moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ بیچاره دست مردم هیچ وقت نمک نداره واسه ما،نمی دونم این دریای نمک رو چه جوری جا می دن تو دستشون که هی می زنن تو سر ما هی بشکنه این دست که نمک نداره،والا با این نمک هاشون 12 لینک به دیدگاه
taghdir 2528 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ عشق دروغی بود که در تمام این سال ها باورش داشتم و چه تاوان سنگینی داشت همین اشتباه کوچک ! . بهشت بزرگترین فریب برای جهنم کردن دنیاست . . . 8 لینک به دیدگاه
taghdir 2528 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ ما بدهکاریم به یکدیگر؛ به خاطر تمام"دوست دارم"های نگفتهای که پشت دیوار غرورمان بلعیدیم؛ تا نشان دهیم منطقی هستیم... 8 لینک به دیدگاه
taghdir 2528 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ تلخترین جمله : دوستت دارم اما.... شيرين ترين جمله : ....اما دوستت دارم به همين راحتي جابه جايي كلمات زندگي را دگرگون ميكند 9 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ خدایا به چه زبونی بگم خسته ام ؟ میشنوی صدام رو ؟ آره قطعا میشنوی اما نمیخوای گوش بدی به حرفم خسته امممممممممممممممم بشنو ببین لطفا ! از این زندگی خسته ام ؟ میدونی ؟ نه میدونی ؟ آره معلومه که میدونی ! 10 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ یه دقیقه نیست چشام باز شده باز اومدم نت بسوزه پدر اعتیاد 14 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ بعضی وقتا چقدر دیر میفهمیم که تنهامون گذاشتن...... وقتی همه کاراشونو میکنن و تو آخرین نفری هستی که میفهمی داری از دستش میدی..... فقط برات دعا میکنم....برا خوشبختیت...... کاشکی زودتر بهم میگفتی.....تا اینجوری یه دفعه داغون نشم...... پیرم کرد ،غم از دست دادنت... 9 لینک به دیدگاه
s.zarei 3090 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ داشتم به يه ترانه بسيار دلنشين وقديمي گوش ميدادم حيفم اومد يه تيكه از شعرشو اينجا نذارم از خونتون بیاین بیرون آی آدمای خوشبخت منو تماشا بکنین بمن میگن سیه بخت بمن میگن سیه بخت آرزوهام جوون جوون تو دشت سینه مــردند منو چرا ای خداجون با خودشون نبردند با خودشون نبردند اوون زمونا خوب یادمه تو اوون کوچه صفا بود تو اوون خونه همون روزا یه قلب وفا بود یه قلب وفا بود یه روز دو تا چشم سیاه اومد تو سرنوشتم عاشق شدم رو قلب خود اسم اونــو نوشتم عاشق شدم نمی دونستم عاشقی جنونه آدم میشـه دربــدر و دیوونــه زمونــه آدم میشـه دربــدر و دیوونــه زمونــه 5 لینک به دیدگاه
s.zarei 3090 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ گاهي سراغ يكي رو نگرفتن به اين معني نيس كه نمي خواي حالشو بپرسي وبهش بي تفاوتي نه!!! شايد بخاطر اينكه نمي خواي خلوت شو بهم بزني 7 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ رسیــــــده ام به جــایی کــــــه دلــــم میــــگه آره . . . . . تـجــــــربــــه ام ، مـیـگــــــــه خـفــــــه . . .. !! 6 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ وقتی کسی حالش بده بهش نگید ای بابا اینم می گذره شما زندگی اون آدم رو از وقتی به دنیا اومده زندگی نکردید. دستش رو بگیرید. بغلش کنید. سکوت کنید .. 19 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۱ همه رفتن ولایت هاشون من موندم و خودم.... چه قدر ترسناکه تنهایی... اونم تو غربت.... ولی خوبیش به اینه که آرامش داری. استرس نیست...حرف هم نیست... با آرزوی موفقیت واسه امتحانای همه. 15 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۱ مرداب به رود گفت: چه کردی که زلالی....؟ جواب داد ; گذشتم! 12 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۱ یکیم بیاد که اومده باشه فقط خودمونو ببینه و بره و ما هم همش تو آشپزخونه نباشیم...:| 12 لینک به دیدگاه
millan 1272 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۱ «سری میان دست تو بریده نگاه من به ساعت پُکیده و شعرهای غمگین و عاصی و گرگ خسته کز تفنگ نترسیده به شبهههای من به اصل هستی به بغض بیکسیت وقت مستی و حسرت تو را و بو کشیدن و عمق فاجعه: تو را ندیدن رگی که سرنوشتش انسداد است و جرم تو که داد پیش باد است همیشه انتهای قصه تلخ است و شاعری که حکمش ارتداد است خدای خوب خوابِ تو کتابم منی خشک روی تخت خوابم خدای خوبِ خشم و قتل و فتوا و گریههای من به شعر یغما مرا بخوان به کاکتوس ماندن بمان کنار من که شعر خواندن کنار تو به عهد با کویری که رمز ماست ایستاده مردن بگو حدیث ما حدیث خون بود شرارتی که ناشی از جنون بود بگو چگونه ما وا ندادیم بگو که مردیم و ایستادیم خدای خوب خوابِ تو کتابم منی خشک روی تخت خوابم خدای خوب خشم و قتل و فتوا و گریههای من به شعر یغما مرا بخوان به کاکتوس ماندن بمان کنار من که شعر خواندن کنار تو به عهد با کویری که رمز ماست ایستاده مردن» 7 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۱ خدایا آدم خلق کن ... آدم ... ما که هممون فرشته ایــم ... ! پ.ن : 14 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۱ خدایاااا... شیطان در مقابل ما سجده نکرد.... و ما هم در مقابل تو گناه کردیم و تو ما را میبخشی خداوندا چرا شیطان را نمی بخشی؟؟؟!!! 7 لینک به دیدگاه
شاران 768 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ نمی دونم .... تعریف آدمیت عوض شده یا از اول برای من اشتباه تعریف شده بود ... واقعا نمی دونم فقط می دونم که بریدم از این موجود 2 پا ... 8 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ امسال نه روز پدر داشتیم نه روز مرد امسال فقط چند بار شنیدیم خیلی نامردی به خاطر خودت بود هر چند که نبخشی منو 13 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ امروز قصد کردم و برنامه ریختم برم بیرون از چندین طرف به بیرون رفتن دعوت شدم دیگه آخرش دوتاشو رفتم یکی بیرون شهر توی گرمای ظهر بری سمت جنوب ..خوش گذشت ولی:hapydancsmil: بعدشم رفتم دور توی شهر زدم اونم خوش گذشت . . . . گوش شیطون کر ، چشمم کور ، دندش نرم .. اینو برای رفع جلوگیری از چشم خوردگی گفتم فقط و هیچ ارزش دیگری ندارد.. ماه هم کامله منم خوشحالم آخه ماه سیاره خودمه ..فهمیدی چه با پپسی چه بدون پپسی 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده