sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ حال بد یک معنا...حال بدتر یک معنا... ولی حال خوب..هزار معنا دارد...و حال خوب تر..هزاران معنا... حال بد یعنی بد...دیگر افناده به جان...می شود در برود...ولی سخت... حال خوب یعنی خوب....افتاد به جان...خیلی راحت در می رود... کنار هم می گزارمشان...و فک می کنم... فک می کنم...که به کدام دل ببندم...که هر کدام سختی و راحتی خود را دارد... پس دل نبدم...که میاید و می رود این حال متغیر.. . . . یک معنا برای حال بد...واسه اینکه دلی که حالش بد شد...یک بهانه براش کافیِ... ولی واسه حال خوب...باید هزار تا معنی داشته باشی.. که جوای بدی به این و اون...که چرا واقعا حال تو خوبه؟!!!! 11 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ من تو زندگی زیاد تغییر کردم واسه همین همیشه همه با اینکه الانم رو بیشتر از گذشته ام میپسندن اما بازم منو متهم به بی ثباتی میکنن اگرم تغییر نمیکردم میگفتن دگممم کلا هر غلطی بکنی از نظر بقیه محکومی 11 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ "مَردم" چیست؟مَردم به موجودی گفته میشه که از بدو تولد همراهیت میکنه و تا روز مرگت مجبوری که برای اون زندگی کنی. برای مَردم خیلی مهمه که تو چی میپوشی؟ کجا میری؟ ... چند سالته؟ بابات چیکارس؟ ناهار چی خوردی؟ چند روز یه بار حموم میری؟ چرا حالت خوب نیست؟ چرا میخندی؟ چرا ساکتی؟ چرا نیستی؟ چرا اومدی؟ چرا اینطوری نوشتی؟ عاشق شدی؟ چرا اونطوری نوشتی؟ فارغ شدی؟ چرا چشات قرمزه؟ حشیش کشیدی؟ چرا لاغر شدی؟ شکست عاطفی خوردی؟ چرا چاق شدی؟ زندگی بهت ساخته؟ و چراهای بسیاری که تا جوابش رو بدست نیاره دست از سرت ور نمیداره. مَردم ذاتا قاضی به دنیا میاد. بدون ِ اینکه خودت خبر داشته باشی، جلسه دادگاه برات تشکیل میده، روت قضاوت میکنه، حکم برات صادر میکنه و در نهایت محکوم میشی. مَردم قابلیت اینو داره که همه جا باشه، هرجا بری میتونی ببینیش، حتی تو خواب. اما مَردم همیشه از یه چیزی میترسه، از اینکه تو بهش بی توجهی کنی، محلش نذاری، حرفاش رو نشنوی و کاراش رو نبینی. پس دستت رو بذار رو گوشت، چشمات رو ببند و بی توجه بهش از کنارش عبور کن و مشغول کار خودت شو 9 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ درد دارد... وقتی همه چیز را میدانی ...!!! و فكر میكنند كه نمیدانی ...! و غصه میخوری كه میدانی..! و میخندند كه نمیدانی...!!! 12 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ تو که دلواپسم میشی ، همه دلواپسیم میره . 12 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ ای لعنت به این داروخونه ها که دیگه relife نمیدن.من این سردرد رو با چی خوب کنم اخه 10 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ حمید حتما داروت مخدرش بالاست که نمیدهند بهتون بدون نسخه پزشک نوئفن بخور برو بگیر بخواب تا خوب شی:vahidrk: 6 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ الان یه چند مدتیه یاد گرفتم برای داشتن آرامش باید هرجوری دلم میخواد زندگی کنم هرتیپی دوست دارم بزنم بذار مردم متلک بگن چیزی از من کم نمیشه شاید دلشون شاد بشه فقط درحدی که سگان پاچمو نگیرند به خودم آزادی دادم نمیخوام شخصیتم بره زیر سوال 8 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ وقتی پاهایت یاری نکنند بن بست همان جاییست که ایستاده ای 7 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ دل " این کلمه ی بی نقطه گاهی تنگ می شود تا حدّ ِ یک " نقطه ":sigh: 12 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ می دانم که سرت شلوغ است هر چقدر بخواهی منتظرت می مانم اینجا روی همین پله ها! اما زودتر بیا پایین "خدا جان" این پایین همه با تو کار دارند......... :w874: 10 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ منم امروز این جمله "شماره تون که هست!بررسی میکنیم حتما تماس میگیریم خدمتتون"رو شنیدم! برای بار اول جمله خوش آهنگی بود! یعنی چندصد بار دیگه تکرار میشه؟ 15 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ یه چیزی بگم همه با هم گریه کنیم؟؟؟ . . . . . . . . . . . . . . . خونه تکونی نزدیکه.:4564: 8 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ امروز خم شدم و درگوش نوزادی که مرده ب دنیا آمده بود آهسته گفتم : بخواب که چیزی را ازدست نداده ای.....! 7 لینک به دیدگاه
Navid Traxix 1581 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ باران باشد ، تو باشی ، یک خیابان بی انتها باشد ، به دنیا می گویم : خداحافظ ! 11 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ دلم مثل یه جعبه است دلم مثل یه جعبه س جعبه ی پرجواهر خونه به رنگ یاقوت اما خوشه به ظاهر حیف كه زد و شكستش هر كه به دستش افتاد .. دلم مثل یه باغه باغ بهار نارنج واسه تنای خسته یه جای خلوت و دنج حیف كه تو این زمونه عشقه كه رفته از یاد .. شب تولد عشق دلم رو هدیه دادم به اون كه عاشقم كرد منو داد بر باد هدیه رو وانكرده پس فرستاد ..( جرات نداشت ) 11 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ نمیدونم بازم چه مرگیمهههههههههههههههههههههه اصلا حال و رمق زنده بودن ندارم یه شال دارم میبافم آخر زمستونی تا یکم روحیه ام عوض شه ولی باز میبینم هیچ خبری نیست آدم نمیشم ............. همش حس میکنم باید یکار بزرگ انجام بدم ولی نمیدونم چیه 10 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ خدایا ... نمیگم همه چی به نفع من تموم بشه ... فقط میخوام حقم ضایع نشه ... حتی نمیگم چی بشه ... فقط میگم هرچی که به صلاحمه بشه ... ولی میخوام بدونی هرچی که بشه ... بیشتر از قبل دوستت دارم ... خیلی بیشتر 9 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ در جواب ِ دخترم که پرسید: چرا مرا به دنیا آوردی؟ زیرا سالهای جنگ بود و من نیازمند ِ عشق بودم برای چشیدن ِطعم آرامش. زیرا بالای سی سال داشتم و می ترسیدم از پژمردن پیش از شکفتن و غنچه دادن. زیرا طلاق واژه ای ست تنها برای مرد و زن نه برای مادر و فرزند (واژه پدر جا مانده) زیرا تو هرگز نمیتوانی بگویی: مادر ِ سابق ِ من حتی وقتی جنازهام را تشییع می کنی. و هیج چیز، هیچ چیز در این دنیا نمی تواند میان ِ مادر و فرزند جدایی افکند نفرت یا مرگ حتی. و تو بیزاری از من زیرا تو را به دنیا آورد ه ام تنها به خاطر ِ ترسم از تنها ماندن و هرگز مرا نخواهی بخشید تا زمانی که خود فرزندی به دنیا آوری ناتوان از تاب آوردن ِ خاکستر ِ سوزان ِ رویاهاو آرزوهای دور و درازت فریده حسنزاده همش قبوله .... مرسی که حرفامو زدی .... اونم به چند زبان دنیا .... 10 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ در نوسان ناملایمات گاهی به نقاط اکسترممی می رسی که پاسخ ذهنیت به آن چه که تا به دیروز برایت مهم ترین بوده فقط یک کلمه است : به درک حالا مهم ترهایی وجود دارند که قبلی ها دربرابرشان هیچند 13 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده