سیندخت 18786 ارسال شده در 21 آبان، 2011 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9
- Nahal - 47858 ارسال شده در 24 آبان، 2011 حالا شما برو بپرس .... یه راهنمایی حضوری میکنن که حداقل کی بیام نتیجه شو بپرسم؟:jc_thinking: این یک مرکز توانبخشی ذهنی بود اجازه بازدید هم نمی دن.گفت همین جوری که نمیشه 4 نفر آدم بخوان بیان بازدید. احتمالا با معرفی نامه از جایی قبول می کنن ولی معرفی ناممون کجا بود 4
p mehdi q 6226 ارسال شده در 24 آبان، 2011 این یک مرکز توانبخشی ذهنی بود اجازه بازدید هم نمی دن.گفت همین جوری که نمیشه 4 نفر آدم بخوان بیان بازدید. احتمالا با معرفی نامه از جایی قبول می کنن ولی معرفی ناممون کجا بود ممنون که رفتی به نظر منم وقتی کمکی نباشه و فقط صرف بازدید باشه، سودی به حال اونا نداره که ! تازه چه میدونن که ما چجور آدمایی هستیم ! نمی دونم .. کاش میشد 3
maryam_bah 1612 ارسال شده در 24 آبان، 2011 سلام به همگی خب اگه همراه با کمک (چه نقدی ویا غیر نقدی)بریم چی؟ یعنی بازم نمیذارن؟ 2
- Nahal - 47858 ارسال شده در 24 آبان، 2011 سلام به همگیخب اگه همراه با کمک (چه نقدی ویا غیر نقدی)بریم چی؟ یعنی بازم نمیذارن؟ سلام نمی دونم والا باید بپرسیم. 2
ملیساا 5015 ارسال شده در 26 آبان، 2011 دوستای گلم سلام شب همگی بخیر من یک خانه ی سالمندان میشناسم در تهرانسر ، برای افراد بی بضاعت هست . فکر میکنم بد نباشه به اونجا هم سری بزنید . خانواده ی من کمک میکنن و وقتی میرید ازشون دیدین میکنید و عیادت خیلی خیلی خوشحال میشن . اگر دوست داشتید هماهنگ کنیم همگی باهم بریم . 10
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 6 آذر، 2011 ممنون ميشم اين تاپيك رو كلا حذف كنيد http://noandishaan.com/forums/showthread.php?t=66373 6
Ehsan 112349 ارسال شده در 8 دی، 2011 مسخره کردی الان؟؟:icon_razz: تور والیبال بیار بریم تور نواندیشانی بازی کنیم! اسی و مسخره بازی؟؟!!! :JC_thinking: یک تور تهران گردی فکر کنم در دست کار باشه، اما این فصل سرما یک کم مشکل ایجاد میکنه. 2
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 8 دی، 2011 اسی و مسخره بازی؟؟!!! :JC_thinking: یک تور تهران گردی فکر کنم در دست کار باشه، اما این فصل سرما یک کم مشکل ایجاد میکنه. باشه باور کردم منم واسه همین میگم که تا قبل از شروع سرما بریم در ضمن فکر کنم انوشه قهره باهامون 4
.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 8 دی، 2011 توی تابستون که هوا خوب بود و اکثرا وقتشون آزاد بود و میتونستن بیان اونجوری شد، الان که دانشگاهها باز شده، هوا هم که داره سرد میشه، فکر نمیکنم کسی بیاد 8
CodePlus 15426 ارسال شده در 8 دی، 2011 الان ینی قرار کوهنوردیم شامل هماهنگی با مسئول تور میشه ؟ چه جالب .. :texc5lhcbtrocnmvtp8 3
*mini* 37779 ارسال شده در 8 دی، 2011 بچه ها اگه پایه هستین و لیدر کووهنوردی هم موافق هست...جمعه هفته آینده رو بزاریم برای کوه...شلوغ هست اما خوبه....صبحم اولش یکم سرده اما بعدش که میریم بالا گرممون میشه....من دیروز رفته بودم...هوا خیلی عالی بود.....خلاصه اگه موافقین که.....بریم دیدهههههههه .........امیدوارم جای مظرح کردنشو درست انتخاب کرده باشم 7
.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 8 دی، 2011 بچه ها اگه پایه هستین و لیدر کووهنوردی هم موافق هست...جمعه هفته آینده رو بزاریم برای کوه...شلوغ هست اما خوبه....صبحم اولش یکم سرده اما بعدش که میریم بالا گرممون میشه....من دیروز رفته بودم...هوا خیلی عالی بود.....خلاصه اگه موافقین که.....بریم دیدهههههههه .........امیدوارم جای مظرح کردنشو درست انتخاب کرده باشم اگه میخوای تاپیکشو در بخش ویژه استارت کن هماهنگی با مدیران تالار برای گذاشتن برنامه هم بهتره به صورت خصوصی باشه 8
هادی ناصح 18856 ارسال شده در 10 دی، 2011 به نظر من برای تور اولش یه بازه زمانی مشخص کنید مثلا از اول تا پانزدهم ماه که میشه دو هفته بعد یه نظر سنجی بزارید ببینید کیا می تونن جمعه بیان کیا می تونن وسط هفته بیان مکان هایی هم که می خواین برین مشخص کنید حداقلش اینه که یه آمار دستتون میاد که چند نفر از بچه ها میان بعد روی اون روز و مکان برنامه ریزی کنید اینجوری احتمال کنسل شدن تور هم کمتر میشه 11
هادی ناصح 18856 ارسال شده در 16 دی، 2011 به نظر من بخش معرفی مکان های گردشگری نباید توی این انجمن باشه اگر کلا معرفی ها توی انجمن گردشگری انجام بشه و این انجمن فقط برای کارهای تور و هماهنگی ها و .... باشه خیلی منظم تر میشه. شما می تونی تمام اماکن رو توی انجمن گردشگری و توی زیر انجمن مربوطش معرفی کنی که هر کس وارد انجمن میشه دچار سردرگمی نشه. مرسی 6
- Nahal - 47858 ارسال شده در 26 بهمن، 2011 یه دفه که برف زیاد اومد قرار بزارین همه بریم با هم آدم برفی درست کنیم :hapydancsmil: 7
Matin H-d 18147 ارسال شده در 26 بهمن، 2011 یه دفه که برف زیاد اومد قرار بزارین همه بریم با هم آدم برفی درست کنیم :hapydancsmil: سارا جان الان برف اومده یه عالمه:hapydancsmil::hapydancsmil: 2
هادی ناصح 18856 ارسال شده در 26 بهمن، 2011 اطلاع رسانیتون برای برنامه ها ضعیفه چند تا پیشنهاد دادیم هنوز رسیدگی نشده و جوابی دریافت نکردیم کلا کاری انجام نمیشه انگار 2
ارسالهای توصیه شده