ooraman 22216 ارسال شده در 2 شهریور، 2011 سلام انوشه جون ...اول تشکر برای همه زحمتایی که کشیدی و میکشی برای تورای یه روزه خیلی جاها میشه رفت من خودم پچن تا پیشنهاد دارم که میگم عکسشونم میذارم دیگه بقیش نظر بچه ها و صلاحدید خودت الموت و دریاچه اوان-تنگه واشی-طالقان-دشت لار-روستای شهرستانک-ابیانه-کنوس چال -ری تو همین تهران خودمون-کاخ های معاصر تهران-روستا و تنگه لالون و چشمه تلخاب_ 8
ooraman 22216 ارسال شده در 2 شهریور، 2011 قلعه تاریخی الموت دریاچه اوان که همون الموت هستش تنگه واشی.... 8
ooraman 22216 ارسال شده در 2 شهریور، 2011 طالقان و اب و هوای خنک و تابستونی،باغ و فضاهای سبز خیلی عالی و رودخونه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شهرستانک 8
ooraman 22216 ارسال شده در 2 شهریور، 2011 زیبایی های شهر زنجان امامزاده زید الکبیر بنای تاریخی رختشویخانه بنای تاریخی چلبی اوغلی پل میربهاء الدین اجساد مردان نمکی غار کتله خور (که ادامه غار علیصدر هستش) ماهنشان 8
am in 25041 ارسال شده در 2 شهریور، 2011 قلعه رودخان که البته نمیدونم بشه این و یک روزه رفت یا نه قلعه رودخان بحثش شد قبلا اگه میخواید یه روزه باشه باید ساعت 4 صبح از تهران راه بیفتین لباس تقریبا گرم هم همراهتون باشه برای اونجا رفتن چون عصرا یخ میزنه آدم حتی تابستون یه دو کیلومتری هم جنگل نوردی و کوه نوردی داره 5
ooraman 22216 ارسال شده در 2 شهریور، 2011 دریاچه شور مست غار رود افشان درنزدیکی روستایی به همین نام در جاده فیروز کوه 8
ooraman 22216 ارسال شده در 2 شهریور، 2011 قلعه رودخان بحثش شد قبلااگه میخواید یه روزه باشه باید ساعت 4 صبح از تهران راه بیفتین لباس تقریبا گرم هم همراهتون باشه برای اونجا رفتن چون عصرا یخ میزنه آدم حتی تابستون یه دو کیلومتری هم جنگل نوردی و کوه نوردی داره اره یه روزی یه کم سخته رفتنش ...خیلی زود باید بریم ولی جای خیلی قشنگی 4
Ehsan 112346 ارسال شده در 2 شهریور، 2011 دریاچه شور مست اتفاقا من تازه اینجا رفته بودم،خیلی بیخوده و حدود 4.5 ساعت هم راه است و اصلا به مسافتش نمی ارزد. :w589: 6
am in 25041 ارسال شده در 2 شهریور، 2011 اره یه روزی یه کم سخته رفتنش ...خیلی زود باید بریم ولی جای خیلی قشنگی به جرئت میتونم بگم قلعه رودخان توی دنیا نمونه نداره اوج همزیستی طبیعت و انسان شده هرکس ندیده حتما بیاد و ببینه برای مسافرتم پیشنهاد میکنم تور سه روزه فومن بزارین هم خود فومن هم ماسوله هم قلعه رودخان 6
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 2 شهریور، 2011 قلعه رودخان بحثش شد قبلا اگه میخواید یه روزه باشه باید ساعت 4 صبح از تهران راه بیفتین لباس تقریبا گرم هم همراهتون باشه برای اونجا رفتن چون عصرا یخ میزنه آدم حتی تابستون یه دو کیلومتری هم جنگل نوردی و کوه نوردی داره میشه شب ساعت 11 اینا راه افتاد که صبح ساعت 5 اینا رسید اونجا، ساعت 4 بعد از ظهر اینام برگشت که 10 برسیم تهران. پیاده رویش هم نسبتاً زیاده. البته تنگه واشی هم این پیاده روی رو داره. 5
ooraman 22216 ارسال شده در 2 شهریور، 2011 میشه شب ساعت 11 اینا راه افتاد که صبح ساعت 5 اینا رسید اونجا، ساعت 4 بعد از ظهر اینام برگشت که 10 برسیم تهران. پیاده رویش هم نسبتاً زیاده. البته تنگه واشی هم این پیاده روی رو داره. قلعه رودخان خیلی میارزه رفتنش فقط اینکه شب باید را بیفتیم یه کم سخت میکنه کارو :icon_pf (34): تنگه واشی اب بازیش خوبه :persiana__hahaha: من نرفتم ولی خیلی دوست دارم برم :persiana__hahaha: اتفاقا من تازه اینجا رفته بودم،خیلی بیخوده و حدود 4.5 ساعت هم راه است و اصلا به مسافتش نمی ارزد. :w589: :w589: خیلیم خوبه :w589: ولی من خودم بعد از تنگه واشی زنجان و پیشنهاد میدم بین یه روزه ها از همه مفیدتره به نظرم 3
am in 25041 ارسال شده در 2 شهریور، 2011 میدونید خوبیه اینجور تورها برخلاف تورهایی که موسسات میزارن چیه؟؟؟؟؟ مطمئنی همیشه یکی دو نفر بومی توی مقصد هستن که باهات دوستن 7
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 3 شهریور، 2011 اگه گذاشتید پایین تر از تهران(سمت مرکز ایران) من میام دو نفریم:gnugghender: 2
Anooshe 11040 مالک ارسال شده در 6 شهریور، 2011 مممنون انوشه جان.متاسفانه من سعادت دیدن دوستان را نداشتم . انشالله تور بعدی. به نظر من 20 تیر به بعد خیلی خوبه . اگه خواستید بیایید بوشهر.... هم بافت خوبی داره و هم آب و هواش خوبی . (البته نه الان .بهمن ماه خیلی خوبه) ولی به نظر من ماسوله جای خیلی خوبیه. چون واقعا روستای عالی هست. خواهش میکنم ایشاا.. برنامه ی این دفعه رو حتما بتونی بیای مرسی از پیشنهادای خیلی خوبت... ایشاا.. که حتما تو برنامه ها قرارش میدیدم ولی قطعا تو برنامه های چند روزه با کسب اجازه از اونشه جان .جاهای پیشنهادی من: در تهران: موزه هنر های معاصر. میدان آزادی . پارک جمشیدیه ( یه تور 1 روزه) ماسوله همدان اصفهان ( تور 3 روزه) به خصوص میدان نقش جهان و چهار باغ و منار جنبان و.................. تور 1 روزه شمال اختیار داری ابراهیم جان تاپیک خودتونه تمام این پیشنهادها یه جا نوشته میشه و ایشاا.. همش رو هم بتونیم برگزار کنیم 2
S.F 24932 ارسال شده در 6 شهریور، 2011 یه موردی که حتما خودتون هم می دونید . شاید گفتن مجددتش لازم نباشه،اما صرفا به خاطر تاثیرش می گم اینکه حتما یه سری از اطلاعات اولیه مثل تصاویر رو لینک بدین . می دونم جستجوش ساده است یا اینکه بعد از معرفی و نظر خواهی اولیه اطلاعات کامل داده می شه،اما به نظرم یکم اطلاعات توی اولین نگاه تاثیر بیشتری خواهد داشت . به عنوان مثال: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام موفق و پاینده باشین.///:icon_gol: 8
Anooshe 11040 مالک ارسال شده در 6 شهریور، 2011 یه موردی که حتما خودتون هم می دونید . شاید گفتن مجددتش لازم نباشه،اما صرفا به خاطر تاثیرش می گم اینکه حتما یه سری از اطلاعات اولیه مثل تصاویر رو لینک بدین . می دونم جستجوش ساده است یا اینکه بعد از معرفی و نظر خواهی اولیه اطلاعات کامل داده می شه،اما به نظرم یکم اطلاعات توی اولین نگاه تاثیر بیشتری خواهد داشت . به عنوان مثال: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام موفق و پاینده باشین.///:icon_gol: باشه حتما اطلاعاتشو میذارم 5
ارسال های توصیه شده