lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ من از سرزمین آه آمده ام، سرزمین اندوه های بسیار اینجا، اوج ِ جهان، خانه است، خانه ای که همیشه یک خان دارد. خان بابا، خان شوهر، خان داداش، اینجا خانه مردانه است. جالب که خان های خانه ام، هیچ گاه هیچ نخوانده اند، هیچ گاه هیچ نخوانده اند، من از اینجا آمده ام، درست همینجا، همین ترسگاه ِ بی لبخند، که هیچگاه نخندیدم. 15 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ کلامی نمیتوان گفت الا اینکه :خسته نباشند انشاالله:icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ بخاطر اشتباه نکرده هیچ وقت عذر خواهی نکنید... 13 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ بودن در اقلیت و دست و پا زدن برای جلب توجه هم بد دردیه ها. از طرفی میگی بیچاره ها و دلت براشون میسوزه،از طرفی هم به اون ذات پلیدشون اشراف کامل داری. پس کلا باید گذاشت لجن بازیشون را بکنند. 13 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ بیماران جنسی را باید به حال خود واگذاشت سخت درین درمان در طب نه درمان سرطان که درمان اینان است . 2 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ اگه اونقدری که نیروی مسلح جلو هایپراستار گذاشتن در جنگ 8 ساله میذاشتن، 8 روزه تموم میشد 11 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ این روزا همه عصبی تشریف دارند شما چطور ؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ غیر از کودک درون ﻭ ﺧﺮ ﺩﺭﻭﻥ ﻭ ﮐﺮﻡ ﺩﺭﻭﻥ ﯾﻪ ﻋﺪﺩ ﺳﮓ ﺩﺭﻭﻥ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﯾﻢ! ﮐﻪ ﺑﻌﻀﯽ ﺍﻭﻗﺎﺕ ﺑﻪ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﭘﺎﭼﻪ ﻣﯽ ﮔﺮﺩﻩ 17 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ درون من زني است كه هميشه نيشش تا بنا گوش بازاست و در حال فك زدن به اين طرف ان طرف نگاه ميكند 9 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ بعضی حرف ها را باید برای همیشه تمام کرد بعضی افراد را باید برای همیشه تمام کرد بعضی فکر ها را باید برای همیشه تمام کرد باید......اما چگونه؟ 14 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ آخ قربون کلام کسی که این و گفته خواهرشوهر کیست: مغز متفکر و طراح اصلی برنامه های سازمان جاسوسی خانواده شوهر، به هم زننده هرگونه خوشی،معاون اول مادرشوهر،دبیرجلسات مشترک برضد عروس. 13 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ تکنولوژی ازاد شد . البته به وسیله ی خدا :hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ چرا هر چی آدم گند و کثافته خوشبخت یا حداقل قدرتمنده؟ ولی هرچی آدم خوب و دوست داشتنیه بدبخت و نذاره؟ 19 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ یه اخلاق خوب دارم که خیلی باهاش حال می کنم عمرا کسی رو آدم حساب کنم . . . . حیف گفتی کسی نفهمه ولی من نمی تونم جلوی خودمو بگیرم، تولدت مبارک پیر پسر :w14: :welcome: :4uboxsmiley: :cakesmileyf: :w36: :aghosh: 7 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ دلم گرفته... خدایا چرا دنیااینجوریه.... چرا آدما اینجوری شدن... چرا همش کارایی میکنن که بقیه رو ناراحت کنن... چرا آدم نمیشن... چرا من باید اینهمه رنج ببرم از کاراشون... چرا دلمو سنگی نکردی... چرا... ای مرگ بیا که زندگی ما را کشت... 18 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ کارهایم عجیب و غریب است و گاهی اخلاق بدی دارم ! مزخرف و بی خودی ! و گاهی آنقدر سرد سکوت می کنم که خودت هم نمی فهمی عاشق چه چیــزم شدی ؟!!؟ ................... “”منی” که کنارش “تو” نباشد، بزرگترین پارادوکس دنیاست” 19 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ غمگين چون برادر عرز شي كه امروز تو راهپيمايي سانديس فاسد خورده اسهال گرفته 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ هنوز یک هفته استراحت نکردیم،از فردا ترم جدید.(ترم آخر ارشد) از وقتی چشم باز کردم،همش درس و فرمول و امتحان. تازه اقوام و خانه داد میزنن اسی چرا کنکور دکترا امسال شرکت نکردی !!!!!!!!!!!! بابا له شدم زیر بار این همه علم لدنی. کسی به فکر آخرت و شادی و تفریح نیست......... 15 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ فقط 4روز دیگه مونده یعنی میشه تموم بشه میتونم حیلی صادقانه بگم تمام وقتم به بطالت گذشت ولی فقط میخوام تموم شه بره پی کارش خسته شدم 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده