Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ گم شدم تو دل باروووووووووون ... خیلی حس خوبیه 10 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ اینو یه جا خوندم گفتم برای شما هم بزارم بخونید سراغم بیا، چون که بارانی ام پر از خاطرات پریشانی ام سکوتی پر از غم دلم را گرفت کجایی، که دیگر نمی خوانی ام نمی پرسی از من که عمری چرا درون دل خویش زندانی ام ... دلم باز "غمگین" تر از لاله هاست سراغم بیا، چون که بارانی ام 10 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ چقدر خوب می شد اگه منم بابا داشتم ...تا هر کی هر چی از دهنش میاد بیرون بهم نگه.... 13 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ چقدر خوب می شد اگه منم بابا داشتم ...تا هر کی هر چی از دهنش میاد بیرون بهم نگه.... مهنازی زیاد جالب نبود :girl_in_dreams: لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ مهنازی زیاد جالب نبود :girl_in_dreams: بعضی وقتا واقعیت زیاد جالب نیست 5 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ بعضی وقتا واقعیت زیاد جالب نیست اره حالا تو چرا ناراحت شدی من فقط انتقاد کردم 1 لینک به دیدگاه
mehdi.f 269 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ نگاهت کافیست تا دوباره درهوای آمدنت بمیرم,تو همیشه دعوتی رأس ساعت دلتنگی. 8 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ درد به شانه هایم لم داده .... دیگه تحمل ندارم ..... 7 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ يه روز خوب با يه حس خوب...از يه دوست خوب هم ممنونم بابت اين انرژي :rose: 5 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ قصد من نیت آزار نبود جنس من در خور بازار نبود جنسم از خاک و دلم خاکی تر روح من از تو ز من شاکی تر جنسم از رنگ طلا بود و نه از جنس طلا دل گرفتار بلا بود و سزاوار بلا 7 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ فقط 24 ساعت دیگه مونده...این همه ثانیه رو چجوری بشمارم اخه...یعنی میشه درست سر همون ساعت همون جا؟!!!! 13 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ من پاییز را خیلی دوست می دارم . 15 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ کدورت ها وقتی ایجاد می شوند که تنها از عینک خودمون به قضیه نگاه می کنیم برای از بین بردن اونها فقط کافیه با یه عینک بی طرف به قضیه نگاه کنیم! درک خیلی آسون تر از درد تلخه تنهاییه! 21 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ فقط 24 ساعت دیگه مونده...این همه ثانیه رو چجوری بشمارم اخه...یعنی میشه درست سر همون ساعت همون جا؟!!!! 24 ساعت تا چی؟ زندگی کلا دو روزه،یک روزش هم رفته.:icon_pf (44): 9 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ مگه پای لنگ چ گناهی کرده ک هرچی سنگه میزاری جلو راهش ؟ مگه مهربونتر از خاله سهیلام هست تو دنیا ؟ مگه قلب ی آدم چقد تحمل داره ؟ مگه این دنیا چیه ک واسه زندگی کردن انقد تاوان بزرگی باید پس بدیم فقط محض اطلاع آقای خدا ما اینجائیم :wavesmile: 12 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ چقدر این آرزو های شیرین بی رحم اند هرچی بیشتر تلاش میکنی ازت دورتر میشن میگن افراط باعث دلزدگی میشه منم از بس دویدم ونرسیدم دلزده شدم دیشب همشونو ساعت 9 شب گذاشتم دم در! حالا با خیال راحت نفس میکشم! 13 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ همهء ما ذاتا درياچه اروميه ايم! شور تلخ تنها خسته و رو به نابودي...! 15 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ روانگردان ؛مخدر....عشق سه نخ بهمن، دوبسته زر تو رو پوک میزنم دائم اوردز میکنم آخر ................... .......... 8 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ بعضی وقتا حتی نمیتونی به کسی بگی :بجنگ چون خودتم به پیروزیش امیدی نداری 11 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ مشروح پست قبل: تو مثل باد میمونی ، تو مثل دود سیگاری بتو پوک می زنم دائم تو آتیش روی لب داری چه نشئه داری خوب ِ من روانگردان دو بسته زر تو رو من می کِشم از سر اُوردوز می کنم آخر خرابت می کنم از نو دلم لک می زنه بی تو دماقم پر شده از تو نخی تک می زنه بی تو منم باز تو هوای تو همش از سرفه می نالم نخ آخر نخ مرگه ، متی از درد می زارم با انگشتام روی عشقت همش هی باز می کوبم نخی پس می دی و من باز چه نشئه می کنم خوبم تو انگار خوابی و هرشب من از دود تو بیدارم که انقد پر شدم از تو که نشئه میشه سیگارم نشئگی 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده