shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ دلم یه دوست واقعی میخواد که هیچ وقت گیرم نیومده و نمیاد یه چیزیهایی قرار نیست گیر من بیاد یکیش هم همینه خسته ام به حد مرگ ......... دلم یه دنیا گریه میخواد با یک شونه برای آرامش 12 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ مامانم نیومده هنوز... بابامم نیومده... جواب گوشیهاشونو نمیدن... چیکار کنم... من میرم دنبالشون... 16 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ برو با خبر خوب برگرد دعا میکنم براشون ... 7 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ نترس پانیذا(پانیسا)طوری نیست....حالش خوب خوبه...فقط مثبت باش... 10 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ این موقع شب کجا میخوای بری دختر شهر بی درو پیکر فکر بد نکن یکم دیگه صبر کن 10 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ ایشالا خوب میشن . چیزی نیست ایشالا 9 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ اومدن. فقط میتونم بگم خدایا شکرت... لباسامم پوشیدم که برم اما یهو صدای مامانم اومد. برم تو بغلش بقیه گریمو کنم. مرسی بچه ها واسه دعاهاتون. 19 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ خدا جون عاااااااااشقتم... :hapydancsmil: 14 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ غروب شد خورشید رفت آفتابگردان به دنبال خورشید گشت ناگهان ستاره ای چشمک زد،آفتابگردان سرش را پایین انداخت ؛ گلها هرگز خیانت نمی کنند. 10 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ کارام داره با کمک یه دوست خیلی خیلی خوب جور میشه :hapydancsmil: خدایا شکرت ، خیلی استرس داشتم ، ولی از وقتی همه چیزو سپردم به خودت ، همه چی داره به بهترین شکل پیش میره ..... این دوست خوبم تو سر راه من قرار دادی خدا جون :hapydancsmil: 11 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ منتظر "وفا" نباش، از زمانی که سپری شد، همه فصلها بی وفا بودن، همه سالها بی وفا بودن منتظر"امید" نباش، از عشق یا دوست داشتن، زبانهایی که "دوست دارم" میگفتن، همشون بی وفا بودن آهنگ پروفایلم 14 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ هیچ انتظاری از کسی ندارم! و این نشان دهنده ی قدرت من نیست ! مسئله، خستگی از اعتمادهای شکسته است ....... خرد و خمیر شدم خدا خرد و خمیرش کنه باعث و بانیشووووووووووووو 12 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ اخ جون اخطار گرفتم :hapydancsmil: اخ جون اخطار گرفتم اخ جون اخطار گرفتم اخ جون اخطار گرفتم اخ جون اخطار گرفتم اخ جون اخطار گرفتم 7 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ به ددددددددددددرررررررررررک .... بیخیال .......... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 15 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ مامان بابای آرین فردا از هم جدا میشن... منم نتونستم کاری بکنم... آرین فقط 4 سالشه... همه چی رو اشتباه تلفظ می کنه... مامانش لیسانس گرفته و دیگه نمی تونه بابای مغازه دارشو تحمل کنه...باباش میگه خوبه همه خرجشو من دادم...من میگمممممممم............ آرین هیچکدوم ازین حرفا رو نمی فهمه... من باید فردا مواظبش باشم تا برگردن... بهش چی می تونم بگم... فقط این که دیگه هیچوقت نمی تونه همزمان دست مامان باباشو بگیره... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 18 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ واقعا چرا بعضیا هیچ هدف دیگه ای توی زندگیشون ندارن جز اینکه فرت فرت بهشون بربخوره؟ واقعا چرا بعضی انقدر عذاب آورن؟ راحت بودن خیلی سخته آخه؟ اّههههههههههههههههههههههههههههه 8 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ چقدر زندگیه ازاد حال میده http://www.noandishaan.com/forums/images/smilies/yellow%20smiles/hapydancsmil.gif 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ من همانم ... همان رانده شده ای از بهشت اغوشت شب های دلتنگی عجب طولانی اند همهی نبودن تو شبها میسوزد اما ، خاکسترش بر حجمِ سردِ اتاق ِ من دوباره میروید و عشق میشود... 10 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ دنـیـا را وارونـه مـی خـواهـم ؛ آدم هـا را ... اتـفـاق هـا را ... /ن َ رسـیـدن هـا/ ... /ن َ تـوانـسـتـن هـا/ ... /ن َ خـواسـتـن هـا/ را نـیـز .../ دلـم مـی خـواهـد رویـاهـا از سـر و کـول ِ هـم بـالـا بـرونـد مـردمـان بـخـنـدنـد از تـه ِ دل ؛ مـی خـواهـم هـرکـسـی دسـت دراز کـنـد و ... /سـتـاره ِ بـخـتـش/ را خـودش بـچـیـنـد از آن بـالـا .../ مـی خـواهـم دیـگـر سـر بـه تـن ِ هـیـچ /غـصّـه/ ای نـبـاشـد 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده