Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ خدایا برف ببارون پارسال این وقتا چه برفی بود یادته که ؟ خیلی راها و اتوبانها بسته بود ؟ امسال هنوز هیچی ؟؟ یه خرده پایین بفرست خسیس !! 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ خدا یا مگه من با تو شوخی دار انقده رنجم میدی پاسخ خدا نهمن با تو شوکی ندارم حقته بکش 6 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ ادماااااااااا ، عاشقتونم دوستون دارم تمام زندگیم هستین نمیگم منو ، همدیگه رو دوست داشته باشید زندگی خیلی خیلی خیلی قشنگتر میشه باور کنید 8 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ یه 100 دلاری نگه داشتم میخوام تا 2 ماه دیگه انشاالله خونه بخرم! 17 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ بافتن شال گردنم داره تموم میشه...وقتی خستم بهم آرامش می ده بافتنش.من موندم وقتی تموم بشه من چیکار کنممممممم 11 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ الان از زیر بارون اومدم...وای چه حالی داد...:hapydancsmil: 8 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ گلنار , گلنار کجایی ک از غمت ناله میکند عاشق وفادار گلنار گلنار کجایی ک بی تو شد دل اسیر غم , دیده ام گهربار گلنار گلنار دمی اولین شب آشنایی و عشق ما ب یاد آر گلنار گلنار در آن شب تو بودی و عیش و عشرت و آرزوی بسیار چ دیدی از من حبیبم گلنار ک دادی آخر فریبم گلنار نیابی ای کاش نصیب از گردون ک شد ناکامی نصیبم گلنار بٌود مرا در دل شب تار آرزوی دیدار تا ب کی پریشان تا ب کی گرفتار . . یادته شبا میرفتیم پیاده روی با هم اینو میخوندیم حالا نیستی باید تنها گوش کنمو حسرت بخورم 9 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ قوانین عجیب و ناراحت کننده ای دارن ادما اونی که کوچکترین توجه و نگاهش کلی خوشحالت میکنه، حتی نیم نگاهی بهت نداره، در عوض اونی که چشم نداری ببینیش و همیشه ازش فاصله میگیری مدام به پروپات میپیچه! قانون جذب که میگن همینه؟! 15 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ خداحافظ چه راحت گفته میشه چه سخت شنیده میشه 17 لینک به دیدگاه
Navid Traxix 1581 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ هی زن با تو هستم یکبـــــار پشت تردیدهای یک مرد چشم بگذار خواهی دید چقدر اشک را در این بازی قایم کرده است.... 11 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ اخ اخ انقدر مزه میده روزای تعطیل تا لنگه ظهر بخوابی بعد پاشی صبونه و نهار و یه جا بزنی تو رگ یه کم کش و قوس بیای با لنگت دکمه پی سی رو بزنی و کش بیای تا برسی به صندلی بعد از یه خواب اساسی حالا بیای ببینی دنیا چه خبره دمت گرم خدا حال داد 8 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ من که از 7 صبح ساعت گذاشتم تا پاشم درس بخونم, ساعت 7 زنگ خورد گداشتمش رو 7.30 7.30 زنگ خورد تا خاموش کنم؛ شد 7.35 گفتم رُندش کنم و 8 پاشم درس بخونم ؛ این روند تا 9.5 ادامه داشت هیچی درس نخوندم آخه چرا موقع امتحانا آدم همش دوست داره بخوابه,اه لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ وقتی سرما خوردم همیشه کنارم بودی... وقتی تابستونا تشنه ام بوده نجاتم دادی... وقتی هیچی نمی تونستم بخورم فقط تو بودی که دوستت داشتم... بعد ازقهوه تویی که بهت مدیونم... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 19 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ بالاخره دیروز امتحانام تمومید!!! و الان بیکار نشستم! و نمیدونم این دو هفته تعطیلی رو چیکار کنم؟!!!:icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ آخه خدا این انصافه !!!! یکی از بیکاری نمی دونه چه کنه ، اونوخ من موندم چه خاکی به سرم کنم با این امتحانای مزخرف !!! یکی نیس به این وزارت علومی ها بگه : آقاجون ، به شهرساز بدبخت چه ربطی داره که اوناع پست های انتقال برق و انواع ولتاژاشون چیه !!!!! من اگه از برق متنفر نبودم که همون موقع بعد از کنکور می رفتم برق رو انتخاب می کردم :icon_pf (34): . فقط 5 صفحه مونده این جزوه کذایی رو تموم کنم ولی بخدا دیگه نمی کشم ... از صب تا حالا نگاه نکردم به این 5 صفحه ... دیگه نمی کشم ... 12 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ اگه اونقدری که پیانو تو امتحانا برام جذاب میشه، سرتاسر سال جذاب میشد الان تو ارکستر لندن بودم 19 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ 8 ساله بودم.با دایی 7 ساله بردیمون پارک.کلی خندیدیم.برامون موقع برگشت بادکنک خریدی.اون روز من همش بادکنکا رو ترکوندم.برام 8 تا بادکنک خریدی.... وقتایی که خونتون بودم 5 صبح داشتی ورزش باستانی می کردی.... همیشه خیلی ها با دیدن بدنت که پر از خالکوبی بود تعجب می کردن..... وقتی آلزایمر گرفتی هنوزم ورق بازی یادت بود.....هنوزم بهمون تو بازی کلک می زدی.....یک لوتی به تمام معنا... همیشه مامان میگه تو میگفتی آدم بد تو شیشه هم باشه کار خودشو می کنه .... دوستت داشتم .... دوستت دارم ...... هنوزم وقتی میرم خونه مامان بزرگ جات خالیه.....هنوزم حس میکنم تو اتاقی..... چرا مامان سال قبل نگفت تو حالت بده؟!!!منم میخواستم برای آخرین بار ببینمت.... حالا اگه همه یکساله ندیدنت من یکسال و نیمه ندیدمت..... از صبح خیلی خودمو کنترل کردم....اما نشد.... 20 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ داستان از کجا شروع شد؟!... از یک باره پریدن از روی پرچین...یک پرچین از جنس بوته....یک بوته ی یاس... می شه پرید؟...اون وسط.. مست گل یاس نمی شی...؟ یک هو..ترمز نمی کشی رو زمین و هوا..تا شیرجه بری برای بغل کردن یک دنیا خوبی؟.. از گذر از یک کوچه شروع شد....که اولش خاکی بود..به تهش رسیدیم آسفالت شد... آخه ته کوچه رو می گفتن پایین محله....بالای کوچه رمی گفتن بالا محله... از ورق زدن یک کتاب شروع شد....که اولش می گه به نام خدا..... وسطش می گه اوف به دنیا.....آخرش میگه زندگی باید کرد..... از کاشتن یک نهال...که فرق نکنه چی باشه....فقط یک چیز نباشه.. اونم هرز....نشه مثه حرف هرز..که هر جا می ریزه...حال دل رو بد می کنه.. از یک آسمون آبی...با یک زمین سبز....می گی همه جا پیدا نمی شه؟... باشه از تونالیته های آبی و سبزم باشه...می شه کاریش کرد.... می دونی که آخر و اول تونالیته ها می رسه به سیاه و سفیده... و.. و... و... داستان رو می شه از هر جا شروع کرد.... این چند تا رو من گفتم....بقیه اش با تو..... دنیات پر از شروع خوب..... 8 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ یک چیز رو مطمئن شدم.من ادم بدی هستم.اونقدر بد که اگه تا اخر عمرم هم خوبی کنم تاثیری نداره.حالم از خودم به هم میخوره 11 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ ما همون آدمايى هستيم كه وقتى يكى از سرِ دوست داشتن زياد بهمون مهربونى ميكنه ، دلش رو ميشكنيم ... اما مثه چى دنبال اونى هستيم كه حتى ما رو نميبينه و محل سگ هم نميده ... آره ، ما هممون همينيم ... 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده