skalaskala 1624 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۱ بی تو چگونه باورم شود برگهای زرد باغ دوباره سر سبز می شود ای مسافر همیشگی بی تو من به انتها رسیده ام از کدام آشنایی از کدام عشق با تو گفتگو کنم من به سوگ عاطفه ها نشسته ام بی هدف به هر طرف کشیده می شوم به یاد تو عزیز سفر کرده از چشمم چون اشک سفر کردی بی تو چه کنم 3 لینک به دیدگاه
skalaskala 1624 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۱ هرگز تو را فراموش نخواهم کرد، آری در ... آورترین لحظه های انتظار زندگی را در رؤیاهای خویش دنبال کنم در رؤیا ها و در امید ها اگر ابرها گریستن را فراموش کنند اگر پرندگان پرواز را فراموش کنند اگر انسانها مهر و محبت را فراموش کنند من هرگز تو را فراموش نمی کنم برای رسیدن به تو سوگندها نوشتم بروی گلبرگ های زیبای گل شقایق وحال برای رسیدن به جدایی اشکم را با یاد تو می ریزم و عشقم را با یاد شقایق پرپر می کنم تا فراموش کنم لحظه های با تو بودن را 4 لینک به دیدگاه
skalaskala 1624 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۱ این روزها می گذرند…. ولی من به این سادگی از این روزهای تلخ نمی گذرم ………. چشمانم شب ترین است دلم دریاترین .. رؤیایم ستاره ترین و عشقم کوه ترین…! کجاست آن فرهادترین …؟ ………. رؤیاهایم را در کنار کسانی گذراندم که بودند ولی نبودند همراه کسانی بودم که همراهم نبودن وسیله کسانی بودم که هرگز آنها را وسیله قرار ندادم دلم را کسانی شکستند که هرگز قصد شکستن دل آنها را نداشتم و تو چه دانی که عشق چیست عشق سکوتی است در برابر همه اینها !!! …….. فکــر میــکردم تـو همــدردی! ولــی نــه! تــو هــم ، دردی…. …………. این روزها اگر کسی پیدا شد که شماره تلفنت رو حفظ بود حتماً قدرش رو بدون خیلی باید خاطرت براش عزیز باشه… ……………….. من تنها از یک چیز می ترسم و آن اینکه شایستگی رنجهایم را نداشته باشم.. ………………… ای مترســک ! آنقدر دستهایت را باز نکن ، کسی تو را در آغوش نمیگیرد ، ایــســتــادگــی هــمــیــشــه تــنــهــایــی مــیــاورد ……………. بترسید از آدم هائی که عاشق نیستند ولی عاشقی کردن را خوب بلدند …….. دلتنگی تنها نصیب من از زیبایی های توست........ 4 لینک به دیدگاه
skalaskala 1624 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ سفری باید کرد؛ تا به عمق دل یک پیچک تنها ! که چرا اینچنین سخت به خود می پیچد؟! شاید از راز درونش بشود کشفی کرد، شاید او هم به کسی دل بسته ست!!! 3 لینک به دیدگاه
skalaskala 1624 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ به باور در نمی آید چند سالی بی تو سر کردم ز رنجستان مرگ تو به پای دل گذر کردم ز روز بیکسی گویم یا ز شام تنهایی ز چشم خود در افشانده تنت را پر گهر کردم 2 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۱ آدم است دیگر ... ! گاهی دلش تنگ می شود ؛ حتی برای اینکه نیمه شب یواشکی شماره ات را بگیرد و بشنود: ... مشترک مورد نظر شما در حال مکالمه با مشترك مورد نظر خودش است !! آدم است دیگر ... احمق است ! دلش تنگ می شود !... 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۱ بر من خرده نگیرید اگر دلتنگ کسی هستم که هرگز نبوده و نیست... و شاید شاید نخواهد بود...من هم آدم هستم...دلتنگ میشوم حتی به احمقانه ترین شکلش! 3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۱ بعضی وقت ها آدم ها یه کاری میکنن دیگه نمی تونی دوستشون داشته باشی ! اما .... عجیب دلت واسه دوست داشتنشون تنگ میشه ... !!! 6 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بعد از مُردنم سرم را جدا کنید بگذارید روی شانه ام . شانه ای که سر می خواست سری که شانه می خواست هر دو را برسانید به آرزوشان... 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۱ این روزها کارش همین است... کشیدن خط بر روی دیواری که در کنجش پنجره ای رو به جاده است... می ترسد... می ترسد از روزی که تن دیوار...دیگر جایی برای کشیدن خط نداشته باشد... . . . و هنوز در ادامه ی دال...دلتنگی است..نه دیدار... 6 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۱ جا خوش کرده ای در تمام عاشقانه هايم میخواهم از نوشتن استعفا دهم ... ... اما نه تو رها میکنی دلم را نه شاعرانه هايم دل میکَنند از تو. 6 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۱ فـرهنـگ لـغـتهــا نـیـاز بـه ویــرایــش دارند بـرای مـعنی دلـتـنـگی 6 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ماشه را نچکان! این شعرها خودشان دارند مرا میکُشند 6 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سرگذشتمان چنین بود ما به دنیا آمدیم دنیا به ما نیامد... 6 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تـمـام سـیگـارهـای دنـیـا را هـم کـه دود کـنـی تـنـهـایـیـت تـوجـه هـیـچـکـسـی...را جـلـب نـخـواهـد کـرد جـز پـیـرمـرد سـیـگـار فـروش... 6 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دلــِم بـراے خــودم ســوخت وقــتے صدايـَم كـردے : " شـُما " 6 لینک به دیدگاه
s.zarei 3090 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۱ هي بهش ميگم فقط صدام كن واسه اشگات شونه مي شم فقط صدام كن واسه تو ديوونه مي شم فقط صدام كن تورو تنها نمي ذارم اوني كه ميمونه مي شم صدام نمي كنه كه هيچ عذابم ميده زجر كشم ميكنه آخه چه گناهي دارم چه خطايي كردم گناهمو نمي گه لعنتي دلم بدجوري گرفته 6 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تو سکوت می کنی فریاد زمانم را نمی شنوی ! یک روز من سکوت خواهم کرد ! تو آن روز برای اولین بار مفهوم "دیر شدن " را خواهی فهمید!! 6 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۱ فقط یکبـــار فقط یکبـــار سیـــگار را ازطـرفـــی کـــه مـــی ســـوزد بکــش تـــابــــدانــی که من چـــه میـــکشم از نبودنت 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده