not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۱ خواهش آجووویعنی من الان چند تا کتاب بهت بگم میری میخری میخونی اوهوم ، حتما 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۱ ممنون دوست عزیز ولی من اصولی عرض کردم خدمتتونخواستم بدونم از پایه با جه چیزی شروع کنم بله اگر کتاب ها به دردم بخوره و راه درست خریدن این کتاب ها باشه چرا تهیه نکنیم؟ اوهوم ، حتما اااااااااا عجب کتاب خوب که فراونه ولی چون میخواید از پایه شروع کنید این کتابایی که میگم فک کنم مناسب باشه!البته بهتر بود همراه با کلاس شروع میکردید! ولی میون کتابای لغتی که خوندم به نظرم vocabulary B.J از همش بهتره 3جلد هم داره بعدش کتاب 504 (IELTS EXAMINATION هم خوبه) برا Listening هم کتاب Tactics for listening خوبه اینم 3 جلده مکالمه های این کتابه برا Speaking هم خوبه که میتونی ازش استفاده کنی...همراه اینام تا میتونی فیلم زبان اصلی ببین چون خیلی کمکت میکنه... برا Speaking این کتاب Top Notch خوبه... برا Grammar هم اگه جزوه ای چیزی نداری این کتاب Enghlish grammar simplify و English Grammar Digest خوبه روان توضیح داده... 4 لینک به دیدگاه
مهاجر313 40 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۱ اااااااااا عجبکتاب خوب که فراونه ولی چون میخواید از پایه شروع کنید این کتابایی که میگم فک کنم مناسب باشه!البته بهتر بود همراه با کلاس شروع میکردید! ولی میون کتابای لغتی که خوندم به نظرم vocabulary B.J از همش بهتره 3جلد هم داره بعدش کتاب 504 (IELTS EXAMINATION هم خوبه) برا Listening هم کتاب Tactics for listening خوبه اینم 3 جلده مکالمه های این کتابه برا Speaking هم خوبه که میتونی ازش استفاده کنی...همراه اینام تا میتونی فیلم زبان اصلی ببین چون خیلی کمکت میکنه... برا Speaking این کتاب Top Notch خوبه... برا Grammar هم اگه جزوه ای چیزی نداری این کتاب Enghlish grammar simplify و English Grammar Digest خوبه روان توضیح داده... تشکر دوست عزیز بسیار مفید بود عاقبت به خیر باشید ان شاءالله:w16: 2 لینک به دیدگاه
padrone 1136 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ سلام بچه ها از کجا میشه نمونه سوال برای کتاب اینترچنج قرمز پیدا کرد؟؟؟ اگه کسی میدونه لطفا بهم پیام بزنه مرسی نه تو کتابفروشیها هست نه توی اینترنت:5c6ipag2mnshmsf5ju3:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ سلام بچه ها از کجا میشه نمونه سوال برای کتاب اینترچنج قرمز پیدا کرد؟؟؟ اگه کسی میدونه لطفا بهم پیام بزنه مرسی نه تو کتابفروشیها هست نه توی اینترنت:5c6ipag2mnshmsf5ju3:icon_pf (34): واست میگردم پیدا کردم بهت میدم ولی آخه این کتابه مگه چی داره که نمونه سوالم داشته باشه:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
padrone 1136 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ واست میگردم پیدا کردم بهت میدم ولی آخه این کتابه مگه چی داره که نمونه سوالم داشته باشه:icon_pf (34): برا خودم نمیخوام.......اگه پیدا کنین ممنون میشم:hapydancsmil::hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ برا خودم نمیخوام.......اگه پیدا کنین ممنون میشم:hapydancsmil::hapydancsmil: چشم اگر پیدا کردم حتما بهتون میدم:icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
padrone 1136 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ چشم اگر پیدا کردم حتما بهتون میدم:icon_gol: مرسی:4uboxsmiley: 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۱ سلام بچه ها من یه 2تا سوال داشتم برام حلش کنین و توضیح بدین Which sentence is grammatically wrong? a)He promised to send a letter soon b)The man who telephoned you he is my uncle c)There were no tall trees in the park d)I usually get up early in the morning Which sentence is correct? a)Gods helps those whom help themselves b)Your eyes like a star shining at a clear night sky c)Arthur watched the news on TV last night d)I asked Mary close the window 4 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۱ سلام بچه ها من یه 2تا سوال داشتم برام حلش کنین و توضیح بدین Which sentence is grammatically wrong? a)He promised to send a letter soon b)The man who telephoned you he is my uncle c)There were no tall trees in the park d)I usually get up early in the morning Which sentence is correct? a)Gods helps those whom help themselves b)Your eyes like a star shining at a clear night sky c)Arthur watched the news on TV last night d)I asked Mary close the window به نظر من جواب اونهایی هست که انتخاب کردم.... 4 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۱ به نظر من جواب اونهایی هست که انتخاب کردم.... سلام منم همین نظرو دارم درجمله اول زمان جمله دوم نامناسبه..... حمله دوم هم خیلی تابلوCمیشه 5 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۱ سلام بچه ها من یه 2تا سوال داشتم برام حلش کنین و توضیح بدین Which sentence is grammatically wrong? a)He promised to send a letter soon b)The man who telephoned you he is my uncle c)There were no tall trees in the park d)I usually get up early in the morning Which sentence is correct? a)Gods helps those whom help themselves b)Your eyes like a star shining at a clear night sky c)Arthur watched the news on TV last night d)I asked Mary close the window سوال اول میشه B . چون he اضافه هستش و باید حذف بشه. سوال دوم هم میشه C , اشکالات بقیه گزینه ها: whom : A اشتباس باید بشه who B : فک کنم باید بشه sky night D: اینجا قبل از close باید to بیاد چون فعل ask اومده 6 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ سوال اول میشه B . چون he اضافه هستش و باید حذف بشه.سوال دوم هم میشه C , اشکالات بقیه گزینه ها: whom : A اشتباس باید بشه who B : فک کنم باید بشه sky night D: اینجا قبل از close باید to بیاد چون فعل ask اومده sky night?!:icon_pf (34): بابا تو دیگه کی هستی!!! جمله C قبل The ، TV نیاز نداره؟ سلاممنم همین نظرو دارم درجمله اول زمان جمله دوم نامناسبه..... حمله دوم هم خیلی تابلوCمیشه ممنون بابت راهنمایی به نظر من جواب اونهایی هست که انتخاب کردم.... دلیل انتخابتم میگفتی 3 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ sky night?!:icon_pf (34):بابا تو دیگه کی هستی!!! جمله C قبل The ، TV نیاز نداره؟ خیر نیاز به the نداره این جمله هم اشباه بودنش که اشتباس Your eyes like a star shining at a clear night sky ولی دلیلشو بالا هم گفتم مطمئن نیستم چرا میزنی!!! 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۱ خیر نیاز به the ندارهاین جمله هم اشباه بودنش که اشتباس Your eyes like a star shining at a clear night sky ولی دلیلشو بالا هم گفتم مطمئن نیستم چرا میزنی!!! اخه تو اسکای نایت شنیدی یا من اسمارت:icon_pf (34): پ.ن:Night sky,Smart Man به هر حال ممنون از راهنمایی 2 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۱ اخه تو اسکای نایت شنیدی یا من اسمارت:icon_pf (34): پ.ن:Night sky,Smart Man به هر حال ممنون از راهنمایی آها یافتم قبل eyes باید are بیاد 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ سلام بچه ها من یه 2تا سوال داشتم برام حلش کنین و توضیح بدین Which sentence is grammatically wrong? a)He promised to send a letter soon b)The man who telephoned you he is my uncle The man who telephoned you is my uncle c)There were no tall trees in the park d)I usually get up early in the morning Which sentence is correct? a)Gods helps those whom help themselves Gods help those whom help themselves b)Your eyes like a star shining at a clear night sky Your eyes shine like a star at a clear night sky c)Arthur watched the news on TV last night d)I asked Mary close the window I asked Mary to close the window maybe! 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ سلام بچه ها من یه 2تا سوال داشتم برام حلش کنین و توضیح بدین سلام سوال اول رو که گفتن ، بریم سوال دوم Which sentence is grammatically wrong? a)He promised to send a letter soon b)The man who telephoned you he is my uncle c)There were no tall trees in the park d)I usually get up early in the morning Which sentence is correct? a)Gods helps those whom help themselves God helps those who help themselves b)Your eyes like a star shining at a clear night sky Your eyes like a star shining in the clear night sky / Your eyes shine like a star in the clear night sky c)Arthur watched the news on TV last night d)I asked Mary close the window I asked Mary to close the window امیدوارم درست باشه 4 لینک به دیدگاه
majid733 1154 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۱ سلام به بچه های زبان .... یه سوال داشتم؛ معادل جمله ی ( کم آوردم ) چی میشه؟؟ 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۱ سلام به بچه های زبان .... یه سوال داشتم؛ معادل جمله ی ( کم آوردم ) چی میشه؟؟ سلامممم . فکر کنم : I'm done مثل کم آوردن در زندگی ، به آخر خط رسیدن . 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده