شاران 768 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۱ یکی از چیزایی که آدم رو مجبور به خود زنی می کنه اینه که : با 1001 بدبختی یه حرفی رو به یه عده اثبات کنی و به 2 روز نکشیده همون عده یه ژست فیلسوف مابانه بگیرن و بخوان حرف خودت رو به خودت تحویل بدن :icon_pf (34)::icon_pf (34): 17 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۱ :4564: دارم سکته میکنممممممممممممم الان دقیقا موقیت نشستن من پشت میز کام دیدنیه یه جونور اومده تو اتاق وحید هم نیست که بکشه از سوسک چند سانت بزرگتره اول فکر کردم جیر جیرکه دیدم نه اون نیست ولی پشتش تکون میداد صدای جرقه میداد هر کاری کردم نشد خودم و راضی کنم بکشمش یه پیف پاف گامل خالی کردم تو صورتش:icon_pf (34): کثافت افتاده پشت تخت نمیدونم زندس یا نه همش میترسم ظاهر بشه از پام گاز بگیره منم الان پام بغل مانیتوره پام شکست بخدا 22 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۱ شده با تمام ابهت و جذبه اي كه داري يكي از را ه برسه با كاراش همه وجودتو خط خطي كنه ، زورت بهش نرسه ...احساس ميكنم مغزم تحت فشار هيدروليكي 14 لینک به دیدگاه
taghdir 2528 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۱ [h=6]بعضی وقتا دلت گرفته نمیدونی دردتو به كی بگی كه بشنوه و نشنیده بگیره !!![/h] 12 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۱ كسی باور نمی كند لبخندش می توانست پلی باشد كه جمعه را به همه ی روزهای هفته پيوند بزند... لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۱ غم زاده ی کاستی بشر است ، آنجا که بشر در غم خویش رفت برون نشد ، چون در بند خویش شد و اگر اینجا خویش را از خویشش برهاند و به منی برسد که هیچ گذاره ای در او خلل نکند ، هماره در شادیست ، نه در فکاهی و سرخوشیِ آنی بلکه در تلطیف ذهن و تسهیل امور دو دوزگان و سرخودان فراوانند در این مملکت ، همه چیز هست جز خوبی و خوشی ، خوبی را بساز که تو خود خوبی و خوشی هستی ؛ نه در تو توان است که این جماعت پلشت را تیمار کنی و نه گاهی میتوانی در برابر سیل عظیمشان بایستی ، جهد عظیم است همین قدار سیل بدی آدمیان بقول حضرت مولانا ما هم غم دنیادارانه داریم و هم غم عاشقانه در غم عاشقانه تقدس است و طرب خفی ؛ ولی در غم دنیادارانه ضرر است و خزان است و بی مایه گی باشد در آیینش اُفتیم 12 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۱ خدایا دیگه طاقتم تموم شده، کاش میتونستم زمان به عقب برگردونم یا اینکه اونقد میبردم جلو که.......... 12 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۱ عشق آدم را داغ می کند و دوست داشتن آدم را پخته می کند .... هر داغی یک روز سرد می شود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمی شود ... 9 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۱ خوابم میاد ... چیه خوابم میاد دیگه ه ه هه ه ه درس هام هم همش مونده هر چی سنگه واسه پا لنگه تو این گیر و دار امتحان ها گر و گر باید کار بریزه سر ادم که وقتی میاد خونه ادم جون شام خوردن هم نداشته باشه 6 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۱ به داشم میگم بعد از کنکور میحوای چکار کنی ؟ میگه طی یک حرکت نمادین دقیقا روز بعد از کنکور دوباره جزوه و کتاب و دفتر دستکم را پهن میکنم و شروع میکنم به خوندن!! جدی تر میگم ... بی شوخی چکار میکنی ؟ میگه به عنوان شادی بعد از کنکور پیرهنم را در میارم و تو همون سالن امتحان میدوم ...کارت زدم دادن دادن اشکال نداره ... اینم داش ما !!! من بیشترش استرس دارم !! 15 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۱ همیشه فکر میکنم تو مغزم دوتا مهندس سالهاس سر زاویه کوسینوس الفا مشعول دعوان به نتیجه ی هم نمیرسن 9 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۱ تغییر جو در زندگی که اصلش بر نکبت بنا شده باشد از آن دست کارهای موهوم است که وقتی مساله را نفهمیدی خوش خط و مرتب به آن پاسخ بدهی 12 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۱ یعنی من عاشق اونایی ام که وسط بحران یه جرقه میخوره ذهنشون که همه چیو به نفعت تغییر میدن! من عاشق آدمایی ام که همیشه مثبت فکر میکنن و همیشه یه راه حلی رو به زورم که شده از چنته شون در میارن! عاشق اونایی که بیشتر از این که غر و نق بزنن، فکر میکنن! آدمایی که زرنگن! زرنگایی که آدمن! اونایی که سریع به حرفشون عمل میکنن و فرصتا رو از دست نمیدن. این آدما همیشه در حال تولیدن! خیلی چیزا میشه از این آدما یاد گرفت. اصن از آدمایی که مفیدن خیلی خوشم میاد. دوسشون دارم! 15 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۱ اگر تمام وصلههاي دنيا را يکجا جمع کنيم باز هم من و تو، با هيچکدامشان به هم جور نميشويم تو را نميدانم، ولي من نــا جورم...! P.S : You Were Living Another Life 17 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۱ [h=6]ما ، غصه هایمان را شمردیم و به خواب رفتیم باید هم کابوس می دیدیم ! [/h] لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۱ خدایا .........از ظلم،دروغ و خیانت نجاتم بده 9 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۱ فردا بچه ی خوبی باش روزگار... 22 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۱ [h=6]بعد از انقلاب شکوهمــند مردم به 3گروه تقسیم شدند: اشکانیان: آنان که در مراسم عزاداری شرکت می کنند و اشک میریزند سامانیان : آنانکه میلیاردی بردند و سر و سامان گرفتند صفویان : مثل منُ شما که همیشه در صف هستیم و صدامون درنمیاد :| [/h] 13 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۱ خیال- واقعیت - خیال بچگی هام تو دنیای خیالی خودساخته ام گذشت من بودمو دنیای آلیس درسرزمین عجایب مانندش ذره ذره واقعیت خودشو به دنیای شکوهمند من هل داد و جا داد و عقل ,حاکم مطلق زندگی من شد و دو دوتا الا بلا شدچارتا عقل, دنیامو محدود کرد زندونی منطق خشک خودش کرد واقعیت همونی شد که می دیدم و بس اما حالا , دوباره دوره جولان خیالات من اغاز شده :hapydancsmil: افتادم تو خط کهکشان و رازهای سربه مهر هزاران ساله شبهای تابستون , شبای پرستاره تابستون این روزا, پر رمز و رازترین و باشکوه ترین لذت زندگی من شدن 16 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۱ با دو تا استکان چایی تازه دم بیام و روی میز بشینم و برعکس همه، بعد اولین قلپ از چایی، نپرسم چه خبر...!؟ + زُل بزنیم؟ - به هم؟! + نه، دوردست... - دوردست من نگاه توئه... 16 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده