Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ مرسی دورغ سیزده!! جالب بود 4 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ مرسي مرمت گر عزيز......تو تمام چيزهايي كه ثابت ميكرد دروغه رو ميدونستي اما باور كردي.شايد بخاطر اين بود كه به بچه هاي انجمن اعتماد داري....مرسي بخاطر اعتمادت خواهش میکنم....اوهوم اتفاقا یه حسم میگفت دروغه و سرکاریه ولی چون به شما اعتماد داشتم حسمو قبول نمیکردم!!! :icon_gol: میگم چقدر فکر کردیا.........من اگه اینقدر فکر کرده بودم باید یه روز کامل بخوابم . میگم برو استراحت کن......... همه که مثِ شما نیستن! بچه ها فردا سیزده به در کجا میرین؟ چیجوری سیزدهتون رو به در میکنید؟ ما میریم دشتو طبیعت...البته تا پارسال نمیرفتیم چون برادرم خیلی بدش میاد ولی امسال نیستش و ماهم تصمیم گرفتیم بریم 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ مگه ما بیکاریم ما رو میذاری سرکار اصلاً حالا که اینطور شد انجمنو می بندیم. دروغت راست از آب در بیاد تا فردا شب هرکاری دارین انجام بدین. فردا شب انجمن تعطیل میشه منم تا یادم نرفته برم 500 امتیاز محسنو کم کنم 6 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ مگه ما بیکاریم ما رو میذاری سرکار اصلاً حالا که اینطور شد انجمنو می بندیم. دروغت راست از آب در بیاد تا فردا شب هرکاری دارین انجام بدین. فردا شب انجمن تعطیل میشه منم تا یادم نرفته برم 500 امتیاز محسنو کم کنم به این می گن ادمینی که قر تو کمرش گیر کرده نزده میرقصه! 4 لینک به دیدگاه
hamidal 589 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ از همون اول فهميدم. از شدت هوشمندي در حد و اندازه هاي خرگوش ظاهر شدم. يه دروغ سيزده كاردرست خارج از وب يكي ميگفت خيلي باحال ميشد. 2 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ مگه ما بیکاریم ما رو میذاری سرکار اصلاً حالا که اینطور شد انجمنو می بندیم. دروغت راست از آب در بیاد تا فردا شب هرکاری دارین انجام بدین. فردا شب انجمن تعطیل میشه منم تا یادم نرفته برم 500 امتیاز محسنو کم کنم مدير جان ما كه با هم هماهنگ بوديم......چرا دورمون ميزني؟قرارمون اين بود كه بگم دروغ بوده تا بعدا" خودت تعطيلي رو مطرح كني ديگه؟غير از اينه؟حالا ميخواي تعطيلي رو بندازي گردن من و اين تاپيك بي معرفتيه.من از خودم مايه گذاشتم.:gol cheshmak: 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ مدير جان ما كه با هم هماهنگ بوديم......چرا دورمون ميزني؟قرارمون اين بود كه بگم دروغ بوده تا بعدا" خودت تعطيلي رو مطرح كني ديگه؟غير از اينه؟حالا ميخواي تعطيلي رو بندازي گردن من و اين تاپيك بي معرفتيه.من از خودم مايه گذاشتم.:gol cheshmak: خب باید بهونه ای واسش گیر آورد یا نه 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ مدير جان ما كه با هم هماهنگ بوديم......چرا دورمون ميزني؟قرارمون اين بود كه بگم دروغ بوده تا بعدا" خودت تعطيلي رو مطرح كني ديگه؟غير از اينه؟حالا ميخواي تعطيلي رو بندازي گردن من و اين تاپيك بي معرفتيه.من از خودم مايه گذاشتم.:gol cheshmak: اینها که کمه واسه تو تازه خود ادمین تو پیام خصوصی بهم گفت که میخواد از انجمن اخراجت کنه تا درس عبرتی بشی واسه همه ما که کل انجمن رو سر کار نزاریم مگه نه ادمین؟؟ 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ یعنی تیتر تاپیک رو دیدم خنده ام گرفت دمت گرم!!! 2 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ شاديتان آرزوست سارا جون.امروز از اولش كه تبريك تولد رو از بچه ها گرفتم حس نمك بودن بهم دست داده بود. 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ اوا؟؟ تفلدته..تفلدت مبارک!!:dancegirl2: 2 لینک به دیدگاه
یاسـمن 154 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ بالاخره چی شد یکی به من بگه این حرفا حقیقت داره؟؟ بابا من تازه دشتم اینجا برا خودم دوستای خوب پیدا می کردم این چه وضعشه 2 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ اوا؟؟ تفلدته..تفلدت مبارک!!:dancegirl2: نه مريم جون..من تاريخ تولدم رو تو پروفم اشتباهي گذاشته بودم. بالاخره چی شدیکی به من بگه این حرفا حقیقت داره؟؟ بابا من تازه دشتم اینجا برا خودم دوستای خوب پیدا می کردم این چه وضعشه از اول بخون تنبل خانوم... 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ اینها که کمه واسه توتازه خود ادمین تو پیام خصوصی بهم گفت که میخواد از انجمن اخراجت کنه تا درس عبرتی بشی واسه همه ما که کل انجمن رو سر کار نزاریم مگه نه ادمین؟؟ اگر منظورت منم، نه 3 لینک به دیدگاه
یاسـمن 154 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ نه مريم جون..من تاريخ تولدم رو تو پروفم اشتباهي گذاشته بودم. از اول بخون تنبل خانوم... اولشو خوندم آخرشم که اینجاست دیگه من کلا همه چیرو حتی نمازم همینطوری می خونم 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ پس جمیعا خداحافظ........ من هم دیگه هیچ مطلبی در این سایت نمینویسم. شرمنده اگر دوستان را در این مدت آزرده خاطر کردم. در پناه حق. 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده