panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ نقل قول از *sanaz* : عطر... آهنگ... مرسی حرفت به یاد موندنی بود... 6 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ امروز از دانشگاه که بر می گشتم سر میدون ونک یه عالمه گارد دیدم............یاد کارتن اون لاک پشت های سبز افتادم...آخرش هم نفهمیدم امروز چه خبره؟ 12 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ امروز از دانشگاه که بر می گشتم سر میدون ونک یه عالمه گارد دیدم............یاد کارتن اون لاک پشت های سبز افتادم...آخرش هم نفهمیدم امروز چه خبره؟ امشب قراره الله اکبر بگن و سوت بزنن همه با هم 6 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ امروز از دانشگاه که بر می گشتم سر میدون ونک یه عالمه گارد دیدم............یاد کارتن اون لاک پشت های سبز افتادم...آخرش هم نفهمیدم امروز چه خبره؟ خب 25 بهمنه یادت نمیاد قبلا چه اتفاقی افتاده بود 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ با تشکر از دوستان...........سال گذشته من این موقع کنکور داشتم ولی یه چیزایی یادمه اینقدر روزای اینجوری هست که قاطی کردم خو..... 8 لینک به دیدگاه
محمدa 1104 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ اين شب ها چشم هاي من خسته است گاهي اشک ، گاهي انتظار اين سهم چشم هاي من است 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ بدونِ شــــــــــــــــــــــــــرح 7 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ :ws3::ws3: بــــا شــــــــــــــــــــــــ ــرح 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ ماکتم با تمام دقت بعد 3 روز و نیم ! تموم شد...خیلی براش وقت گذاشتم...فقط کثیف نشده باشه توروخداااااااااا 6 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ ماجده علیا هم به طرز فجیع به قتل رسید زنده باد دموکراسی مصر 14 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ از وقتی خبر قتلشو شنیدم دارم خفه میشم... مرتجعین... از مردم متحجّر متنفرم.. متنفر... 14 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ پاییزامیدوار , NEGARi زندست خبر قتلش شایعه بوده یه نفر شبیهش تو ایتالیا بر اثر تصادف مرده عکسایه اونو پخش کردن 12 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ eder زندستخبر قتلش شایعه بودهیه نفر شبیهش تو ایتالیا بر اثر تصادف مرده عکسایه اونو پخش کردن] :w58: مطمئنی؟ 5 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ NEGARi آره کلی سرچ کردم اینجوری نوشته بودن که این خبر شایعست 5 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ مرسی یعنی من بیخود داشتم دق میکردم؟:/ دیگه این چه کاریه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!! اینم شد شایعه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!! با اون عکس از اون دختر؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 امیدوارم شایعه بوده باشه! 7 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ NEGARi اینم یه لینک که میگه جعلیه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خب این دختر با کارش خیلی خبر ساز شده واسه همین خیلیا میخوان ببین افکار عمومی در قبال قتل این دختر چیه 6 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ اوهوم درس میگی...افکار من که به فنا رفته بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;/ 4 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ امروز گل بارون شدیم !:hrqr6zeqheyjho1f9mx 9 تا خوردیم ! :persiana__hahaha: 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده