ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ صبح سوار بر قطار ستارگان سحرگاهی از راه رسید تو نیامدی. گنجشکهای منتظر دور خانهی من نشستند و به هر سایه به خود لرزیدند تو نیامدی. شعر از دلم به دهانم از لبهایم به دلم پر کشید تو نیامدی. آفتاب از سر سروها به انتهای خیابان سر کشید تو نیامدی . مه میداند که باید برخیزد و به خانهی خود بیاید در سینهی من . 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ تــــو را دوست نــــــــمی دارم.... تـــــو هیچ چیز را به وقت اش نمی پرسی..... 5 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۱ مجنون همیشه نباید مرد باشد گاهی مجنون دخترکی تنهاست که روزی لیلی کسی بوده... 6 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۱ هرچه من " دل " میدادم ... تو دل میبریدی ! " دل " ها خوب بــ ــُر خورده بود اگر... زیر و رو نمیکشیدی ...!!!! 5 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۱ دلتنگی یعنی، فاصله ای که با هیچ بهانه ای پر نمی شه دلتنگی یعنی، عکسایی که نگاه کردن به اونا،رویاهات رو خیس می کنه دلتنگی یعنی، بغضی که باهاش کلنجار میری تا یهو نشکنه دلتنگی یعنی، اس ام اس هایی که فرستاده نمی شه،نوشته هایی که ثبت موقت می شه دلتنگی یعنی، لحظه هایی که با خودت زمزمه می کنی " حتا دیگه اومدنت،بهم کمک نمی کنه " دلتنگی یعنی، امروز ... 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ برای کسی که رفتنی است ؛ راه باز کنید .... ایستادن و منتظر ماندن ابلهانه ترین کار دل است ... ! 4 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ گاه دلتنـــــــگ می شوم دلتنـگتر از تمام دلتنگـــــــــی ها حسرت ها را می شمارم و باختن ها وصدای شکستن را ... نمیدانم من کدامین امید را ناامید کردم وکدام خواهش را نشنیدم وبه کدام دلتنگی خندیدم که چنین دلتنگــــــــــــــــم 6 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ تلاش نکن! روی پاهایت بلند نشو, دستت نمیرسد... سقف خانه ی دلتنگیهای من بالاتر از این حرف هاست...! 6 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ استکانهای خالی را که نگاه می کنم گلویم ، به خاطر چای هایی که با تو نخورده ام چقدر می سوزد ... ! 6 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ احساس ميکنم بد بازي را باختم . حواست هست ؟ من يارت بودم نه حریفت... 5 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ خودم را گم کرده ام در مرداب دردهایی که بزرگ شدن نام دارند... هنوز هم دلم برای پروانه های رنگی کودکی ام تنگ میشود ... 4 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ ساده ی ساده از دســــــــــــت می روند همه ی آن چیــــــــــز هایی که سخت سخت...به دست آمدند! 6 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ ...من دلم تنگ کسی ست که به دلتنگی من می خندد...... 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ دلم پُر است پُـــرِ پُـــرِ پُـــر..... آنقــــــدر که گاهی اضافه اش، از چشمانم می چـــــکد !! 6 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ دلتنگ چی باشم؟دلتنگ کی؟ حیف دلم نیست؟ فقط خدای من ارزش دلتنگی داره. خدایا با دلتنگی تو چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 6 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ دیگر نمیگویم گشتم نبود نگرد نیست.... بگذار صادقانه بگویم گشتم. اتفاقا بود. فقط مال من نبود...... بگذار دیگری بگردد لابد مال اوست... 6 لینک به دیدگاه
afra68 174 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ در تو مسیح ریخته اند و در من مریم! من باکره مانده ام تا.... شاید صبحی در آغوشت بگیرم! و بنی اسرائیل نمیدانند که تو را در من دمیده اند! . . وقتی آمدیم همچنان که در آغوشم بودی بوسه را معجزه میکنی بر لبهایم! و بعد همه به ما ایمان خواهند آورد... و تا آن وقت من برای تو باکره خواهم ماند! 5 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ با خیال دیگری میرفت و من ِ ساده چه عاشقانه كاسه ای آب پشت سرش خالی می كردم 6 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ [h=3]ببــار بـــاران…. من سفرکـر ده ای دارم کــه یـــادم رفــــته… آب پشت پــایش بـریـــزم…..[/h] 6 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ تمام دیروز را تنهایی گذراندم ،به امید دیدار امروزت ، اما .... تو امروز وعده فردا به من دادی ... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده