*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ دستهايي كه كمك ميكنند مقدس تر از لبهايي هستند كه دعا ميكنند... 17 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ کلافه شدن ینی دلتنگ کسی باشی که نیست و حوصله کسی رو نداشته باشی که هست ... 21 لینک به دیدگاه
meysam62 4529 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ آدم ها... آدم های بزرگ عظمت دیگران را می بینند آدم های متوسط به دنبال عظمت خود هستند آدم های کوچک عظمت خود را در تحقیر دیگران می بینند 10 لینک به دیدگاه
s.zarei 3090 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ وقتي ميشنوم كسي ميخواد اينجارو ترك كنه يا حضورشو كم ميكنه خيلي دلم ميگيره اينجا كه دخل وخرجي نداره و هيشكي جاي كسي ديگرو تنگ نمي كنه ببين دلشو چه جوري شكوندن ويا اعتياد به اينجا چجوري از كار وزندگيش گذاشته كه مي خواد ببره و بره ولي مشكل كسي بتونه مدت زيادي از اينجا دور بمونه يا برميگرده هرچند بعد مدتي يا ميره تو دنياي مجازي ديگه اي چه خوبه دل همديگرو نشكنيم وباغرور كسي بازي نكنيم و حرمت دوستيها رو نگه داريم و بهمديگه تكيه بديم و راست قامت غوغايي بپا كنيم ازجنس عاطفه از جنس محبت از جنس اعتماد واز جنس عشق 15 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ شب از جایی شروع میشه که تو چشماتو میبندی! چشماتو نبند و به افق دور دست در کویر پیر بنگر! شاید شب را لمس کنی! 16 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ خواستم بهت چیزی نگم تا با چشمام خواهش کنم درارو بستم روت تا احساس ارامش کنم باور نمیکنم ولی انگار غرور من شکست اگه دلت میخواد بری اصرار من بی فایدس 14 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ خدایا امروز فهمیدم هیچوقت دندون پزشکهارو دوست نداشتم از 4:30 تا 6:35 دستش دکتر تا مچ توی حلقم بود کل لثه من داغون شد الانم از بس بی حسی زد 3 بار بی حسی زد گفت بیشتر بزنم قلبت کپ میکنه الان انقدر این بی حسی ها خوال آلودم کرده که نگو ای خدا دندونپزشک منو امشب فقط امشب سوسک کن مرسی 16 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ نفسم بالا نمیاد....فردا..تحویل پروژه ... غمم میگیره از بچه های پاچه خواری که هرجوری شده میخوان کارشون رو به رخ بقیه بکشن و تو چشم استاد فرو کنن :| 12 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ :girl_in_dreams: چه لذت بخشه که از دور خوشبختی یه نفرو ببینی:girl_yes2: واقعا خوشحالم که تو خوشبختی......خوشحالی.......و زندگیت یه رنگ دیگه گرفته....... بهت تبریک میگم......:shad: 11 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ قلم، این روزها تنها قلم است که از حرکت نایستاده، شاید هنوز امیدی دارد امیدی به رها کردن تو از تنهایی هایت... پس بنویس ای دل تنگ... 17 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ تو چرا نمي فهمي؟!من دلم برات تنگ شده ....تنگ...تا حالا اين حسو داشتي اصلا؟! 12 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ دلم حضور مردانه می خواهد؛نه اینکه مرد باشد، نه ...!مردانه باشد : حرفش، قولش، فکرش، نگاهش، قلبش؛و آنقدر مردانه که بتوان تا بینهایتِ دنیا؛به او اعتماد کرد، تکیه کرد ... 15 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ شیطان:: آدم پیدا کنید سجده خواهم کرد...... 12 لینک به دیدگاه
sokut.n 1212 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ همه بدونيد.... من نيافتادم لبه پرتگاه رو گرفتم حالا اگه كاري نميكنم واسه اينه كه دستام زخمه هنوز نمردم. 14 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۱ دوست دارم با یكی بشینم صحبت كنم،بعدش نگم كاش بهش نمیگفتم...! 26 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۱ یه توپ دارم قلقلیه سرخ و سقید ابیه میزنم زمین هوا میره نمیدونی تا کجا میره من این توپ و نداشتم مشقام و خوب نوشتم بابام بهم عیدی داد یه توپ قلقلی داد یادش بخیر ما چون هیچوقت مشق نمی نوشتیم از این توپا نصیبمون نشد فقط با این شعر حسرت میخوردیم 15 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۱ برای عشق مبارزه کن ، ولی هرگز گدایی نکن. 14 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۱ عشق کسی باش که غرورت رو نشکنه.... و واسش مهم باشه تو برای چی اومدی... 10 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۱ باری زیستن سخت ساده است و پیچیده نیز هم... مارگوت بیگل 12 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۱ به نظرم بهترین آزمایش اینه که آدما رو بذاری دقیقا توی عکس شرایطی که الان هستن و بعد بسنجیشون ؛این نتیجه است که واقعا قابل قبوله اگه کسی تنهاست و بهت می گه دوستت داره باور نکن بذار دورش شلوغ بشه موردایی با شرایط بهتر از تو براش پیدا بشه ، اگه باز هم با تمام این وجود دوستت داشت بدون که واقعا می تونی به احساسش اعتماد کنی و احترام بذاری وگرنه آدمایی که توی تنهایی عاشقت می شن معمولا براشون حکم یه غنیمت رو داری باور کن 12 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده