azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ گفتن دوستت دارم دو ثانیه طول می کشد… توضیح دادنش دو ساعت و ثابت کردنش یک عمر …!!!!! 11 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ خدایا...!اندكی نفهمی عطا كن،كه راحت زندگی كنیم! مردیم از بس فهمیدیم و به روی خودمون نیاوردیم...! 14 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ چقدر تلاش کردم مردم بفهمند ولی آنها فقط خندیدند........................چارلی چاپلین 8 لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ دمش گرم ....... باران را می گویم ؛ به من گفت : خسته شدی ، استراحت کن ؛ امروز را من به جای تو می بارم ........ 10 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ میدونید از مزیت های خط بد چیه؟؟ کسی ازت جزوه نمیگیره! اون وقت نه جوهرش میپره و نه برگه هاش کم میشه! 18 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ " ﺁﺭﺍﻣﺶ " ﯾﻌﻨﯽ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯿﺖ ﺑﻪ ﻫﯿﭻ ﮐﺲ ﻭ ﻫﯿﭻ ﭼﯿﺰ ﻭﺍﺑﺴﺘﻪ ﻧﺒﺎﺷﯽ .. ﺍﯾﻨﻄﻮﺭﯼ ﺩﯾﮕﻪ ﻧﻪ ﺣﺴﺮﺕ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﺍﻭﺭﺩﻧﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺭﯼ ﻧﻪ ﻏﺼﻪ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﺩﺍﺩﻧﺸﻮ ! 13 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ آمان آمان آمان آی آمان بو قیزلارین الیندن حالیم اولوبدور یامان بو قیزلارین الیندن :icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
blue dream 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ امروز سه تا از انگشتامو بریداز سه جا دستم ضرب دیده ...و من همچنان با حالت له نت را رها نمی کنم 7 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ يافتن دوستان خوب سخت است سخت تر از آن ترک آنهاست فراموش کردنشان غير ممکن است 9 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ این عکس عجیب منو یاد خوده 18 ساله م انداخت. من و تنهایی و آل استار مشکی ... 10 لینک به دیدگاه
meysam62 4529 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ ورود و خروج سرزنش بد و بیراه تشویق تمجید کف زدن -هورا کشیدن ----- عبور خودرو و موتور سیکلت از پیاده رو و پشت بام ----- کپی رایت ----- و خلاصه همه چیز آ زاد است آزاد آزاد آزاد ---- و بیچاره آن کبوتر تنها که با این همه آزادی هنوز نمی داند که بر سقف کدام بام بنشیند و در کدام خانه لانه بسازد 7 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ اومدم حاضری بزنممممممممممممممممممممممممممممممم :w330: 8 لینک به دیدگاه
farhatami 1390 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ هیچ وقت گریه نکن چون هیچکس لیاقت اشکهای تورو نداره اونی که لیاقت اشکاتو داره هیچ وقت طاقت اشکهاتو نداره 7 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ دیشب از ناداوری بوکس و ظلمی که در حق علی مظاهری شد دلم گرفت مثل اینکه محکم ترین مشت دنیا را خورده باشم تا صبح حتی وقتی از خواب بیدار شدم گیج و منگ ناراحت بودم . خدا نبخشه اونایی را که باعث شدن کل دنیا با ما سر ناسازگاری داشته باشند. 14 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ می گم چرا یه سری از آدمای اطراف یه کاری می کنن که شاید خیلی هم از اون کارشون لجت بگیره و دوست داشته باشی لهشون کنی (یعنی تا این حد رو اعصابت باشه) اما یه عده دیگه هم هستن که شاید دقیقا عین همون کار رو انجام بدن ، اما تازه از کارشون استقبال هم می کنی و بهشون می خندی ؟! ربطی هم به توقع و این داستانا نداره ! 17 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ کیفیت این تاپیک هم اومد پایین.....خراب شد......مثل خیلی جاهای دیگه:164: حرفای دل زورکی، الکی، کپی شده!! 17 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ اون فرمول اقتصادی که باعث میشه یه کارمند مستاجر با دو تا بچه مدرسه ای بتونه با دریافت حقوق 400 هزارتومن زندگی مطلوب و قرن بیست و یکمی داشته باشه را به شخصه 10 ملیون تومان خریدارم. 8 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ قبل از آمدنت پر بودم از حرف هاي عاشقانه تو آمدي سکته کرد قلم دل لرزيد لکنت گرفت زبان ميخواهم فقط نگاهت کنم! 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده