mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ گاهـــــی ... حضور یه نفر بهت احساس آرامش و امنیت می ده احساس زنده بودن و مهم بودن گاهی بدون اینکه چیزی بگی می فهمه حالتو درکت می کنه... اون وقته که دلت می خواد محکم بغلش کنی و بهش بگی : " دوست دارم و به خاطر همه چیز ممنون " 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ می خواهی بروی ؟؟ بهانه می خواهی ؟؟ بگذار من بهانه دستت دهم... برو و هر کس پرسید بگو : لجوج بــــــــــود ، همیشه سر سختانه عاشق بود بگو فریاد می کرد همه جا فریاد می کرد کــــــــــــه فقط " مــــرا " می خواهد بگو دروغ می گفت می گفت هرگز ناراحتم نکردی بگو درگیر بود همیشه درگیر افسون نگاهم بود بگو بی احساس بود بگو او نخواست کسی جز مـــن در دلش خانه کند 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ وقتیـــــ نباشیـــــ... فرقیـــــ نمیکند کهـــ شنبهـــ استـــــ ... یا سهـــــ شنبهـــ ..! تمامـــــ روز ها .. جمعهـــــ استـــــ ... و زنـــدگـــــــــیــــ تعطیـــــــــــــ ...! 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ بــــــــانــــو ! چــــشـمـانـت را باز کن ! اینجا بدون تــــو یک چیزی کـــم است نه... ! حــــــرفم را پس می گیرم ! بـی تــــــو کم است، هر چیزی که هــــست... آرش امینی 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ دوستت دارم کلمه ای هست که نباید به همه گفت البته نه دوست داشتن ادمها خیلی زیباست مهم این هست که انکه در قلبت حکمرانی میکند را چقدر دوست داری اگر واقعا دوستش داری برای داشتنش تلاش میکنی و اگر تلاشی نکنی و تنها بگویی دوستت دارم بزرگترین بی عدالتی دنیا را انجام داده ای شنیده ام ادمها به روشهای خاص خود عشقشان را نشان می دهند اما همه خوششان میاید طرف مقابلشان به روش مورد علاقه خودشان بهشان ابراز علاقه کند اگر دیدی کسی به همان روشی که میپسندی ابراز علاقه میکند و به روش خودش هم عشقش را نشان میدهد او را احمق ندان بلکه او عاشق هست 1 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ حــرفِ تـــو كــه بـــاشــد ، نگـــــرانِ ايــــمانــــم مــي شــــوم !!! 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ سوختن و ساختن شده کارم... رمز و رازش بماند علامت سوالی که در میان خاطرات گذشته مانده! 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ وقتی میخواهمت و نیستی "هیچ اتفاق خاصی نمی افتد" فقط ذره ذره "ایوب" میشوم! 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ “تو با من باش” من دست همه اتفاق ها را میگیرم که نیفتند ! 1 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ آنچنان گم شده ام که هیچ نشانی برای جستجویم نیست بیچاره آینه سعی او هم بی فایده بود...! 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ بعضی وقتا لازمه گیاه باشی و فتوسنتز کنی ولی محتاج بعضیا نباشی .. 7 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ بهانه هایت برای رفتن چه بچگانه بود چه بی قرار بودی زودتر بروی.......... . . ازدلی که روزی....... "بی اجازه"وارد آن شدی!! 4 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ شب برای ِ بچّه هاست ... که قصّه می شنوند ... که خواب می بینند ... ، آدم بزرگ ها شب ندارند ... ، ما آدم بزرگ ها فقط داریم چشم های ِ مان را از ترس ِ تاریکی می بندیم . 8 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ زمـانی میرسـَد که تمام عاشقـانه هایم برای تو )!( در یک کلمه خلاصـه میشود ! گـور پــــدرتــــ 7 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ حدس می زنم غروب نزدیک است.... باز رمز و رازِ احساس گرفته حال و هوایم... 7 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ تنها سهم من از تو حسّ مبهمی بود باردار از شبی تبناک که شعری خون آلود آمیخته با رنجی جانفرسا فریاد کشان از آن زاده شد. وحید عمرانی 5 لینک به دیدگاه
امیـــــر علی 174 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ همــــیشـ ه دقــیقآ وقـــــتی پـُر از حـــرفی وقتـــ ی بغــــض میکـــُنی وقتـــی دآغونــــی وقــــتی دلــِت شکــــستـ ه دقیقــــا همیـــ ن وقـــــتآ انقــــدر حـ ـرف دآری کـــ ه فقــط میتونــی بگـ ـ ی : "بیخـــیآل"... 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ به قدری دوستت دارم كه گاهی قلبم می گيرد و نمی دانم چه خاكی به سرم بريزم بيش از توانم دوستت دارم ... اشتفان تسوایگ 2 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ بی خیالِ حس... ندارم... مدتی هست که فرستادمش مرخصی...اونم با حقوق! می خواهم علامت سوال از من دور باشه... خسته شده ام از مرموز بودن در نگاه دیگران! 3 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ یک روز دری به تخته می خورد ! باد قاصدکی می آورد، که عطر ِ آفتاب و آرزوهای مرا می دهد ! این خط ! این نشان ! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده