shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ خدایا خودت کمکم کن واقعا نمیدونم از فردا قراره چی بشه فردا کلی بدوبدو ....کلی کار............کلی همه چی بدون هیچ برنامه ریزی دارم میرم تو دل کلی گرفتاری.......... خیر و خوشی باشی باقیش مهم نیست...... من برم تا کی باز گردم........... 7 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ به زودی زود میشم کاربر عادی:hapydancsmil: تمام تلاشم و میکنم که با استعفام موافقت بشه:hapydancsmil: 13 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ مکن که مظلمه ی خلق را جزائی هست . . . 11 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ تو زندگیم انقدر از 10 گرفتن خوشحال نبودم.....................خدایا شکرت :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 9 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ چه احساس خوبیه وقتی بعد یه هفته از خواب و خوراک زدن و شب و روز کار کردن ، استاد انقدرررررر از پروژه راضی باشه..اونم همچین استاد سخت گیری... یعنی تحلیل فضای شهری 20 می شمممممممممممممم 5 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ بعضی ادما انقدر خوبن که تمام بدی های که یه مدتی همش به چشمت می امد رو از بین می برن . بعضیا که شاید سرشون خیلی شلوغه ولی برای کمک بهت ناز نمیکنن و هیچ نوقعی ندارن . بعضی ادمایی که غریبه ی غریبن . ولی از خیلی از دوستا بیشتر برای ادم انرژی میذارن . 10 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ آب طلب نکرده همیشه مراد نیست .... گاهی بهانه ایست که قربانی ات کنند .... 10 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ Never mind I'll find someone like you....I wish nothing but the best for you..... 17 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ چه حس بدیه عشق بازی یه دختر وپسر رو ته کوچه خراب کنی 7 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ راه های زیادی هست واسه خودکشی : طناب دار مرگ موش شلیک اسلحه . . . . . . ولی همه شما ازدواج و انتخاب میکنید اصلا هم خنده نداشت ها ... خیلی هم دل نوشته بود چون اعصاب ندارم 12 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ امروز آخرین واحد های دوران کارشناسی رو برداشتم... 12 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ کاشکی من دایناسورت بودم. (به یاد کلاه قرمزی) خطاب به زندگی. 18 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ برات متاسفم......دلم خیلی برات میسوزه.....اینقد بیچاره ایی که نمیدونی عُقدتو دیگه چطور خالی کنی..... 4 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ اینقدر دوست دارم پشت پنجره بارون رو تماشا کنم! در حال حاضر مشغول همین کاریم! 10 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ [FLASH=[flash=quality='high' width='390' height='26'] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ][/FLASH] :ws37::ws37: 5 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ يك نفر گفت به من خانه دوست كجاست؟ من نگاهش كردم گفتمش چشم شماست؟ خنده اي كرد و گذشت آنطرف تر ايستاد بر تن باد نوشت...... خانه اش قلب شماست 13 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ یه وقتهایی خواب واقعا میچسبه حتی 4ساعتش...... خدا اگه میدونستیم با هر عملی اینقدر بارونهای سیل آسا میدی بیشتر میرفتیم زیر تیغ جراحها والا بخدا 11 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ زیر باران باید رفت ... این رو همه مون بار ها شنیدیم اما من این چند روز تازه درک کردم که زیر باران باید رفت اصلا یعنی چی این چند روز همه مسیر ها رو زیر بارون پیاده طی کردم حالم عجیب خوبه هر چیز منفی و ناراحت کننده و غمگینی که بود از وجودم شسته شد 11 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ میدونی ضدحال یعنی چی؟ یعنی هم گروهیت آخره ترم بگه من دیگه نمی خوام ادامه تحصیل بدم ... اونوقت همه ی کارا میفته گردنت ... 14 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ پیروزی مطلقا لذتی ندارد وقتی حریفت را در کف رینگ ناک اوت شده ببینی. لذت بخش تر وقتی است که در گوشه ی رینگ دارد نفس نفس میزند ومیداند در حال افتادن است. 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده