامعه فراهم میکنند . صمیمانه این روز را به همه خبرنگارهایی که با وجدانی پاک و اندیشه ای روشن همه سختی ها را تحمل میکنند تا مردم را بی خبر نگذارند تبریک میگم . امیدوارم همیشه قلمی توانا و ذهنی اگاه داشته باشند . 11 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ چقدر حرف و سوال تو دلم دارم ... حتی نوشتن هم برام سخته ... فقط کاش بفهمم راهم درسته یا نه 19 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ یعنی فقط باید یه چندشب باشه که خوی انسانیت به جوش بیادو یاد دوستامون کنیم! نخواستم این طرز دوستیهارو 15 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ یه زمانهایی میرسه که : ... واحد سنجــــش دلتنــــگے ، نگــاه به موبايل بر ثـــانيه است ... 20 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ دیروز دیدم از توی کولر داره دود میاد بیرون سریع رفتم خاموشش کردم و از برق هم کشیدم بعد میبینم یه چیزی شبیه خازنه که سوخته و از شدت داغی یه خوردش هم آب شده بود من بازش کردم رفتم پیش کولر ساز میگم این چیه؟ازینا می خوام واسه کولر اسمشو نمیدونستم خداییش هم دفعه اولم بود بهش بر می خوردم کولر سازه بهم گفته این بیخوره گذاشتن تو کولر برو روشنش کن کار می کنه اومدم روشن کردم می بینم کار می کنه مشکلی هم نداره حالا واقعا نمیدونم اون چی بود !اصلا وقتی به درد نمی خوره چرا گذاشتن توش؟ فکرمو مشغول کرده همینطور! 25 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ این روزها احساس سیری چند؟ پ.ن:منم که این روزا همه چی رو می برم رو باسکول ببینم وزنش چقده؟! گفتند: تو را از چه این همه خمودگی دست دادَندی!! بِگفتا: خمودگی پشت از خمودگی بار ظاهر نیست! مرا مثال گوسپندی به مسلخ گاه احساسی بردَندی و گردن احساسم را گوش تا گوش بریدَندی و با سَرش کله پاچه و با دُمبه اش آبگوشت بار گذاشتَندی و جملگی یاران بد نام بخوردندو و من حال در این گوشه بو می کشم احساس خود را از دهان دیگران الاحساسته رفته به فنا(مُجَلد اول،صفحه ی 273، پاراگراف دو،سطور 13 و 14) از مولانا معین خراباتی 24 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ اين روزها همه سيگـــــــــار ميكشند ، شما چطور ؟!! 18 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ خدایا دارم ممیرم سرم سنگینه همه میگن روزه نگیر دکترمم میگه نگیرم ولی وجدانمو چیکار کنم 15 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ بیاین با هم ساده باشیم... ساده و بی شیله پیله مثل دوران بچگی . ساده بگیم ساده بشنویم ساده بخندیم ساده نگاه کنیم ساده بنویسیم ساده راه بریم نفس بشکیم بشنیم بلند شیم....ساده ساده. .اگر چه می دونم سادگی یه عیب این روزا :) 23 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ اگه تو زندگیم یه ذره سیاست داشتم اینجوری نمی شد... من یه آدم ساده م.حیفففففففففف که بلد نیستم سیاست داشه باشم.هی.... 14 لینک به دیدگاه
meysam62 4529 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ گفتم : فلانی ، زندگی خیلی سخته ، خیلی ! نه ؟گفت : خب آره ؟ گفتم : خب چی کار کنم ؟ با بی اعتنایی گفت : بده بغلی ! با نا امیدی گفتم : مشکل این جاست که همه گرد نشستیم ... 11 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ آسمان همچو صفحه دل من روشن از جلوه های مهتاب است امشب از خواب خوش گریزانم که خیال تو خوش تر از خواب است 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده