Mohammad Aref 120568 ارسال شده در 1 تیر، 2011 اگر بار گران بودیم رفتیم. اگر یک اسپمر بودیم، هنوزم هستیم 4
سمندون 19440 ارسال شده در 1 تیر، 2011 همه اينا بخاطر اين اينجا هستن كه اين سايت رو با زحمتهاي خودشون به اينجا رسوندن و الان كه مي بينن ناديده گرفته شدن ناراحتن. من ناراحت نمیشم :persiana__hahaha: 4
H A M I D 1194 ارسال شده در 1 تیر، 2011 به همین مناسبت تجمع کوچکی در اعتراض به این حرکت نیمه فاشیستی در کف خیابان های نواندیشان برگزار میگردد! 8
mohsen 88 10106 سازنده ارسال شده در 1 تیر، 2011 من ناراحت نمیشم :persiana__hahaha: بهت گفته بودم كه ...از بس بي احساسي دختر... 3
mohsen 88 10106 سازنده ارسال شده در 1 تیر، 2011 و اما افسانه دروغ سیزده شایان یاد آوریست که دقیقا دروغ سیزده و ماهی آوریل که امروز در همه جای جهان متداول است از همین خروج قوم یهود ار مصر و دروغ و شوخی بزرگ موسی با فرعون آغاز شده است که موسی به فرعون به دروغ گفت که میخواهیم برویم به خارج شهر برای گذراندن سیزده و گرامیداشت شم النسیم و از آن روز تا به امروز دروغ سیزده و ماهی و شوخی آوریل در همه جای جهان پراکنده شده است 18
Waffen 15120 ارسال شده در 1 تیر، 2011 ببینید در زمانی که شما نشستید اینجا دارید با خودتون فکر میکنید وای بالام جان حالا چیکار کنیم من دارم با استفاده از روان شناسی خاموش یا پسیو یا هر کوفت دیگه ای که اسمش هست رفتار محسن رو کاوش میکنم تا ببینم داره خالی میبنده یا راست میگه... تا حالا هم به نتیجه ای نرسیدم... نتایج تحقیقات رو سال آینده خدمتتون تقدیم میکنم... 9
سمندون 19440 ارسال شده در 1 تیر، 2011 بهت گفته بودم كه ...از بس بي احساسي دختر... :2525s:خودتیییییییییی :persiana__hahaha: 3
pari daryayi 22938 ارسال شده در 1 تیر، 2011 به قول صاحابش ایشششششششششش!!:viannen_38: همه شعار بدیم نصر من الله و فتح غریب ننگ بر این کاربر مدیر فریب!! 9
Anooshe 11040 ارسال شده در 1 تیر، 2011 در کل مرسی خیلی دروغ سیزده شیکی بود با تشکر فراوان از mohsen88:flowerysmile: 7
H A M I D 1194 ارسال شده در 1 تیر، 2011 به قول صاحابش ایشششششششششش!!:viannen_38: همه شعار بدیم نصر من الله و فتح غریب ننگ بر این کاربر مدیر فریب!! ادامه شعار ها : ای کاربر ازاده...تجاوز هم ازاده ؟؟ 6
Mohammad Aref 120568 ارسال شده در 1 تیر، 2011 ببینید در زمانی که شما نشستید اینجا دارید با خودتون فکر میکنید وای بالام جان حالا چیکار کنیم من دارم با استفاده از روان شناسی خاموش یا پسیو یا هر کوفت دیگه ای که اسمش هست رفتار محسن رو کاوش میکنم تا ببینم داره خالی میبنده یا راست میگه...تا حالا هم به نتیجه ای نرسیدم... نتایج تحقیقات رو سال آینده خدمتتون تقدیم میکنم... حالا زیاد کاوش و تحقیق نکن. 4
mohsen 88 10106 سازنده ارسال شده در 1 تیر، 2011 گفتيم اين آخر تعطيلات كمي با هم خوش باشيم و ببينيم تا چه ميزان به انجمن تعلق خاطر دارين؟ راستي وافن نتيجه كاوشهاي روانشناسيت چي شد؟ 7
mohsen 88 10106 سازنده ارسال شده در 1 تیر، 2011 ادامه شعار ها : ای کاربر ازاده...تجاوز هم ازاده ؟؟ :banel_smiley_52: من براي اعتراف آماده ام. 5
Waffen 15120 ارسال شده در 1 تیر، 2011 من ناراحت نمیشم :persiana__hahaha: سنگدل بی احساس... بهت گفته بودم كه ...از بس بي احساسي دختر... دقیقا... :icon_razz: همتونو دوست دارم......سيزده به همه خوش بگذره همینطوری میای خالی میبندی در میری... وایسا... چرا کسی این اخریا به ما از اینا نمیده:pichak29: به منم ندادن خوب... بیا خودمون به خودمون از اینا بدیم... مثل شاه که 300 تا از اینا ازش آویزون بود... 5
Mohammad Aref 120568 ارسال شده در 1 تیر، 2011 اگه کسی تا فردا دروغ باحالتری نگه یه 200 امتیاز به محسن بدیم البته بعدشم 500 امتیاز کم کنیم :167: 8
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری