Atre Baroon 19624 ارسال شده در 1 تیر، 2011 مرسي مرمت گر عزيز......تو تمام چيزهايي كه ثابت ميكرد دروغه رو ميدونستي اما باور كردي.شايد بخاطر اين بود كه به بچه هاي انجمن اعتماد داري....مرسي بخاطر اعتمادت خواهش میکنم....اوهوم اتفاقا یه حسم میگفت دروغه و سرکاریه ولی چون به شما اعتماد داشتم حسمو قبول نمیکردم!!! :icon_gol: میگم چقدر فکر کردیا.........من اگه اینقدر فکر کرده بودم باید یه روز کامل بخوابم . میگم برو استراحت کن......... همه که مثِ شما نیستن! بچه ها فردا سیزده به در کجا میرین؟ چیجوری سیزدهتون رو به در میکنید؟ ما میریم دشتو طبیعت...البته تا پارسال نمیرفتیم چون برادرم خیلی بدش میاد ولی امسال نیستش و ماهم تصمیم گرفتیم بریم 4
Mohammad Aref 120568 ارسال شده در 1 تیر، 2011 مگه ما بیکاریم ما رو میذاری سرکار اصلاً حالا که اینطور شد انجمنو می بندیم. دروغت راست از آب در بیاد تا فردا شب هرکاری دارین انجام بدین. فردا شب انجمن تعطیل میشه منم تا یادم نرفته برم 500 امتیاز محسنو کم کنم 6
pari daryayi 22938 ارسال شده در 1 تیر، 2011 مگه ما بیکاریم ما رو میذاری سرکار اصلاً حالا که اینطور شد انجمنو می بندیم. دروغت راست از آب در بیاد تا فردا شب هرکاری دارین انجام بدین. فردا شب انجمن تعطیل میشه منم تا یادم نرفته برم 500 امتیاز محسنو کم کنم به این می گن ادمینی که قر تو کمرش گیر کرده نزده میرقصه! 4
hamidal 589 ارسال شده در 1 تیر، 2011 از همون اول فهميدم. از شدت هوشمندي در حد و اندازه هاي خرگوش ظاهر شدم. يه دروغ سيزده كاردرست خارج از وب يكي ميگفت خيلي باحال ميشد. 2
mohsen 88 10106 سازنده ارسال شده در 1 تیر، 2011 مگه ما بیکاریم ما رو میذاری سرکار اصلاً حالا که اینطور شد انجمنو می بندیم. دروغت راست از آب در بیاد تا فردا شب هرکاری دارین انجام بدین. فردا شب انجمن تعطیل میشه منم تا یادم نرفته برم 500 امتیاز محسنو کم کنم مدير جان ما كه با هم هماهنگ بوديم......چرا دورمون ميزني؟قرارمون اين بود كه بگم دروغ بوده تا بعدا" خودت تعطيلي رو مطرح كني ديگه؟غير از اينه؟حالا ميخواي تعطيلي رو بندازي گردن من و اين تاپيك بي معرفتيه.من از خودم مايه گذاشتم.:gol cheshmak: 3
Mohammad Aref 120568 ارسال شده در 1 تیر، 2011 مدير جان ما كه با هم هماهنگ بوديم......چرا دورمون ميزني؟قرارمون اين بود كه بگم دروغ بوده تا بعدا" خودت تعطيلي رو مطرح كني ديگه؟غير از اينه؟حالا ميخواي تعطيلي رو بندازي گردن من و اين تاپيك بي معرفتيه.من از خودم مايه گذاشتم.:gol cheshmak: خب باید بهونه ای واسش گیر آورد یا نه 3
sookut 13735 ارسال شده در 1 تیر، 2011 مدير جان ما كه با هم هماهنگ بوديم......چرا دورمون ميزني؟قرارمون اين بود كه بگم دروغ بوده تا بعدا" خودت تعطيلي رو مطرح كني ديگه؟غير از اينه؟حالا ميخواي تعطيلي رو بندازي گردن من و اين تاپيك بي معرفتيه.من از خودم مايه گذاشتم.:gol cheshmak: اینها که کمه واسه تو تازه خود ادمین تو پیام خصوصی بهم گفت که میخواد از انجمن اخراجت کنه تا درس عبرتی بشی واسه همه ما که کل انجمن رو سر کار نزاریم مگه نه ادمین؟؟ 2
mohsen 88 10106 سازنده ارسال شده در 1 تیر، 2011 شاديتان آرزوست سارا جون.امروز از اولش كه تبريك تولد رو از بچه ها گرفتم حس نمك بودن بهم دست داده بود. 2
یاسـمن 154 ارسال شده در 1 تیر، 2011 بالاخره چی شد یکی به من بگه این حرفا حقیقت داره؟؟ بابا من تازه دشتم اینجا برا خودم دوستای خوب پیدا می کردم این چه وضعشه 2
mohsen 88 10106 سازنده ارسال شده در 1 تیر، 2011 اوا؟؟ تفلدته..تفلدت مبارک!!:dancegirl2: نه مريم جون..من تاريخ تولدم رو تو پروفم اشتباهي گذاشته بودم. بالاخره چی شدیکی به من بگه این حرفا حقیقت داره؟؟ بابا من تازه دشتم اینجا برا خودم دوستای خوب پیدا می کردم این چه وضعشه از اول بخون تنبل خانوم... 3
Mohammad Aref 120568 ارسال شده در 1 تیر، 2011 اینها که کمه واسه توتازه خود ادمین تو پیام خصوصی بهم گفت که میخواد از انجمن اخراجت کنه تا درس عبرتی بشی واسه همه ما که کل انجمن رو سر کار نزاریم مگه نه ادمین؟؟ اگر منظورت منم، نه 3
یاسـمن 154 ارسال شده در 1 تیر، 2011 نه مريم جون..من تاريخ تولدم رو تو پروفم اشتباهي گذاشته بودم. از اول بخون تنبل خانوم... اولشو خوندم آخرشم که اینجاست دیگه من کلا همه چیرو حتی نمازم همینطوری می خونم 2
Ehsan 112349 ارسال شده در 1 تیر، 2011 پس جمیعا خداحافظ........ من هم دیگه هیچ مطلبی در این سایت نمینویسم. شرمنده اگر دوستان را در این مدت آزرده خاطر کردم. در پناه حق. 6
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری