کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ فقط دارم فکر می کنم فردا ساعت 12 این شکلیمیا:hapydancsmil:... مسخره اس که یک سال زندگیمو باید ظرف مدت 3 ساعت به بقیه نشون بدم...حاصل این همه وقت که پاش گذاشتم میشه یه عدد...یه عدد یه رقمی...ازین دنیای اعداد بیزارم...و بیشتر ازون از آدمایی که منو با این اعداد قضاوت می کنن... 17 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ کتی گل گفتی...کتی یه تشکر کافی نیست..کتتیییییییییییییییی حرف دل منو زدی 10 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ در این باغ زندگی مانده ام فردایم را آبیاری کنم، یا امروزم را سمپاشی؟! 10 لینک به دیدگاه
#zina# 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ خستم.... کی میشه این روزه لعنتی از راه برسو تمام! نمیخوام به نتیجه فک کنم!دیووونه میشم 5 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ A moment of glory called evolution Could I fly away like a bird in the Sky No limitation, a new inspiration A World that is free just as free as my mind 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ ................................. ........................................... ...................................................:icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ فیلم اخراجی های 3 رو شبکه نمایش نشون داد ...بعد از دیدنش حالت گلاب به روتون بهم دست داد....تو لوده بازی دست همه لوده هارو از پشت بستن 10 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ امروز از صبج قلبم خیلی درد میکرده 7 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ امروز از صبج قلبم خیلی درد میکرده اگه زیر قفسه سینت باشه، میتونه از معده باشه که به قلب میزنه. 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ everybody hurts . . . sometimes . . . 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ چقدر از کار انجام دادن این موقع شب بدم میاد همه خوابن و مینی بیدار پینه بستم روو لپ تاپ.... 6 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ قلبم گرفته امشب یا بهتره بگم امروز صبح چرا عاقل کند کاری که باآرد پشیمانی؟ خدایا خودت بهم آرامش عطا فرما حتی بودن و حرف زدن هم نه تنها دردی از دردهام کم نکرد بلکه بیشترش هم کرد.......... 5 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ [h=6]آدمی که بی صدا قهر میکند میخواهد که بماند ! که دوباره بخواهد ، که دوباره خواسته شود ! و گرنه رفتن را که بلد است[/h] الی پناهی 16 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ تیک تیک ساعت ببببببببببببببببد روو نِروه هاااااااااااااااااااااااا 7 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ و آنگاااااااااااااااااااااااه که ماااااااا پس از ساعتهاااااااااااا به این شکل در آمدیم:putertired: اکنووووووووون به آغوش گرم رختخواب گرم و نرم و..اینا...پناه میبرییییییییییییییم و آنگااااااااااااه که مااااااااااااااا از خستگی بیهوووووووووووووش میشوییییییییییییییییییییم:bigbed::bigbed: 12 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ این امتحونا کی تموم میشهههه.. چرا هیچ نمره ای نمیدن..؟؟ چرا من الان اینجام... برو بشین درستو بخون.. درسم نمیاد خب.. خدایا غلط کردم از ترم بعد.. 12 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ آرامم! گله ای نیست...انتظاری نیست ! اشکی نیست...بهانه ای نیست ! این روزها تنها آرامم ...! یک وحشی آرام ! آنقدر آرام که به جنون چندین ساله ام شک کرده ام [FLASH=[flash=quality='high' width='360' height='26'] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ][/FLASH] 19 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ خسته اممممم! دلم گرفته شدید!!! کاش می شد یه کم از دنیا از زندگی مرخصی گرفت! انگیزه و امیدواری فرتتتتتتت :sigh: 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده